11 Iulie Eclipsa de Soare




Duminica, 11 iulie 2010, va avea loc o eclipsa totala de Soare. Spre deosebire de eclipsa de Luna care poate fi vazuta de orice observator, eclipsa totala de Soare, poate fi observata numai din punctele suprafetei tereste care sunt acoperite de umbra lunii. La aceasta data, eclipsa totala de soare va fi vizibila doar de locuitorii Americii de Sud. Fenomenul debuteaza in sudul Pacificului avand o traiectorie ascendenta spre nord-est. Prima zona de uscat intalnita de umbra declansata de eclipsa vor fi Insulele Cook, urmate de Insula Pastelui atingand spre sfarsit sudul statului Chile si Argentina.

Chiar daca romanii nu se vor putea bucura de spectacolul oferit de aceast fenomen, influentele astrologice ale eclipsei nu se vor lasa asteptate. De obicei eclipsele anunta evenimente frapante si neasteptate, ele schimba situatiile in mod dramatic. Putem spune ca aceste fenomene sunt uneltele destinului, ele corecteaza o traiectorie, ne fac sa intelegem anumite lucruri si sa descoperim adevaruri care pana acum ne-au fost ascunse. Eclipsa de soare din data de 11 iulie nu va avea influente nocive, acum putand fi posibile clarifica unele situatii confuze sau insuficient intelese. Pentru unii va aduce rezolvarea unor probleme de sanatate sau risipirea unor temeri. In functie de localizarea eclipsei in horoscop, semnele zodiacale vor fi influentate in diferite domenii: cariera, bani, sanatate, dragoste.

Eclipsa totala de soare va aduce in ziua de 11 iulie doua evenimente importante in viata nativilor zodiei berbec. Acestia se vor concentra asupra casei, caminului recunoscand importanta deosebita a valorilor familiale. O perioada de reorganizare si reevaluare va avea loc acum si pe plan material.

Zodia taurului se va bucura incepand din data de 11 iulie de o etapa favorabila a relatiilor sociale si a comunicarii cu cei din jur. Totodata nativii acestei zodii vor avea parte de mult noroc in incercarile de a studia si de a-si imbunatati cunostintele profesionale. Urmatoarele cinci luni vor fi hotaratoare pentru focalizarea pe dezvoltarea capacitatilor comunicative.

In viata gemenilor se vor produce doua evenimente hotaratoare. Ziua de 11 iulie marcheaza atat inceputul unei traiectorii promitatoare in domeniul financiar cat si sanse de a descoperi o lume noua. Deschiderea spre o viata cat mai pasionala precum si dorinta de a gusta emotii neintalnite vor schimba stilul de viata al acestora.

Nativii din zodia rac vor trai incepand din 11 iulie o perioada plina de entuziasm, perioada deosebit de activa. Racii vor intelege acum cat de importanta este evolutia personala si increderea in fortele proprii.

Cei din zodia leu isi vor regasi sub influenta eclipsei totale de soare linistea sufleteasca. Deasemenea vor ajunge a trai un echilibru intre lumea materiala si cea spirituala experimentand o puternica evolutie interioara.

Incepand din data de 11 iulie fecioarele vor pune accent pe socializare incercand sa inchege cat mai multe legaturi atat de afaceri cat si legaturi de prietenie. Deasemenea apropierea de familie va prinde acum contur, cuvantul cheie fiind in aceasta perioada comunicarea.

Nativii din zodia balanta se vor orienta spre domeniul carierei, reusind incepand din 11 iulie sa se afirme in acest domeniu.

Nativii scorpioni vor fi ravasiti in aceasta perioada de nelinisti si incercari de a iesi din cotidian. Este un moment de cumpana care duce la noi experiente atat pe plan sentimental cat si profesional. Scorpionii nu isi vor gasi linistea pana nu va intreprinde anumite calatorii culturale sau initiatice inedite.

Eclipsa totala de soare amplifica tendintele nativilor zodiei sagetator de a incheia legaturi indestructibile pe plan sentimental si profesional. Casatoriile sau diverse parteneriate de afaceri vor fi rezultatele acestor tendinte. Acestia vor fi deasemenea implicati in cunoasterea de sine si a motivatiilor interioare.

Capricornii traiesc dupa 11 iulie o perioada de sensibilizare in ceea ce priveste nevoile si probleme celor din jur. Acestia vor fi preocupati de descoperirea sensului adevarat al vietii, incercand sa se detaseze de lucrurile marunte si nesemnificative. Este um moment prielnic pentru actiuni caritabile.

Varsatorii vor avea ca urmare a eclipsei totale un spirit critic de temut. Vor analiza evenimentele si oamenii din jur cu precizia unui microscop. Totodata vor fi foarte hotarati a-si sorta lucrurile in propria viata, dar si a sari in ajutorul persoanelor apropiate.

Nativii zodiei pesti se bucura incepand din 11 iulie de multa afectiune si creativitate. Fara prea mult efort vor fi rasfatati atat in familie cat si in ceea ce priveste realizarile creative, avand motive a se mandri de propia persoana.