Zodiacul ... Mirilor

.


Mirele Berbec

Mirele Berbec “Specialist” in dragoste la prima vedere, viitorul mire berbec se indragosteste imediat, nu accepta refuzul si vrea sa treaca imediat la fapte. Capabil de a darui sentimente cu intensitate foarte mare, femeile care doresc sa se afiseze cu un asemenea exemplar trebuie sa stie la ce se inhama.

Increzator in fortele proprii, acesta are o foarte mare calitate. Stie sa isi faca partenera sa se simta implinita. Fiind o fire pasionala el va trai fiecare situatie la intensitate maxima insa tot la fel de repede pasiunea lui se va transforma in cenusa. Un defect al barbatului Berbec este acela ca se indragoste foarte repede, nu se teme sa se casatoreasca de tanar si o va face chiar de mai multe ori daca este nevoie. Sotia barbatului Berbec va trebui sa fie in primul rand intelegatoare, sa dea dovada de foarte multa rabdare si sa ii acorde acestuia atentia cuvenita. Aceasta trebuie sa joace rolul mamei ocrotitoare si astfel il va castiga pe nativ pentru totdeauna.

Barbatii Berbeci sunt firi foarte sensibile chiar daca nu arata. Odata intrata in gratiile lui fii sigura ca vei avea parte de o viata plina de evenimente incitante si haioase. El va fi un sot care iti va darui sentimente si senzatii de neuitat, va fi atent cu treburile casei si nu va ezita sa iti vina in ajutor, va fi un bucatar priceput atunci cand va vrea, un tata exemplar pentru copii.

Asadar daca esti o femeie dinamica, entuziasta si directa poti deveni viitoare mireasa pentru Berbec. Nu uita ca ii place la nebunie sa cucereasca si ii plac femeile sexy. Daca ii atingi buzele sau urechea fin cu degetele, e al tau. Din punct de vedere sexual, uneori, este chiar prea direct. Desi are inclinatii de sef, isi doreste mai degraba o femeie care sa fie pe acelasi piedestal cu el si pe care sa o respecte.

Mirele Taur

Incapatanat, mandru si foarte orgolios nativii din zodia Taurului se aseamana foarte mult cu femeile acestei zodii. Viitorii miri tauri au de cele mai multe ori un apect frumos, carismatic si ingrijit. Ofera foarte multa atentie imaginii sale si are obiceiuri uneori chiar feminine. Pot avea excese in ceea ce priveste igiena personala. Sunt oameni cu care poti discuta deschis absolut orice fiind din acest punct de vedere destul de flexibili. Au un simt dezvoltat al umorului iar cu ei nu prea exista sanse sa te plictisesti.

Viitorii miri taur au un intelect foarte dezvoltat si fiind abili vor avea foarte mare succes pe plan material. Fiind si o zodie a castigurilor, taurii vor avea cu siguranta ascensiune pe plan profesional acolo unde vor fi priviti cu foarte mult respect si consideratie. Intr-un cuvant, taurii stiu sa faca bani. Pe plan sentimental sunt introvertiti nearatandu-si sentimentele. Insa ei sunt asemenea unor copii mari. In tinerete sunt obisnuiti sa zboare din floare in floare, experimentand deliciul sexual cu cat mai multe femei, insa atunci cand vine vorba de casnicie stau foarte mult pe ganduri si iau o decizie matura.

Pentru ei viitoarea mireasa trebuie sa reprezinte mai mult decat o partida sexuala reusita. Trebuie sa fie pentru ei o mama, o sora, o prietena de nadejde care sa ii sprijine si sa ii sustina. Sa fie inteligenta, sa aiba un fizic placut si o fire practica. In relatii de cuplu viitorii miri cauta intelegere pe toate planurile. Odata devenita sotia unuia dintre nativi vei avea parte de cadouri dintre cele mai frumoase, tandrete, buna dispozitie dar si de iesirile temperamentale ale taurului.

