Cine ne sunt Partenerii ?


In momentul in care intalnesti un posibil partener de care iti place, exista sanse destul de mari ca aceasta sa fie deja cuplat sau sa fie curtat de altcineva. Daca sunteti intr-o concurenta evidenta, puteti abandona sau continua insa e clar un singur lucru: Cu cat este mai frumos, bogat si spiritual cu atat devine mai tentant sa il "aveti". Daca va doriti sa seduceti un partener de top, trebuie deci „sa iesiti din anonimat”.

Ca el sa se intereseze de voi si nu de alti pretendenti, o singura solutie se impune: Fiti Diferit ! Daca un partener traieste momente unice si interesante cu voi, va ignora foarte usor avansurile facute de catre altii, pentru a se concentra asupra voastra.

Pentru a nu va asemana cu ceilalti oameni cu care se intalneste, incercati sa nu va focalizati asupra sentimentelor de nesiguranta. Foarte multi oameni sunt ori complexati fizic, ori au o stare materiala precara, sau nu au experienta in cuplu etc. Asa ca majoritatea incearca sa ascunda aceste probleme.Insa, cu cat incercati mai mult sa le ascundeti, cu atat temerile voastre devin si mai evidente . Puteti creea din ele atuuri si sa le folositi in avantajul dvs. Incercati aceasta abordare ! Merita 100%

Nu va ganditi ca fiind neimportanti si ne “bazati” financiar nu veti putea obtine adevarata dragoste. Cine are bani nu va avea niciodata dragoste sincera. Va fi indiferent de situatie , privit ca o fantana a “tamaduirii” Atunci cand va seca vor disparea pana si monezile dupa fundul ei …

Folositi cea mai puternica arma : Iubirea ! Daca aveti sentimente de oferit nu ezitati sa o faceti … Banii nu va ajuta aici. Nu oferiti cadouri comerciale. Puneti suflet in ceea ce daruiti ! Cand veti primii inapoi acelasi lucru inseamna ca ati fost alesi .

Alegerea insa nu e facuta pe viata. Ea trebuie intretinuta cu mare grija. Nu intrerupeti comunicarea cu partenerul vostru . Daca pauzele voastre va dau satisfacii mai mari decat intanlirile reale, inseamna ca va confruntati cu o relatie iluzorie. Armonia trebuie sa fie intretinuta cu calm si inteligenta. Nu evitati micile certuri . Fara ele se vor creea marile separari !

Cu cat veti stii ce va doriti si care sunt asteptarile pe care le aveti, cu atat pretendentii va vor gasi mai atragator. Aceasta dovada de maturitate creeaza siguranta unei relatii de viitor. Oamenii din jurul vostru va vor respecta mai mult atunci cand le veti spune direct ce va doriti de la ei. E pacat sa va pierdeti respectul fata de voi insiva, staruind langa un partener ce are alte valori decat cele ale voastre.

Iubirea este o constanta care vine din gasirea unor afinitati cu acea vibratie regasita in Celalalt.

Starea de Indragostit este insa ceva diferit. Natura sa, e de la sine inteles oscilatorie. Nu poti sa fii indragostit chiar tot timpul, dar poti sa iubesti permanent … Aici cea mai mare contributie o au intelectele celor doi si comunicarea sufleteasca . E foarte important sa credeti in acelasi “Dumnezeu” Este practic vorbind singurul numitor comun care va tine alaturi in timp ! Valorile materiale nu pot tine locul iubirii prin intermediul Divinitatii. Fara ajutorul Ei , acele persoane nu fac altceva decat sa se autosugestioneze ca se iubesc. In realitate pactul se face doar pentru Iubire … Reala !

Un partener rece care nu va rasfata, nu e cu adevarat un partener ! El este doar un “decor” neimplicat in viata voastra emotionala . Va doreste doar pt ca sunteti “cineva” si el se poate mandri cu voi. In realitate el neoferindu-va iubirea neconditonat, nu face sa va arate decat ca nu va iubeste pe voi, ci ... doar imaginea voastra ! Fara tandrete si romantism nu merita sa stati cu cineva si va recomand sa va cautati o alta persoana. Mai bine mai “jos” in ierarhia cotatiilor … decat sa stati la coada intr-un ventricul plin de iubiri iluzorii .

Fara sacrificii pentru partenerul vostru, fara o munca de schimbare constanta, fara lacrimi si fara suferinte, nu putem vorbi despre o iubire care sa te ajute sa iti mai imbunatatesti din golurile karmice. Cand iei totul de-a gata, nu o sa poti aprecia niciodata cu adevarat acel partener. Ai sa il ai, dar n-ai sa stii cum sa il pastrezi, iar orgoliile isi vor spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu. Doar cel ce prin seriozitate si implicare, aduce dupa sine dovada schimbarii, merita sa fie considerat drept un om care dovedeste ca iubirea fata de partener il poate face mai bun ...

Fiti atent la faptele acelui pretendent ! Va poate costa scump o iluzie facuta intr-un moment de comunicare “subtila” . E de preferat sa discutati clar ce va doriti cu adevarat de la el ! Va v-a scutii de momente neplacute si de esecuri ce va reduc increderea de sine … Mai bine va esalonati interesele comune si va bucurati din plin de ele, decat sa va afectati permanent incercand sa aveti totul, nemaiavand pana la urma nimic !