Horoscop de Septembrie




Berbec

Nativii acestei zodii care se bucura de o relatie parteneriala ar trebui sa se pregateasca pentru o luna dedicata dragostei. Cei fara partener nu prea sunt interesati de o relatie de durata, isi iubesc viata asa cum este si se bucura de ea. La locul de munca sunteti plin de elan si reusiti sa rezolvati o multime de sarcini. Colegii va vor fi recunoscatori, caci veti avea energia necesara pentru a le veni in ajutor cu idei salvatoare. Avand in vedere ca sunteti foarte constiinciosi la locul de munca un program de odihna regulat nu v-ar strica. Dupa o zi agitata relaxati-va citind o carte buna sau plimbandu-va in natura.


Taur

Soare si Saturn va creaza in aceasta luna o dispozitie ganditoare mai ales in ceea ce priveste viata sentimentala. Aveti nevoie de certitudine si nu va multumiti cu jumatati de masura. Va sfatuim sa fiti sincer cu partenerul si sa ii destanuiti care sunt dorintele si asteptarile dvs., comunicarea este solutia cea mai buna pentru o relatie sanatoasa. Aveti cariera sub control si sunteti pregatit sa preluati mai multa raspundere, nu uitati insa sa cereti si onorariul care vi se cuvine pentru munca suplimentara la care sunteti dispus. Planeta datatoare de energie, Marte, va confera in aceasta luna multa putere, motiv pentru care treceti cu usurinta peste toate obstacolele si greutatile de zi cu zi.


Gemeni

Puteti respira usurati, caci toate problemele din plan sentimental par a se rezolva cu bine. Stiti acum ce va doriti si va este usor sa va urmariti telul cu consecventa. Incercati sa faceti tot posibilul pentru a fi in centrul atentiei, chiar daca este o situatie neobisnuita pentru dvs.. In domeniul profesiei stiti exact care sunt calitatile dvs si doriti sa va bucurati de recunostinta meritata. Indiferent ce hotarati sa intreprindeti, astrele sunt de partea dvs., drumul spre succes fiind in aceasta luna mult mai scurt decat de obicei. Antrenati-va puterea de concentrare si formati-va ochiul pentru detaliu, astfel nu veti trece cu vederea amanunte care se pot dovedi a fi foarte importante. Va recomandam exercitiile de meditatie, acestea fiind ideale pentru un bun echilibru intre corp si spirit.


Rac

Mercur si Uranus va pregatesc un „cocktail" care va transpune intr-o faza interesanta, plina de promisiuni si seductii. Flirturile si intalnirile cu prietenii sunt la ordinea zilei, nu va asteptati insa la sentimente profunde caci ele se mai lasa putin asteptate. Astrele au o influenta pozitiva si asupra activitatii profesionale, veti reusi cu argumentele dvs. puternice sa ii convingeti pe cei din jur de abilitatile pe care le aveti. Nimeni nu va putea sa va impiedice planurile, caci sunteti pe pozitie, va urmariti cu perspicacitate telurile. In aceasta luna sunteti intr-o forma fizica de invidiat, veti fi admirat din toate partile, increderea in fortele proprii avand numai de castigat.


Leu

Dragostea are in luna septembrie multe de oferit nativilor zodiei leu. Sunteti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul si va simtiti in prezenta lui nemaipomenit. Mai mult, aveti incredere deplina unul in celalalt, atractia fizica atingand acum cote maxime. Pe plan profesional sunteti tot timpul pregatit sa investiti multa munca si timp pentru a ajunge la succesul dorit. Aveti grija ca munca sa va fie onorata asa cum se cuvine, incercati sa atrageti atentia celorlalti colegi asupra meritelor dvs.. In domeniul sanatatii va recomandam sa intreprindeti o activitate sportiva: gimnastica, yoga sau poate inot; indiferent ce alegeti veti putea acumula prin sport energia de care aveti acum atata nevoie.


Fecioara

Partnerul se poate baza pe dvs. si pe sentimentele pe care le nutriti, totusi nu ar trebui sa lipseasca romantismul din nici o relatie. Incercati sa lasati cotidianul si realitatea deoparte si sa va deschideti inima, dati frau liber sentimentelor si exprimati in cuvinte ceea ce simtiti. La locul de munca veti fi bine vazut si pe buna dreptate, caci ati avut multe realizari in ultimul timp. Marte si Pluto va influenteaza pozitiv starea sanatatii si va daruieste energia necesara pentru a va dedica luna aceasta sportului. Chiar daca de obicei sunteti o persoana comoda, de data aceasta veti arde de nerabdare sa faceti ceva pentru silueta si nu numai, buna dispozitie va avea si ea de profitat.