Pentru a deveni deci mireasa domnului Taur trebuie sa ai cateva calitati de baza: sa fi o buna bucatareasa, sa fii ingrijita si sa mirosi mereu bine ( il dai pe spate cu acest lucru) si sa fi inzestrata cu o sexualitate foarte robusta, altfel nu vei face fata. Desi ii place sa daruiasca, nu ii pretinde niciodata daruri si nu ii vorbi despre fostele relatii.

Mirele Gemeni

Viitorul mire Gemeni este o fiinta foarte realista, schimbatoare, alunecoasa si uneori chiar dura. Este o buna companie, ii plac petrecerile si oamenii. Are o minte agila si este extrem de inteligent. Are simtul umorului si iubeste libertatea de miscare. Fiind o fire directa nu se incurca cu romantisme. Este mai degraba practic si exact, ca stiinele pe care le studiaza. Niciodata nu va face curte unei fete inarmat cu chitara si serenada. Firea lui este mult mai “baieteasca”.

Nativul din Gemeni se fereste de pasiune sau de sentimente puternice. Nu ii place sa devina sentimental. Fiind un tip cerebral, se ataseaza destul de greu insa din punct de vedere sexual este renumit pentru calitatile sale. Viata alaturi de un barbat Gemeni este dificila insa acest lucru compenseaza cu faptul ca are o personalitate fermecatoare. Printre calitatile sale se numara faptul ca nu este nici gelos si nici posesiv. Viitoare mireasa compatibila acestui barbat trebuie sa fie o fire practica si mai ales sa ii impartaseasca preocuparile intelectuale. Viata alaturi de acest nativ nu este usoara de aceea sotia trebuie sa fie o fire echilibrata care sa il inteleaga tot timpul. In schimb si el va stii sa daruiasca momente de neuitat.

Sfaturi utile pentru viitoarea mireasa: la iesirile in oras nu iti bate capul cu te miri ce toalete ( barbatul Gemeni nu va aprecia aceste lucruri), pentru el sunt mai importante jocurile de cuvinte, anecdotele si replicile spontane. Arata-te vesela, spirituala si nevrajita de farmecul lui. Nu te da in vand nici cu gatitul, nu il vei impresiona prea tare si nici nu ii vorbi despre casatorie.

Mirele Rac

Un adevarat galant, viitorul mire Rac este un cavaler. Tine foarte mult la familie si la valorile traditionale. Este un barbat politicos dar si foarte pasional. Insa aceasta pasiune a sa nu si-o manifesta de la inceput, fiind destul de atent in cine trebuie sa aiba incredere si cine va fi aleasa sa.

Barbatul Rac stie sa se faca iubit fara prea mare greutate datorita sensibilatii si spiritului sau artistic. Insa trebuie stiut faptul ca adesea sufera schimbari emotionale, este susceptibil si apeleaza la santajul emotional. Are o fantezie dezvoltata iar langa el nu risti sa te plictisesti. Dar acest nativ are diferite stari comportamentale pe care viitoarea mireasa va trebui sa i le invete pentru a putea face fata si a avea un mariaj linistit.

Diferit de alti barbatii, Racul cauta legaturi stabile si fidelitate. Chiar are nevoie sa simta mereu acest lucru. Daca il vei trada ii vei distruge sufletul si chiar daca aparent te va ierta fi sigura ca emotional nu o va face niciodata. Din punct de vedere sexual, el este un tip cald, are initiativa si multa imaginatie. Stie sa isi faca partenera sa se simta bine si putem spune ca este un adevarat maestrul intr-ale sexului. Viata alaturi de acest nativ va fii una calda, lipsita de certuri si scandaluri.

Barbatul Rac stie sa respecte o femeie si sa o faca sa se simta iubita. Ii va face placere sa vada ca si tu imparti aceleasi caracteristici ca si el (iti doresti o familie, o casa cu gradina mare si mai ales iubesti copiii). Viitoarea mireasa trebuie sa fie frumoasa, feminina, optimista si plina de viata, dar mai ales sa ii gateasca intr-un mod inedit (Racul este un gurmand). Fiind un narator innascut ii place sa povesteasca mult, ai grija insa sa nu il contrazici. S-ar putea speria si astfel se va retrage din joc.

