Suflete Pereche



In mintea fiecaruia s-a nascut la un moment dat ideea, ca el nu poate trai singur ... cu adevarat. Atunci când întâlnesti un suflet pereche, ai puterea sa transformi orice ti-ar sta în cale sa fiti impreuna. Nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai Totul. Este suficient sa stii ca te iubeste si îti e deajuns.

Mitologia greaca ne învata ca la început oamenii aveau patru brate, patru picioare si un singur cap cu doua fete. Si pentru ca Zeus se temea de puterea lor, i-a despartit în jumatati, condamnandu-i sa-si petreaca întreaga viata cautându-si jumatatea care sa-i completeze. Pentru adeptii miscarii spirituale New Age, "sufletul pereche" este o notiune foarte importanta. Acestia sunt convinsi ca sufletele sunt predestinate pentru a fi pereche sau pentru a indeplini un rol important in viata celuilalt. Conform anumitor teorii teozofice, Dumnezeu a creat suflete androgine, in mod egal masculine si feminine. Sufletele s-au separat, in timp, fie din cauza distantei aparute intre ele si creator fie din cea a unei Karma negative. Astfel, in timpul reincarnarilor succesive, fiecare suflet il cauta pe celalalt. Cand karma lor se va echilibra si ei se vor regasi, vor redeveni o entitate. În numeroase religii, termenul de suflet-pereche este legat de conceptele de “reîncarnare” si de “karma”. Astfel, suflete-pereche sunt cele care au trait în mai multe vieti împreuna.

Oamenii mai individualisti considera ca singuratatea e buna, pentru ca asa pot se incarce, cunoscandu-si mai bine eu-ul interior. Ceilalti pe care ii sperie starea de singuratate, nu incearca sa se cunoasca si in permanenta isi tulbura linistea interioara, umplandu-si timpul cu tot felul de elemente care doar le imprastie gandurile si astfel temerile despre viitor le sunt diminuate . Adevarul e pe la mijloc insa ! Izolarea e utila in egala masura cu iesirile cu prietenii. Secretul insa consta in dozarea respectivului ciclu ... In momentele de linste pe care ni le oferim putem avea raspunsuri privind cautarile noastre ... iar in momentele de agitatie putem intanlii rezultatele “rugilor” noastre . Reteta e extrem de simpla insa mai greu e sa o aplici. Daca ai puterea sa o faci si sa demarezi in “cursa” in scurt timp vei simtii cum esti ajutat de catre Dumnezeu, in ceea ce ti-ai propus.

Pentru mine a functionat si sincer am fost incantat sa realizez ca daca ai credinta reala, atunci cand vei fii pregatit vei primii sprijinul care te va ajuta . Atentie ! Nu cel pe care il soliciti ... ci doar pe cel de care ai nevoie !

Daca nu crezi in suflete pereche inseamna ca esti unul dintre aceea care nu crede decat ceea ce poate el constietiza prin propiile trairi. In lipsa lor e firesc sa nu crezi ... si sincer e mai bine asa ! Decat sa traiesti cu emotiile si sentimentele altora, cred ca e mai bine sa iti cauti propiul drum . Daca pentru acel om simti un sentiment aparte care îti poate comfirma ca ai o altfel de atractie decât pentru alte persoane e un prim pas pentu a avea o certitudine. Intre cei doi nu trebuie sa fie e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, relatia de acest tip trecand de la sine, dincolo de senzatiile trupesti sau psihice.