Viata un joc de Zaruri ?




Aveti impresia ca viata dvs e un joc de zaruri ? Credeti ca daca ati invata secretul fericirii in viata de cuplu, l-ati aplica ? Raspunsul e banal ... Pastreaza-ti calmul atunci cand ai tendinta sa te certi si cu siguranta ai o sansa sa eviti cel mai usor sursa celor mai evidente piedici din calea fericirii conjugale ...

Daca veti sti cum sa va certati ... aveti sanse mult mai mari, sa ramaneti impreuna ! Incercati sa fiti flexibili si nu va mai luati atat de "in serios". Realitatea poate fi diferita, fata de cum pare la prima impresie !

Viata de cuplu nu este intotdeauna usoara, iar certurile sunt o realitate de care depinde bunastarea traiului in doi. Invata sa te certi inteligent pentru a rezolva din timp problemele inerente.

De cele mai multe ori, atunci cand avem o stare frustranta, incercam sa ne impunem punctul de vedere si devenim surzi la argumentele celuilalt. Nu vei ajunge nicaieri daca nu iei in calcul posibilitatea ca partenerul sa aiba dreptate.

Scopul unei discutii in contradictoriu este sa aduca la suprafata nemultumirile si sa le ofere o rezolvare ! Aveti liberul Arbitru si sunteti singurul care decide cu adevarat, pentru deciziile sale, gandite indelung sau luate ... spontan ! Singuratatea sau schimbarea la infinit a partenerului, nu e o solutie, favorabila pentru imbunatatirea karmei dvs.

Chiar daca il cunoasteti bine, nu faceti greseala de a crede ca il intelegi pe deplin pe celalalt. Intreaba-l despre ceea ce simte, despre ceea ce gandeste.Nu aduce in discutie si alte subiecte. Rezolvati problemele una cate una..

Nu spera ca partenerul tau iti va ghici nemultumirile, ci marturisteste-i-le. El poate ca va reusii sa inteleaga ca te deranjeaza ceva din comportamentul sau si se poate schimba in ... bine ! Daca va iubeste cu adevarat, va va demonstra ca evolutia pozitiva, nu este doar un concept teoretic.

Daca o cearta este iminenta, faceti tot posibilul sa amanati momentul pana atunci cand sunteti singuri.  Ganditi-va bine daca aveti nevoie de cineva sa se implice in problemele voastre si daca nu sunteti in stare sa va rezolvati singuri starile conflictuale.

Dezvaluirea unei situatii de criza in fata cunoscutiilor, nu aduce neaparat linistire ! Ba din contra .. Relatarea faptelor fiind facuta selectiv, cel ce va asculta va v-a da de regula dvs dreptate. Crezand ca sunteti nevinovat, va intariti convingerea ... ca doar celalalt, e cel ce a gresit !

Daca ai ceva sa ii reprosezi, nu ezita sa vorbesti cu el chiar daca e posibil sa va certati. Este mai bine sa te certi in legatura cu probleme mici, decat sa te inchizi in sine si sa privesti cum problema devine din ce in ce mai mare. S-a observat ca cele mai longevive cupluri sunt cele care se cearta des. Ele isi rezolva problemele inainte ca acestea sa degenereze in explozii necontrolate. Partenerii trebuie sa discute sincer, insa, pentru a intelege si a se face intelesi.

Lasati-va dusi de sentimente constructive si decideti de comun acord, sa faceti cum e mai bine pentru interesul vostru. Daca doar unul dintre voi va castiga cearta (finala) ... in realitate, ati pierdut amandoi !

Starile de instabilitate, exemplul cunoscutiilor sau previziunile negative, contribuie in mod cert, la decizii ce nu  va lasa sa va desprindeti de rutina in care v-ati autodeterminat sa ramaneti blocat, in respectiva disputa. Considerand ca meritati mai mult respect, va hraniti orgoliul si va indepartati de Dumnezeu ...

Adevaratul respect pe care vi-l acordati, ar trebuii sa se bazeze pe rezultatele concrete din viata dvs, privind capacitatea de imbunatatire reala a propiilor defecte ! Nu abandonati evolutia dvs, ascuzandu-va dupa ... bete de chibrite. Motive se vor gasii intodeauna pt a va justifica un esec !

Un partener nu va este niciodata "trimis" fara un motiv intemeiat . Invatati sa selectati binele din rau si mergeti mai departe, neabandonad "lupta" cu viata.

Indiferent ca stiti sau nu sa jucati ... Zarurile Vietii, sunt un intrument ce va pozitioneaza exact acolo unde dvs decideti ! Puterea Mintii si Calmul simbolizeaza cele doua zaruri. Unora "norocul" le vine usor ... altora greu, dar daca stii ce vrei sa obtii si esti hotarat, este imposibil sa nu reusesti !