Balanta

Indiferent daca sunteti intr-o relatie parteneriala sau nu, datorita formei dvs. fizice de invidiat, veti atrage privirile celor din jur si veti primi numeroase complimente din partea persoanelor de sex opus. Datorita influentei planetei Saturn insa nu prea va sta capul la dragoste luna aceasta, nici o problema vor veni si timpuri mai bune, timpuri in care va veti dedica cu trup si suflet sentimentelor. La locul de munca aveti multe idei inovative si sunteti entuziasmati chiar si in fata sarcinilor complicate. Colegilor le oferiti acum sfaturi salvatoare, ceea ce va va creste popularitatea. Starea vremii nu este importanta pentru dumneavoastra cand este vorba de a face miscare in aer liber, totusi va recomandam sa va imbracati corespunzator si sa nu uitati geaca de ploaie in cazul in care veti avea nevoie de ea.


Scorpion

Sa petreceti timpul liber in casa nu prea se potriveste cu temperamentul zodiei dvs.. Preferati mai bine sa va intalniti cu prietenii in oras si sa profitati de vremea frumoasa de afara. Va recomandam sa rezervati putin timp si pentru hobby-urile preferate. Pe plan profesional sunteti orientat spre munca in echipa si faceti tot posibilul sa va aduceti aportul de cunostiinte si sa fiti productiv. Veti fi in aceasta luna foarte apreciati atat de colegi cat si de sefii dvs pentru ideile noi pe care le aduceti, iar roadele muncii nu vor intarzia sa apara. Folositit-va creativitatea in timpul liber si rasfatati-va prin crearea unei atmosfere cat mai placute in mijlocul caminului. Cu noi idei decorative pentru locuinta sau cu un meniu de bucate luxurios veti contribui la cresterea starii de bine a intregii familii.


Sagetator

Astrele dragostei va ofera multe surprize placute in aceasta luna. Fiorii iubirii nu va vor lasa o clipa de liniste, veti incerca sa fiti cat mai aproape de persoana iubita. Cei singuri ar trebui sa profite de aceasta perioada si sa tina ochii larg deschisi, caci partenerul de vis poate fi la doi pasi. Pe plan profesional doriti sa incercati ceva nou, sunteti atrasi de schimbare. Va recomandam sa va dedicati unor noi proiecte cum ar fi invatarea unei limbi straine sau unui nou program de calculator. Daca nu doriti sa va faceti griji cu privire la silueta, o alimentatie usoara constant in peste, legume, salate, este alegerea cea mai potrivita.


Capricorn

Pe plan sentimental nativii zodiei capricorn vor fi rasfatati de astre in aceasta luna, temperamentul plin de pasiune al acestora iesind acum la iveala. Este momentul oportun pentru cei fara partener sa faca pasul hotarator in directia unei relatii de durata. Pe plan financiar incercati sa fiti precauti, fara insa a exagera. Chiar daca Jupiter va avertizeaza sa nu cheltuiti prea mult pe cadouri scumpe, Uranus va da mana libera in ceea ce priveste initierea unor afaceri spontane. In domeniul mentinerii sanatatii trebuie sa recunoasteti ca nu ati fost niciodata atras de prea multa miscare. Depasirea limitelor proprii in sport sunt ambitii pe care le lasati cu placere altora. Pe dvs. va intereseaza mult mai mult provocarile intelectuale carora le dedicati o mare parte din timpul liber.



Varsator

Astrele dragostei sunt generoase in luna septembrie cu nativii zodiei varsator. Cei fara pereche au toate sansele sa intalneasca acum persoana potrivita, de mult asteptata. Chiar si cei care se afla intr-o relatie vor petrece clipe de vis in compania partenerului si vor urzi impreuna cu acesta planuri de viitor. Incepand de la jumatatea lunii septembrie trebuie sa faceti fata unei situatii financiare neclare. Mai bine rezolvati lucrurile importante inainte de aceasta perioada, dupa aceea puteti sa va va bucurati relaxati de restul lunii. Mercur va inzestreaza in septembrie cu multa rabdare; aveti nervi de otel si va pastrati calmul chiar cand lucrurile devin agitate.


Pesti

Planeta fericirii, Jupiter, este in aceasta luna de partea nativilor pesti. Ar trebui sa profitati de moment pentru a va pune ordine in ganduri si a afla care sunt adevaratele dorinte si sentimente pe care le nutriti fata de persoanele din viata dvs.. Nu va fie teama, veti lua cu siguranta hotararea potrivita. Pe plan financiar si profesional veti face multe progrese. Pentru a ramane in domeniul progreselor trebuie sa va ganditi foarte bine care este pasul urmator. In domeniul sanatatii Venus si Jupiter va incarca cu multa energie, astfel puteti realiza tot ce va propuneti fara prea mult efort. Cei care obisnuiesc sa desfasoare o activitate sportiva in mod regulat, vor profita cel mai mult de surplusul de energie.



.