Afla totul despre Tine !Pentru a putea citi destinul din mâinile tale trebuie să ţii cont de mai multe caracteristici cum ar fi dimeniunea mâinii, proporţia degetelor, detalii necesare pentru a afla cât mai multe despre viitorul tău sau al celui care se lasă “pe mâna ta”, în aflarea destinului.


Dreapta sau stânga?

Destinul se citeşte în ambele palme. Liniile din palma stângă ne arată soarta pe care ne-a „prescris-o” Dumnezeu, iar cele din dreapta ne arată ce modificări aducem noi destinului.

Linia vieţii

Este cea mai importantă linie din palmă. Cu toţii ştim despre mitul care spune că linia vieţii ne arată câţi ani vom trăi, însă, în realitate, aceasta indică mai mult calitatea ei, decât durata. Cu cât linia vieţii este mai lungă şi mai pronunţaţă, cu atât veţi avea un parcurs plin de lucrui frumoase, o sănătate de fier şi un organism care se recuperează rapid. Mai mult, linia vieţii este strâns legată de casă şi familie.

O linie a vieţii lungă şi bine delimitată indică un caracter liniştit, sigur pe sine. Cu cât linia este mai lungă, cu atât persoana este mai sănătoasă, mai putrenică, mai plină de viaţă.

În cazul în care linia este scurtă şi subţire, putem vorbi despre un caracter slab şi de un organism predispus la boli. Dacă aceasta ara o nuanţă mai roşiatică, ne dezvăluie un personaj seducător şi un apetit sexual bine dezvoltat.

Dacă liniile de la cele două mâini sunt foarte diferite, acest lucru indică o personalitate schimbătoare, un caracter slab.În cazul în care linia este întreruptă, asta nu înseamnă că viaţa se sfârşeşete mai repede. Micile „insule” reprezintă fie momente grele, anumite afecţiuni, fie o schimbare radicală a stilului de viaţă.

Linia inimii

Linia inimii este cea din partea de sus a palmei, care este inclinată spre degete şi ne arată capacitatea de a iubi, amplitudinea sentimentelor, dar şi sexualitatea. Forma acestei linii indică fericirea, depresiile sau dezamăgirile. Indică de asemenea şi sănătatea inimii, a rinichiilor şi a sistemului circulator.Dacă linia este bine conturată, acest lucru indică faptul că persoana respectivă are noroc în dragoste şi este fericită în relaţia sa. O linie lungă şi neîntreruptă denotă loialitate faţă de persoana iubită. Dacă mai este şi roşiatică, persoana este foarte pasională.

O linie a inimii întreruptă înseamnă mari dezamăgiri în relaţii şi schimbare de partener de viaţă.

Linia minţii

Este linia care practic împarte palma în două. Este asociată cu inteligenţa, capacitatea mentală, concentraţia, ego-ul, memoria. Deasemenea indică şi probleme de sănătate care ţin de ochi, creier sau dinţi. Dacă linia este bine conturată, se presupune că persoana este una inteligentă. Deasemenea persoanele cu o linie a minţii bine delimitată sunt creative şi pline de fantezie. La capătul celălalt, linia minţii poate arăta şi un om cu o cappacitate redusă de gândire, asta dacă linia este aproape invizibilă sau întreruptă.
Cu cât linia este mai ramimificată cu mici „crenguţe”, cu atât persoana este mai realistă. Dacă linia minţii are mai multe curbe, asta denotă că persoana nu-şi poate păsta atenţia aupra unui lucru foarte mult timp şi este superficială în gândire.
Linia destinului

Este linia care împarte palma pe verticală. Ea indică impactul pe careţl au diverse evenimente din viaţă asupra personalităţii.

Cu cât linia este mai conturată, mai adâncă, cu atât persoana este una cu un destin necontrolabil, care este influenţată de ce i se întâmplă şi care nu poate controla în niciun fel evenimentele din viaţa sa.Linia lui Marte

Dacă ai linia lui Marte pe palmă, asta pentru că nu toţi o avem, poţi conta pe energii vitale care te vor ajuta în multe situaţii sau pe ajutorul oamenilor din jurul tău.Linia dragostei (a căsătoriei)

Aceasta indică numărul de relaţii serioase pe care le aveţi în viaţă.

