Frumoasa si Bestia


Putem recunoaste oare ca fiecare dintre noi are nevoie cateodata sa fie rau cu cei ce il iubesc si ii ofera consideratie ? Chiar daca gandurile noastre sunt constructive, uneori actiunile sunt distructive. Iubirea presupune sa ne facem vietile frumoase unui celalalt ... dar in realitate nimic nu poate fii perfect. E obositor sa alergi tot timpul ... Cateodata vrei doar sa te relaxezi, alaturi de persoana cu care iti faci planuri. A trai clipa, presupune sa faci tot ce vrei, insa nu in ultimul rand gandindu-te la viitor

Iubitul tau ramane alaturi de tine de dragul iubiri pe care o primeste ca si rasplata pentu ce el iti ofera. El doreste ca tu sa primesti iubirea lui masculina, la fel cum doreste sa recepteze el insusi iubirea ta feminina. Doreste ca tu sa ai incredere in capacitatea lui de a-ti ghida inima mai mult decat in propria ta capacitate, iar tu iti doresti ca el sa pretuiasca lumina iubirii din inima ta mai presus decat lumina iubirii din propria sa inima ...

Tu iti doresti ca el sa observe de fapt, sa adore frumusetea stralucitoare a corpului tau si lumina iubirii din inima ta, iar el isi doreste sa ii recunosti si sa ii adori capacitatea inimii sale de a te desfata si de a te conduce astfel pana la Dumnezeu, deopotriva din punct de vedere sexual si spiritual. Aceasta devotiune manifestata prin ambele trupuri nu functioneaza decat daca cele doua trupuri, prin comuniunea lor, sunt mai bune decat unul singur; daca tu te poti deschide mai usor ascultand de vointa lui ferma si de inima lui decat daca incerci acelasi lucru de una singura, si daca el se poate deschide mai usor daca se lasa atras de inima ta plina de iubire decat ar reusi de unul singur, lasandu-se ghidat de universul lui inchis.

Daca nu ai incredere in capacitatea barbatului tau de a te conduce acolo unde doresti sa ajungi din punct de vedere sexual si spiritual mai mult decat in tine insati , nu te vei deschide total in fata lui. De altfel, nici nu ar trebui sa o faci. Daca el este mai atras de propria lui stralucire decat de a ta, iar tu te simti atrasa mai degraba de ascultarea propriei inimi decat de ascultarea inimii lui, inseamna ca sunteti amandoi mult prea egogentrici pentru a va putea oferi reciproc darurile cele mai profunde cu care sunteti inzestrati si pentru a va deschide nelimitat in cuplu.

Independenta ta nu va face altceva decat sa trezeasca dorinta lui de a fi la fel de independent. De aceea, el va cauta si va gasi alte modalitati de a se bucura de stralucirea specific feminina, independent de tine. Va petrece mai mult timp jucand ... fotbal sau alte sporturi, ori va prefera sa se relaxeze consumand alcool, mai degraba decat sa aiba de-a face cu inima ta lipsita de feminitate.Daca aceasta este realitatea, fii constienta ca tu singura ti-ai ales acest barbat. Ai ajuns probabil sa privesti cu neincredere capacitatea oricarui barbat de a te conduce poate ca ai mostenit aceasta neincredere din familie, sau poate ca urmare a tradarilor din cauza carora ai suferit in trecut asa ca ti-ai ales un barbat care sa corespunda nevoii tale de a-ti controla singura viata, nascuta din temerile tale.

Pe de alta parte, daca te simti pregatita pentru o iubire mai mare decat cea pe care o poate oferi un singur trup, daca te simti pregatita sa ai incredere intr-un barbat a carui prezenta in viata ta te poate deschide la maxim in fata iubirii, dincolo de hotarele zidurilor tale de autoaparare centrate in egoul tau, atunci inseamna ca te simti pregatita pentru a practica arta oferirii depline a darurilor tale feminine, si in acelasi timp a primirii fara rezerve a darurilor masculine ale iubitului tau. Devotiunea inimii tale ii va ajuta constiinta profunda sa se deschida si sa transceanda temerile sale intr-o masura mai mare decat ar putea reusi de unul singur.