Mirele Leu

Nativii acestei zodii stiu sa traiasca acest sentiment numit iubire la maxim. Dragostea este motorul intregului Cosmos. Aceasta trebuie sa fie imensa, spectaculoasa si dramatica. Putem spune chiar ca viitorului mire Leu ii place sa fie vesnic indragostit.

Despre acest barbat putem afirma chiar ca este amantul ideal, el daruindu-se total intr-o partida sexuala. Totul trebuie sa aiba o conotatie speciala, nu trebuie sa fie banal ci din contra cat mai intens. Are un talent special de a te face sa te indragostesti de el invaluindu-te intr-o aura de magie. Viitoare mireasa a acestui nativ, se poate spune ca va fi tratata ca o adevarata zeita. O va invalui in dragoste si ii va pune intreaga lume la picioare.

Leul este romanic si generos iar una dintre modalitatile sale de a-si cuceri iubita este aceea de a ii face daruri cat mai deosebite: scumpe, exotice, greu de obtinut.

Barbat chipes, acesta isi va proteja iubita, oferindu-i tot ceea ce are nevoie. Ba mai mult va lupta si va risca pentru ea daca este nevoie. Dar aceasta viata de poveste alaturi de nativ nu este atat de usoara. Pentru a putea avea parte de toate aceste atentii, viitoarea sotie trebuie sa fie demna de prestigiul Leului. Astfel ea va trebui sa fie o partenera loiala care sa il admire constant si sa faca in asa fel incat sa starneasca invidia celorlalti barbati pentru ca are la bratul sau o femeie atat de stialata, de frumoasa si de eleganta.

Deci daca te-ai hotarat sa fi sotie de Leu sa stii ca nu e treaba usoara. Trebuie sa fi mereu in priza pentru a-l tine aprins. Adopta o atitudine mandra dar delicata si vorbeste cu sotul tau despre despre subiectul lui favorit, adica propria-i persoana. Fii loiala, nu ii trezi gelozia si nu il trada. Fa-l tot timpul sa se simta ca un rege iar tu fii regina lui!

Mirele Fecioara

Barbatul Fecioara este un tip mai degraba analitic decat sentimental si mai mult intelectual decat romantic. Ii place foarte mult sa gandeasca pentru a sti exact cum sta si ce are de facut. Este un tip rational ce nu prea agreeaza mistere. Pentru el insasi iubirea si sexul repezinta mistere gata de a fi descoperite.

Viitorul mire Fecioara este critic si foarte exigent, are o capacitate iesita din comun pentru a detecta fisurile si defectele iar acest lucru il face foarte selectiv. Acestea plus incertitudinea si teama de a nu putea administra o situatie si a nu-si putea gestiona propria dragoste fac ca acest nativ sa se implice foarte greu intr-o relatie sentimentala.

Desi sunt firi blande, nu isi exteriorizeaza cu foarte mare usurinta sentimentele. Sunt ordonati si bine organizati iar uneori le este teama ca cineva sa nu le invadeze propria intimitate. Nativul acestei zodii este un tip practic si economic pentru care o relatie nereusita ar insemna pierdere de timp si risipa de energie. O curiozitate pe care cu siguranta nu o stiati este faptul ca cei mai multi celibatari se numara printre nativii acestei zodii. Este si de inteles tinand cont de firea si personalitatea acestora.

Insa ca un paradox, barbatul Fecioara cauta la viitoarea mireasa exact trasaturile care lui ii lipsesc. Probabil ca face acest lucru pentru completare. Astfel partenera acestuia trebuie sa fie inflacarata, spontana si intuitiva, cu foarte multa imaginatie, energica si plina de dragoste fata de viata. Intrunind aceste cerinte, cu siguranta relatia dintre cei doi va fi una trainica mai ales ca acesta iubeste familia si copiii.