Dacă aceste linii sunt mai apropiate de degetul mic, relaţiile serioase vor apărea mai târziu în viaţa ta. Jumătatea distanţei dintre degetul mic şi linia inimii înseamnă vâsrta de aproximativ 30 de ani.Linia Soarelui

Această linie se găseşte în palma persoanelor care au foarte mult noroc în viaţă, care au parte de faimă, succes, admiraţie. Dacă nu o ai, trebuie să munceşti mult pentru a câştiga în viaţă.

Inelul sexului (linia lui Venus)

Este legată de căsătorie şi de relaţii stabile. Dacă sunt mai multe, acestea indică mai mult de o căsătorie. Dacă este dreaptă şi bine conturată, aceasta semnifică o căsătorie bună, liniştită. Dacă este ca un lanţ şi arată discuţii despre o posibilă căsătorie. Întreruperea înseamnă divorţ.

Arta ghicitului in palma are o istorie milenara si este greu de stabilit unde anume a aparut initial. In Evul Mediu, magii stapaneau aceasta tehnica la perfectie. In secolul al XVII-lea chiromantia era predata ca disciplina stiintifica in mai multe universitati din Europa. Ulterior, din cauza prigoanei indreptate impotriva stiintelor oculte, ea si-a mai pierdut din popularitate, dar a revenit in forta in secolul al XIX-lea.


La fel ca si astrologia, chiromantia foloseste in sistemul sau numele planetelor Sistemului Solar. Initiatii in arta subtila a ghicitului pot citi in palma trasaturile de caracter si soarta omului. Analizand forma mainii, dispozitia protuberantelor (munti), a liniilor si semnelor din palma, se pot deduce evenimentele viitoare din viata unei persoane. De obicei, viitorul se ghiceste in palma stanga.

Din munte in munte

Proeminentelor din palma li s-au dat numele celor sapte planete.

Muntele lui Jupiter este protuberanta situata la baza degetului aratator. Daca este bine conturat si proeminent, el indica ambitie si capacitatea de a-i conduce pe altii. Cand este slab evidentiat, denota ca ambitiile sunt modeste, ca persoana respectiva se multumeste cu putin. Numarul mare de linii ce brazdeaza muntele inseamna o viata agitata, dar foarte interesanta. Daca liniile sunt verticale, veti avea cu siguranta succes in viata, daca sunt orizontale, inseamna ca va fi necesar sa luptati pentru a obtine victorii. Reteaua de linii marunte ne spune ca vor fi multe dificultati in cariera.

Muntele lui Venus este amplasat la baza degetului mare. Aspectul proeminent indica importanta dragostei si a sexului pentru persoana respectiva. Atunci cand este putin dezvoltat – denota inhibitii sau ca iubirea nu ocupa un loc prea important. Reteaua de linii indica senzualitate, tendinta spre excese. Cu cat liniile sunt mai dese, cu atat sexualitatea se manifesta intr-un mod mai rafinat.

Muntele lui Saturn se afla la baza degetului mijlociu. Bine conturat – spirit de organizare, slab marcat – caracter dezordonat, lipsa de autodisciplina. Paienjenisul de linii de pe munte este un indiciu al melancoliei si al incapacitatii de a aprecia bucuriile vietii.

Muntele Soarelui este cel de la baza degetului inelar. Daca este de dimensiuni moderate – persoana respectiva este talentata si are gusturi artistice rafinate. Proeminent – indica setea de celebritate. La persoanele fara simtul frumosului muntele Soarelui lipseste.

Muntele lui Mercur se afla la baza degetului mic. Daca este bine dezvoltat, persoana are capacitati intelectuale si lingvistice deosebite, in plus, poseda si simt comercial. Nediferentierea lui denota predispozitie pentru flecareala si inselaciune. Reteaua de linii pe acest munte indica faptul ca persoana nu inspira incredere sau este iresponsabila.