Tu vei atrage intotdeauna ceea ce iti corespunde perfect. O femeie care adora profunzimea constiintei masculine atrage si inspira intotdeauna un barbat care adora stralucirea iubirii din inima femeii. Dilatarea pe care v-o puteti induce reciproc prin acest tip de adorare depaseste cu mult capacitatea voastra individuala de a iubi, facand-o sa se dilate mult dincolo de cele doua trupuri, ba chiar si dincolo de extazul corporal, catre nemarginire, catre constientizarea aspiratiilor din toate inimile fiintelor vii, catre o deschidere universala, mai ampla chiar decat spatiul cosmic umplut de luna, de soare si de stele. Imbratisarea voastra sexuala va poate deschide catre Dumnezeu, prin adorarea reciproca a constiintei masculine si a luminii feminine acum impreunate ...

Freedom


Libertatea de a alege sa iubesti te incatuseaza mai puternic decat orice altceva ... Cand vorbesti de barbatii cu care ai fost in trecut, te inteleg atunci cand imi spui ca doar cu foarte multa rabdare te voi putea dezgheta. Mi-ai povestit de ce i-ai parasit sau de ce te-au parasit ei pe tine. Auzindu-te vorbind despre ei, am inteles de ce ii privesti pe barbati cu atata neincredere. Am inteles de ce imi refuzi uneori iubirea ta si de ce nu ai incredere sa iti abandonezi inima si sa iti deschizi trupul in fata mea.

Pe de alta parte, ma intreb de ce m-ai ales, daca nu ai o incredere deplina in mine? Este aceasta neincredere un simplu reziduu al tensiunilor din trecutul tau? De ce i-ai ales pe ceilalti barbati din viata ta, pe cei care au esuat intr-un fel sau in altul sa te faca sa te abandonezi in intregime, ca o ofranda a iubirii, fara nici o tensiune generata de neincredere?

Mi-ai dat de inteles cat de mult iti doresti sa te abandonezi in fata unui barbat in care sa ai o incredere deplina. Sper sa fiu eu acel barbat. Voi fi alaturi de tine, astfel incat iubirea noastra sa devina din ce in ce mai profunda, pana cand va transcende complet temerile noastre reziduale. Chiar si atunci cand vrem sa avem sufletele deschise, simt totusi ca te inchizi in fata mea si ma intreb daca nu cumva ai optat sa ramai alaturi de mine desi nu ai incredere ca voi fi capabil sa iti trezesc inima, conducand-o catre Dumnezeu ...

Love Secrets


O femeie trebuie sa poata avea incredere ca preiei controlul daca ea isi relaxeaza latura masculina. Acest lucru e adevarat din punct de vedere financiar, sexual, emotional si spiritual. Barbatul nu trebuie sa faca toata treaba, dar trebuie sa fie capabil sa conduca, daca iubita lui vrea sa se relaxeze fara teama in feminitatea ei.

Unele femei vor sa aiba controlul tot timpul. Dorinta de a conduce de a manevra telecomanda sau de a alege orasul in care sa locuiti este o dorinta masculina, atat la barbati, cat si la femei. Daca iubita ta are o esenta sexuala mai masculina, in majoritatea timpului va prefera sa aiba controlul asupra directiei vietilor voastre. Insa daca iubita ta are o esenta sexuala feminina, vor fi momente cand ar vrea sa se relaxeze intr-un mod placut si sa renunte la control. Ar vrea sa se relaxeze in feminitatea ei si sa te lase pe tine sa iei deciziile. Daca tu nu esti capabil sa preiei controlul, daca nu cunosti directia in care vrei sa mergi, iubita ta va simti ca eziti. Va trebui sa preia din nou controlul, de vreme ce tu nu esti in stare. Si nu va putea sa se relaxeze. Ea va continua sa faca pe barbatul chiar daca nu mai poate.

Cu cat e mai relaxata in feminitatea ei, cu atat va fi iubita ta mai stralucitoare. Ai observat probabil ca stralucirea iubitei tale se poate schimba instantaneu. Intr-un moment poate parea stearsa si obosita. Apoi, poate dupa ce o lauzi sau o surprinzi cu un dar plin de iubire, dintr-odata straluceste. Arata cu 15 ani mai tanara. Ridurile de pe fata ei au disparut in cateva secunde. Daca vrei ca iubita ta sa poata sa se relaxeze in feminitatea ei si sa afiseze stralucirea ei naturala, atunci trebuie sa o eliberezi de obligatia de a avea controlul. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci pe seful cu ea. Inseamna ca trebuie sa stii incotro te indrepti si cum vei ajunge acolo, in toate privintele, inclusiv financiar si spiritual.

