Cursuri Astrologie



Cabinetul de astrologie Ascella ofera celor care doresc sa studieze astrologia o serie de cursuri si seminarii acoperind o paleta larga de subiecte.

Indiferent ca doresti sa studiezi de la zero sau ca vrei sa aprofundezi noi iti putem oferi sansa de a o face intr-un mediu organizat si profesionist!

In prezent exista posibilitatea de a urma cursul pentru incepatori 'Introducere in astrologia practica'. Este un curs care se adreseaza celor care doresc sa se initieaze in astrologie si nu presupune existenta unor cunostiinte preliminare.


Pentru mai multe detalii privind acest curs dati click aici.

In pregatire se afla urmatoarele module de curs:

Astrologia previzionala: tranzite
Interpretarea astrogramei natale
Aspecte planetare
Configuratii planetare
Astrologia relationala

Ingerii ne pot ajuta !


Cauzele subtile ale bolilor si vindecarea sufletului prin rugaciune

Îngerii ne aderesează constant invitaţia să aprofundăm cunoaşterea de sine prin comunicarea liniştită cu sufletul nostru. Dacă am fi conştienţi că fiecare dintre noi este compus în egală măsură din elemente psihice şi fizice, căutarea armoniei interioare ar fi mult uşurată. O stare sufletească negativă este una din cauzele cele mai frecvente ale îmbolnăvirilor şi fiecare poate observa că, din când în când, suferă de aceleaşi boli. Ori, adevăratele maladii care ne afectează sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranţa, instabilitatea, teama şi egoismul. Fiecare dintre aceste defecte sfârşeşte prin a ne crea neplăceri, un sentiment de conflict şi dizarmonie interioară care, în cele din urmă, se reflectă într-o maladie de tip somatic.

Boala reprezintă modalitatea prin care trupul ne vorbeşte despre starea sufletului şi a conştiinţei. Dacă până la instalarea ei nu ne-am ascultat trupul, înseamnă că e timpul să o facem, având convingerea că nu există înfrângere, ci numai lecţii de viaţă neînţelese.

În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător: problemele care se manifestă sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare profund şi adevărat este cel care implică vindecarea sufletească: reechilibrându-ne personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferinţele fizice. În această primenire a fiinţei, putem recurge cu toată încrederea la ajutorul îngerilor. Când ne simţim cuprinşi de tensiuni şi nelinişti, să avem încredere în sfaturile binefăcătoare ale îngerilor. Dimineaţa, înainte de a fi absorbiţi de vârtejul activităţilor cotidiene şi seara, când oboseala ne copleşeşte şi ne simţim goi, putem să ne adresăm îngerului păzitor şi să-l rugăm să ne ajute să redăm sufletului nostru pacea şi seninătatea. Îngerii pot face multe pentru noi. Este suficient să le invocăm ajutorul.
.