Muntele Lunii este amplasat la baza palmei, in dreapta muntelui lui Venus. Proeminent si bine conturat el indica aptitudini creatoare si extrasenzoriale. Daca nu este prea dezvoltat, persoana respectiva este mai visatoare. Multe linii intortocheate – viata plina de iluzii. Retea de linii – mutari dese, nemultumire de sine. Liniile transversale inseamna calatorii.

Muntele mic al lui Marte se afla intre muntele lui Jupiter si cel al lui Venus.

Muntele mare al lui Marte este intre muntele lui Mercur si cel al Lunii. Protuberantele foarte bine conturate indica un spirit puternic, rabdator. Nedezvoltate – lipsa de control, nehotarare. Paienjenisul de linii denota capacitate de a-ti face dusmani.

O geometrie palpitanta

Numeroasele linii si liniute care strabat palma pot da si ele multe informatii despre viitor.

Linia vietii porneste de la muntele mic al lui Marte, ocolind muntele lui Venus. Linie subtire si curata – succes, sanatate buna. Profunda, clar conturata – caracter razboinic. Slab conturata, palida – neincredere in fortele proprii. Inegala, intrerupta – probleme de sanatate, neputinta de a controla situatia. Liniutele care intersecteaza linia vietii reprezinta bolile. In functie de lungimea liniei se prezice si durata vietii. Daca linia se subtiaza, inseamna ca viata persoanei respective se va stinge incet. Intreruperea brusca semnifica sfarsit neasteptat. Linia vietii dubla reprezinta un semn de protectie divina.

Linia capului strabate palma de la muntele mic al lui Marte spre muntele Lunii. Dreapta, vizibila – semn de inteligenta. O linie scurta indica o minte prea putin flexibila. Lata inseamna caracter emotional, impulsivitate. Dubla – capacitati intelectuale iesite din comun. Linia este indreptata in jos – veti cunoaste fericirea. Inegala, intortocheata – dualitate.

Linia inimii porneste de la muntele lui Mercur spre degetul aratator. Egala, clara, cu ramificatii indica dragoste reciproca, atentie din partea sexului opus. Cu cat linia este mai lunga, cu atat sunt mai durabile sentimentele persoanei respective. Liniutele de la inceputul liniei inseamna multe aventuri de dragoste.
inia destinului strabate vertical centrul palmei. Cu cat este mai clara, cu atat va fi viata mai bogata in evenimente. Cu intreruperi – multe schimbari. Daca linia este foarte lunga, persoana respectiva este o fire independenta. Absenta liniei indica viata monotona.

Linia sanatatii merge vertical de la muntele Lunii spre muntele Soarelui. Dreapta si clara indica o memorie buna si o mare rezistenta. Absenta ei este si ea semnul organismelor puternice. Insa meandrele de orice fel inseamna boli.

Linia artelor – din centrul palmei spre muntele Soarelui. Cu cat este mai lunga, cu atat persoana respectiva poseda un simt al frumosului mai dezvoltat. Pentru cei care au legatura cu arta ea promite celebritate. Fragmentata in cateva parti – nu sunt prea multe sanse sa va dezvoltati talentele.

Inelul lui Venus este un semicerc situat sub muntele Soarelui si al lui Saturn. Clar conturat, el indica senzualitate, atractie spre placeri. Divizat in mai multe fragmente – emotivitate. Format din linii paralele – inclinatie spre excese. Lipsa inelului indica faptul ca persoana respectiva nu acorda prea mare importanta iubirii fizice.

Pe muchia palmei, la baza degetului mic exista mai multe liniute orizontale – sunt liniile casatoriei. Una sau doua arata ca persoana respectiva este capabila sa aiba o relatie armonioasa. Linii multe sau intrerupte – sansele unei casnicii fericite sunt destul de mici.

Rozetta este alcatuita din unul sau mai multe inele care inconjoara articulatia pumnului. „Bratara" subtire este semn de sanatate subreda. Doua linii neregulate – multe schimbari in viata. Doua-trei linii clare – va asteapta o viata lunga si fericita.