Cine ne sunt Partenerii ?


In momentul in care intalnesti un posibil partener de care iti place, exista sanse destul de mari ca aceasta sa fie deja cuplat sau sa fie curtat de altcineva. Daca sunteti intr-o concurenta evidenta, puteti abandona sau continua insa e clar un singur lucru: Cu cat este mai frumos, bogat si spiritual cu atat devine mai tentant sa il "aveti". Daca va doriti sa seduceti un partener de top, trebuie deci „sa iesiti din anonimat”.

Ca el sa se intereseze de voi si nu de alti pretendenti, o singura solutie se impune: Fiti Diferit ! Daca un partener traieste momente unice si interesante cu voi, va ignora foarte usor avansurile facute de catre altii, pentru a se concentra asupra voastra.

Pentru a nu va asemana cu ceilalti oameni cu care se intalneste, incercati sa nu va focalizati asupra sentimentelor de nesiguranta. Foarte multi oameni sunt ori complexati fizic, ori au o stare materiala precara, sau nu au experienta in cuplu etc. Asa ca majoritatea incearca sa ascunda aceste probleme.Insa, cu cat incercati mai mult sa le ascundeti, cu atat temerile voastre devin si mai evidente . Puteti creea din ele atuuri si sa le folositi in avantajul dvs. Incercati aceasta abordare ! Merita 100%

Nu va ganditi ca fiind neimportanti si ne “bazati” financiar nu veti putea obtine adevarata dragoste. Cine are bani nu va avea niciodata dragoste sincera. Va fi indiferent de situatie , privit ca o fantana a “tamaduirii” Atunci cand va seca vor disparea pana si monezile dupa fundul ei …

Folositi cea mai puternica arma : Iubirea ! Daca aveti sentimente de oferit nu ezitati sa o faceti … Banii nu va ajuta aici. Nu oferiti cadouri comerciale. Puneti suflet in ceea ce daruiti ! Cand veti primii inapoi acelasi lucru inseamna ca ati fost alesi .

Alegerea insa nu e facuta pe viata. Ea trebuie intretinuta cu mare grija. Nu intrerupeti comunicarea cu partenerul vostru . Daca pauzele voastre va dau satisfacii mai mari decat intanlirile reale, inseamna ca va confruntati cu o relatie iluzorie. Armonia trebuie sa fie intretinuta cu calm si inteligenta. Nu evitati micile certuri . Fara ele se vor creea marile separari !

Cu cat veti stii ce va doriti si care sunt asteptarile pe care le aveti, cu atat pretendentii va vor gasi mai atragator. Aceasta dovada de maturitate creeaza siguranta unei relatii de viitor. Oamenii din jurul vostru va vor respecta mai mult atunci cand le veti spune direct ce va doriti de la ei. E pacat sa va pierdeti respectul fata de voi insiva, staruind langa un partener ce are alte valori decat cele ale voastre.

Iubirea este o constanta care vine din gasirea unor afinitati cu acea vibratie regasita in Celalalt.

Starea de Indragostit este insa ceva diferit. Natura sa, e de la sine inteles oscilatorie. Nu poti sa fii indragostit chiar tot timpul, dar poti sa iubesti permanent … Aici cea mai mare contributie o au intelectele celor doi si comunicarea sufleteasca . E foarte important sa credeti in acelasi “Dumnezeu” Este practic vorbind singurul numitor comun care va tine alaturi in timp ! Valorile materiale nu pot tine locul iubirii prin intermediul Divinitatii. Fara ajutorul Ei , acele persoane nu fac altceva decat sa se autosugestioneze ca se iubesc. In realitate pactul se face doar pentru Iubire … Reala !

Un partener rece care nu va rasfata, nu e cu adevarat un partener ! El este doar un “decor” neimplicat in viata voastra emotionala . Va doreste doar pt ca sunteti “cineva” si el se poate mandri cu voi. In realitate el neoferindu-va iubirea neconditonat, nu face sa va arate decat ca nu va iubeste pe voi, ci ... doar imaginea voastra ! Fara tandrete si romantism nu merita sa stati cu cineva si va recomand sa va cautati o alta persoana. Mai bine mai “jos” in ierarhia cotatiilor … decat sa stati la coada intr-un ventricul plin de iubiri iluzorii .