Daca ai cea mai mica incertitudine sau indoiala in legatura cu viitorul tau financiar, iubita ta va simti. Nu e nevoie sa spui nimic despre asta. Ea va simti indoiala sau ambiguitatea in corpul tau, in ochii tai si in tonul vocii tale. Nu trebuie sa faci multi bani, trebuie doar sa fii responsabil de finantele tale si sa te gandesti la viitorul tau. Ai putea alege sa fii calugar; ceea ce conteaza este sa fii lamurit, raspunzator si orientat din adancul intelepciunii tale. Atunci, iubita ta se poate relaxa. Stie care este pozitia ta si ce planuri ai. Iti poate simti integritatea. Poate avea incredere in directia ta, pentru ca stie ca provine din adancul inimii tale. Nu pluteste in aerul nesigurantei tale, ci sta pe o baza solida, baza pe care ai oferit-o cu claritatea ta. Si ea intuieste ca mai importanta este directia ta spirituala. Incotro se indreapta relatia voastra? Ce inseamna vietile voastre? La ce se rezuma totul? Cum veti continua voi doi sa evoluati fara sa va bloca!
ti in rutina mediocritatii? Daca iubita ta simte ca ti-ai pierdut directia spirituala, va cauta ea directia si va incerca sa ti-o impuna si tie, deoarece tu nu pari sa ai una. Daca simte ca esti cu totul cufundat in munca, de exemplu, iar cand nu esti obsedat de cariera esti absorbit de televizor, atunci se va intreba: Asta-i tot? La asta se rezuma relatia noastra? Asta e cea mai mare viziune pe care o vede iubitul meu? Daca simte ca duci lipsa de claritate financiara sau spirituala, nu se va putea relaxa cu tine. Va incepe automat sa isi dirijeze propria viata si probabil si pe a ta. Isi va dezvolta propria directie masculina, deoarece tie iti lipseste. Si, facand asta, stralucirea ei se va diminua.

Cu cat pari mai ambiguu, din punct de vedere material si spiritual, cu atat mai mult va simti nevoia sa isi reverse energia si atentia in propria ei directie si propriile scopuri masculine. Pentru unele femei, asta e minunat; au nevoie sa isi dezvolte propria energie masculina. Alte femei, insa, si-au dezvoltat deja latura masculina. Ar vrea sa aiba ocazia sa isi relaxeze latura masculina si sa o primeasca pe a ta ca dar. Cum iti poti da seama daca orientarea iubitei tale e benefica pentru ea? Daca devine din ce in ce mai implinita si fericita pe masura ce isi urmeaza directia, atunci e bine pentru ea. Daca devine din ce in ce mai stresata, incordata si iritabila emotional, atunci genereaza directie masculina excesiva. Se forteaza intr-un mod care poate indica adeseori iresponsabilitatea ta.

Cum poti fi mai responsabil? Nu neaparat facand mai multa treaba. Devii mai responsabil cunoscandu-ti scopul cel mai profund si apoi armonizandu-ti planul material cu cel spiritual in functie de acesta. Pentru ca iubita ta sa se relaxeze in stralucirea ei si in fericirea feminina, are nevoie sa simta ca poate urca in trenul tau si ca acesta merge exact acolo unde vrea si ea sa mearga. Nu conteaza daca iubita ta castiga mai multi sau mai putini bani decat tine sau chiar daca ea castiga toti banii in relatie. Ceea ce conteaza este daca poate simti claritatea ta plina de iubire, intelepciunea ta si siguranta directiei tale. Atat timp cat poate simti ca iei in calcul finantele si ca pui in ordine viata voastra impreuna astfel incat sa se poata manifesta iubirea cea mai profunda si darurile cele mai depline, ea va putea sa aiba incredere in hotararea ta masculina si sa se relaxeze in inima ei stralucitoare feminina.