Pentru viitoarea mireasa a barbatului Fecioara exista cateva lucruri de baza: punctualitatea, ingrijirea fata de sine (insa nu exagerarea), curatenia si faptul ca nu trebuie sa fie risipitoare. Ii place sa se simta in siguranta din punct de vedere emotional si nu suporta sa i se starneasca gelozia. Va vrea in viata lui un sprijin si o femeie care sa il ajute sa progreseze. Nu va oferi probabil pasiune insa o va face sa se simta ocrotita, ingrijita si o va ajuta la treburile gospodaresti.
Mirele Balanta Intre barbatii si femeile Balanta exista o foarte mare asemanare. Viitorul mire Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si al echilibrului. Este un tip vesnic elegant ce se imbraca cu gust si miroase bine. Frumusetea interioara cat si cea exterioara conteaza foarte mult pentru el. Barbatul Balanta este un rafinat prin excelenta, un amestec interesant de spirit, sensibilitate, senzualitate, sentimentalism si rationament.
Om de societate, amabil si curtenitor are un inalt simt al dreptatii si al echitatii. Asemenea femeilor din aceeasi zodie are inclinatie catre lucrurile frumoase si catre lux. Este un tip romantic, un adevarat “trubadur” caruia ii plac femeile frumoase, feminine, misterioase si un pic inaccesibile.

Este un cuceritor neintrecut si este foarte generos, asta daca nu ii fortezi mana. Viitoarei sale mirese ii va face daruri dintre cele mai luxoase, oferindu-i acesteia momente de distractie maxima.

Cel mai rafinat amant al intregului zodiac, este un expert al preludiilor si acorda iubitei sale intreaga atentie de care aceasta are nevoie. Indragostindu-se foarte usor si fiind incapabil sa spuna nu, fidelitatea nu este punctul lui forte. Este adesea o fire care face compromisuri. In relatia de casatorie, sotia se va bucura de absolut tot ceea ce este mai frumos: va fi rasfata, atat prin vorbe, gesturi dar si cadouri, va fi iubita, avand parte de un barbat galant si nu ii va lipsi comfortul. Viitoarea mireasa va fi cu siguranta o alintata si va avea parte de o viata plina de bun gust.

Insa nici ea nu trebuie sa se lase mai prejos si din acest motiv pentru a il tine mereu aproape este bine ca ea sa fie: eleganta, sa miroasa bine, sa fie machiata intr-un mod fabulos, sa ii placa sa comunice, sa fie diplomata, intr-un cuvant sa fie “ca scoasa din cutie”.Trebuie sa se fereasca cat se poate de scene isterice cu tipete si gesturi violente.

Mirele Scorpion


Barbatul Scorpion poate fi recunoscut dupa cateva elemente unice, care nu se mai regasesc la alti nativi si anume: privirea fixa, patrunzatoare si fascinanta care ar putea hipnotiza chiar si serpii. Adopta stilul enigmatic atunci cand nu este sigur pe o situatie si inca tatoneaza terenul. Cu o intelingenta debordanta, iesita din comunt, cel mai “istet” semn al zodiacului uimeste printr-o exceptionala intuitie si prin tenacitatea lui.

Barbatul Scorpion poarta adesea in suflet o rana de un fel sau altul, o problema sau o frustare emotionala care nu ii da pace. Dispune de o profunda sensibilitate si de un “feeling” iesit din comun. De multe ori este usor de ranit iar acest lucru il face susceptibil in ceea ce priveste sentimentele celorlalti. Uneori poate deveni chiar singuratic. El cauta o dragoste profunda, indistructibila si de aceea va avea foarte mare grija cui ii incredinteaza inima si ii permite sa intre in campul sau psihic.

Avand o sexualitate foarte puternica si un libidou de exceptie va avea probabil numeroase experiente sexuale. Insa este, vai, de femeia care nu va reusi sa se ridice la inaltimea performantelor sale sexuale. Barbatul Scorpion este renumit printre semnele zodiacului pentru gelozia si posesivitatea sa deci viata alaturi de el nu va fi asa de usoara datorita faptului ca isi va tortura sotia psihic.