Fara sacrificii pentru partenerul vostru, fara o munca de schimbare constanta, fara lacrimi si fara suferinte, nu putem vorbi despre o iubire care sa te ajute sa iti mai imbunatatesti din golurile karmice. Cand iei totul de-a gata, nu o sa poti aprecia niciodata cu adevarat acel partener. Ai sa il ai, dar n-ai sa stii cum sa il pastrezi, iar orgoliile isi vor spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu. Doar cel ce prin seriozitate si implicare, aduce dupa sine dovada schimbarii, merita sa fie considerat drept un om care dovedeste ca iubirea fata de partener il poate face mai bun ...

Fiti atent la faptele acelui pretendent ! Va poate costa scump o iluzie facuta intr-un moment de comunicare “subtila” . E de preferat sa discutati clar ce va doriti cu adevarat de la el ! Va v-a scutii de momente neplacute si de esecuri ce va reduc increderea de sine … Mai bine va esalonati interesele comune si va bucurati din plin de ele, decat sa va afectati permanent incercand sa aveti totul, nemaiavand pana la urma nimic !

Harul de a Ajuta !

Astazi am descoperit in apropierea mea un ajutor ce nu as fi sperat sa il primesc vreodata de la cineva. Nu intru in detalii, dar recunosc ca desi la inceput nu am crezut in totalitate, in timp am inteles ca Maria e o fata care are cu adevarat un har real de a ajuta ...


In cele de mai jos, voi cita cateva picaturi din sfaturile primite. Multumesc Madame Lenoir !

.

Cum te poti debloca energetic ?


Am citit multe despre acest subiect...si m-am gandit sa va impartasesc si voua...

Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei tale existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie?


Este foarte posibil ca te afli in ceea ce se cheama ''blocaj energetic''
Dintre toate metodele incercate, cea care a functionat bine si rapid (in cazul meu si nu numai) are la baza RUGACIUNEA. Fara a-mi asuma sarcina unui preot, imi permit sa va recomand o reteta pentru atunci cand sufletul va este bolnav.


Chiar daca, de-a lungul timpului, preotii au fost singurii tamaduitori ai sufletelor incercate, epoca moderna aduce, ajutorul stiintific, respectiv psihologul si parapsihologul.


Cum ne ajutam atunci cand suntem in blocaj energetic ?
-reteta pentru 6 saptamani-


Reducem consumul de carne / consumul de carne scade considerabil vibratia energetica a organismului; (preotii recomanda postul si acest lucru nu este intamplator)

Inainte de a cauta in afara ''vinovati'' pentru ceea ce ni se intampla, e bine sa ne scoatem ''barna '' din ochii nostri. Incercati sa raspundeti la intrebari simple- ''care-i sensul existentei mele?'' cineva mi-a raspuns...''vreau sa gasesc liniste!'' oare asa sa fie?noi, oamenii, am venit pe pamant in cautarea unui confort fizic si psihic?!nu e putin egoist din partea noastra sa gandim asa? il gasim si suntem impliniti?! sau misterul vietii este ceva mai complex?


Inchipuiti-va ca, daca fiecare om ar veni pe lume avand ca scop sa aduca pe lume o fiinta mai iubitoare decat el insusi, intr-o zi lumea ar fi mai buna... dar asta e o utopie desigur...una extrem de frumoasa. Altii au alte lectii de iubire, cel putin la fel de frumoase - sa-ti dedici viata stiintei, artei, muzicii, avand ca unic scop bucuria si binele aproapelui tau( si al tau insuti, fireste) este extraordinar- avem nenumarate exemple in istorie.


Ne impacam cu noi insine si cu aproapele nostru.''Aproapele'' include: stramosii nostri, familia, rudele, prietenii, binefacatorii, cei fata de care am gresit, cei care au gresit fata de noi, etc. Nu ne putem gasi echilibrul energetic daca,de exemplu, nu vorbim de ani de zile cu mama sau cu fratele nostru.


Inainte sa-i cerem ceva lui Dumnezeu, ii multumim pentru ceea ce ne-a dat


Cererea noastra sau binele nostru nu trebuie sa lezeze binele celorlalti (ex:
nu-l putem ruga pe Dumnezeu ca un barbat sa-si abandoneze familia ca sa fie cu noi)

Credem mai mult si ne temem mai putin


Nu uitam sa ne iubim pe noi insine;Dumnezeu spune sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti!

ATENTIE! Nici mai mult, nici mai putin!

Si acum, Rugaciunea ...


1. Tatal nostru care esti in ceruri.....


2. Iti multumesc, Doamne, pentru tot ce-ai facut pentru mine si te rog sa ma ierti pentru tot ce am facut sau am gandit eu rau. (de 3 ori)

3. Doamne, sensul existentei mele si suprema fericire pamanteasca stau in dragostea mea pentru Tine! Te iubesc, Doamne, mai presus de toate desertaciunile pamantesti

4. Doamne, Faca-se Voia Ta, caci Voia Ta este mai buna decat imi pot imagina eu. (de 3 ori)

5. Doamne, preia Tu problemele mele ( le enumeri). Coboara Duhul Tau cel Sfant si arata-mi cum sa procedez. (de 3 ori)

6. Pot totul prin Christos, El este in mine si ma sprijina.

7. Iisuse, Miluieste-ma pe mine, pacatoasul ! ( de 3 ori)

8. Lumina Christosului este in mine, sunt un canal curat , Lumina Lui ma calauzeste. ( de 3 ori)

Legamantul unui Parteneriat


Vietile noastre seamana si chiar daca ne exprimam viziunile diferit ... eu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste conceptul nostru despre LEGĂMÂNTUL unui parteneriat !

Legământul este legătura care se face întâi cu Dumnezeu şi apoi cu partenerul. Este un parteneriat divino-uman. Cand intr-o biserica intra doi oameni, la un inceput de drum ei cer protectie divina si le este acordata, doar daca nu pateaza prin comportamentul lor numele Domnului.

Familia ideală este formată dintr-un bărbat şi o femeie credincioşi lui Dumnezeu, uniţi pe viaţă prin legământ, din dragoste şi în voia lui Dumnezeu, care împlinesc bucuroşi rolul şi scopul lui Dumnezeu pentru ei. Aici faptul ca pot sau nu pot avea copii nu e important. Ce conteaza cu adevarat este sa poata realiza, ajutandu-se intre ei, mai usor si mai bine ... Iubirea !

Oamenii care isi doresc sa depaseasca momentele de cumpana din viata lor vor cauta sa gaseasca puterea Divina. Acest lucru nu inseamna niciodata Bani ... Lectile de viata demonstreaza fiecaruia ca puterea nu inseamna bani ! Cine vrea acesta putere, vezi doamne pentru a ajuta pe ceilalti ... sunt de fapt niste mari neincrezatori in puterea Domnului ! El ofera fiecaruia ce are nevoie cu adevarat, nu ce ii cerem noi ...

Omul este invitat să se asemene cu Creatorul său, atât în relaţii sănătoase, pe care să le aibă în cadrul familiei, cât şi prin seriozitatea relaţiilor, încheiate pe bază de legământ. A încheia un legământ nu este un act de slăbiciune, ci de demnitate. Daca esti slab si las, niciodata nu o sa iti tii un Cuvant Dat ...

Persoana care încheie un legământ arată că ia în serios cuvântul dat, (deci persoana lui), ia în serios persoana celuilalt, şi cel mai important, Îl ia în serios pe Dumnezeu. Frumuseţea legământului constă în faptul că, dacă doi oameni doresc să ţină legământul Viu, au partener pe Dumnezeu cu resursele Lui inepuizabile.

Daca unul din parteneri nu pune in practica credinta lui fata de Dumnezeu, relatia parteneriala va fi afectata iar vina ii va apartine acelui fals credincios. Teoria nu tine loc de credinta. Degeaba ti post si mergi la biserica, daca cand ai sansa sa te indragostesti de un Iubit, nu ceri din tot sufletul protectie divina pentru aceea relatie. Implicarea sufletul este secretul si cheia oricarei rugaciuni.

Puterea credintei se masoara in fapte facute cu sufletul si nu cu portofelul. Cand oferi ajutor celor din jur, faptul ca oferi sau nu bani nu inseamna nimic. Dragostea nu poate fii cumparata cu bani ci doar oferita la schimb ...

Intre parteneri ,totul depinde de relaţia lor cu Dumnezeu. Astfel, legământul căsătoriei nu este o piedică pentru soţi, nici o limitare a libertăţilor, nici o lege care îi ţine împreună în ciuda voinţei lor, ci cadrul în care operează puterea lui Dumnezeu în familia lor.