Viitoarea mireasa va trebui sa fie una din acelasi aluat ca el, un fel de suflete pereche care sa se identifice intru totul. Daca se va potrivi cu el si se va adapta va duce o viata in care sentimentele vor avea intensitate maxima iar pe plan material nu ii va lipsi nimic. Deci viitoarea sotie de Scorpion trebuie sa se asemene practic cu sotul ei. Cei doi trebuie sa se completeze perfect atat in comportament si caracter cat si din punct de vedere sexual.

Mirele Sagetator

Mirele Sagetator este o persoana joviala, deschisa la nou, simpatica, spontana, sexy si plina de viata. Este dornic de libertate si ii place mereu sa faca lucruri nobile si bune. In inima lui exista o dorinta profunde de a intelege si a explora lumea si restul oamenilor. Pe de o alta parte in sufletul lui exista mereu un sentiment patern ce alimenteaza nevoia de a avea o familie.

Are o atitudine protectoare iar atunci cand iubeste este sincer si se daruieste cu totul. Are o personalitate duala care se imparte intre omul conservator ce respecta legea si cel rebel caruia sa place sa fie aventurier. In ceea ce priveste relatiile sentimentale se poate intampla acelasi lucru.

Sagetatorul poate fi in cautare de aventuri sau intr-un moment anume se poate stabili brusc vrand sa isi intemeieze o familie. Putem intanli domni, care in tinerete a explorat zeci de teritorii necunoscute, care la o varsta destul de matura s-au hotarat sa se casatoreasca si sunt foarte multumiti de viata de familie. Atunci cand este indragostit este romantic, ii da viitoarei sotii aceea senzatie de siguranta mult cautata de fiecare femeie si o face pe aceasta sa se considere cea mai importanta si interesanta femeie. Este atras de femeile cu experienta si considera ca acestea sunt mult mai mature. Este galant si marinimos, facandu-i viitoarei sotii multe cadouri costisitoare. Ca si sot el va fi un partener atragator, interesant dar care se va plictisi destul de usor.

Viata alaturi de el va fi una linistita, plina de mult sentimentalism. Va fi un tip ordonat si va participa la treburile casei cat si la educatia copiilor. Daca vei fi viitoare mireasa de Sagetator incearca sa te arati joviala, cu o mentalitate matura, sa il intelegi si sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el.

Mirele Capricorn

Pe viitorul mire Capricorn este ideal sa il intanlesti dupa 30 de ani, astfel va avea timp destul sa se maturizeze si sa nu ai surprize. Pentru acest nativ ambitia si cariera sunt pe primele locuri. Si fiindca este muncitor, rezistent si deosebit de tenace va avea cu siguranta o pozitie sociala buna iar meritele sale vor fi recunsocute si admirate de lumea intreaga. Barbatul Capricorn acorda o importanta deosebita familiei si sotiei, fiind poate semnul zodiacal cel mai familist. Fiind o fire cu un ascutit simt al datoriei si al respectului, puternic si loial, el este si un tip foarte romantic. Insa ratiunea acestuia invinge adesea romantismul si trairile emotionale. Capricornul isi cauta o relatie stabila si o femeie pentru asi intemeia un camin tocmai datorita sensibilitatilor lui si emotiilor.

Avand un spirit patern foarte dezvoltat isi va proteja aleasa si ii va veni mereu in ajutor cu sfaturi intelepte. Insa viitoarea mireasa va trebui sa fie pe aceeasi lungime de unda ca el astfel se va simti constransa, vesnic urmarita si va simti ca accesul ei la libertate a fost ingradit. Fiind o fire traditionalista nu agreeaza femeile independente. Pentru el lumea trebuie condusa de barbati iar femeile trebuie sa fie mai intai sotii si mame. Fiind printre putinii barbati fideli, nu intelege de ce trebuie sa alergi dupa o alta femeie din moment ce o ai acasa pe cea potrivita. Deci viitoarea mireasa a Capricornului va fi cu siguranta o femeie implinita alaturi de un sot matur care o va sprijini in tot ceea ce face.

Mirele Varsator

Barbatul Varsator este un tip plin de contradictii. Cu o gandire liberala, el este un adevarat pacifist. Este original, curios, ii plac experientele noi, nu suporta constrangerile si compromisurile iar caracterul sau este extrem de independent. Intr-un cuvant intruneste in el cam toate contradictiile. Nu suporta conformismul si prejudecatile. O calitate pe care o are este aceea ca se poate adapta din mers schimbarilor. Este un prieten adevarat fiind capabil chiar de sacrificii pentru prietenii sai. Fiind un tip cerebral este foarte atent in ceea ce priveste sentimentele si afectivitate.

Varsatorul nu isi va exterioriza propriile emotii, decat foarte rar, aproape niciodata. Rar vor fi auzite cuvinte tandre din gura lui chiar daca va iubi profund si din tot sufletul. Nici nu se pune problema daruirii unui buchet de flori sau al unei mici atentii. Sunt gesturi prea siropose pentru el. Cu toate astea el poate fii in stare sa isi dea si viata pentru sotia sa. Desi poate iubi sincer, datorita fricii sale de a-si pierde independenta se poate casatori din prietenie sau coplicitate, cu o femeie simpatica si inteligenta la fel de indepedenta ca si el. Aceasta trebuie sa fie o persoana cat mai plina de viata si optimista. In primul rand trebuie sa gaseasca in ea un camarad si o persoana cu, care poate discuta orice. Trebuie sa fie sincera, sa nu fie cicalitoarea si sa nu fie suparacioasa.

Mirele Pesti

Viitorul mire Pesti este o persoana extrem de complexa din punct de vedere emotional. Este misterios si foarte inteligent. Uneori chiar sclipitor am putea spune. Pentru el absolut totul este relativ. De foarte multe ori acesta se pricepe foarte bine in a face bani dar tot la fel de bine se pricepe si sa ii cheltuiasca sau sa ii investeasca in lucruri fara scop practic dar care pentru el au o importanta aparte.

In general pentru nativul din Pesti valorile au alt contur. Iubirea pentru el are o importanta desebita clasand-o printre pricipalele prioritati. Astfel aceasta il poate inalta insa il si poate si cobori.

Acesta are un intreg ocean de sentimente, pe care, insa nu si-l arata decat in prezenta persoanei potrivite. Are un adevarat simt in a-si alege partenera, de cele mai multe ori femeile din viata lui fiind adevarate simboluri ale frumusetii. Se spune ca Casanova a fost nascut sub semnul zodiei Pesti iar Don Juan de Tenorio a avut la nastere 4 planete in Pesti. Trebuie sa stii ca barbatului Pesti ii place sa se lase cucerit de femei misterioase. Tocmai de aceea viitoare mireasa va trebui ca niciodata sa nu se destainuie in totalitate, nici psihic, nici emotional. Aceasta trebuie sa invete sa il inteleaga, sa nu ii puna intrebari precise si sa nu il analizeze. Acestui barbat ii place mai degraba sa fie intuit sau ghicit, decat sa vorbeasca singur despre el. In nici un caz nu incerca sa il faci gelos, acest lucru il va dezamagi teribil.

Fii foarte atenta, deoarece pune mai multa importanta impresiilor decat faptelor in sine. Casatoria cu un Peste este totusi una plina de pericole. Trebuie sa fii constienta ca tot timpul te afli pe un teren alunecos. Acesta are nevoie sa i se permita un spatiu numai al lui, in care sa se simta sigur si independent deoarece nu suporta sa fie controlat. Daca nu te simti bazata psihic mai bine renunta. Si inca un pont: da-i tot timpul impresia ca relatia voastra este una plina de magie si inedit.

.