Inger de Craciun




Imi doresc ca pentru tine Mos Craciun sa existe cu adevarat !





Craciunul e credinta - Craciunul e speranta,
Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste!


Era odata un copil care urma sa se nasca.Intr-o zi el l-a intrebat pe Mos Craciun care tocmai venise: "-Mosule, mi s-a spus ca ma vei trimite pe pamant maine, dar spune-mi te rog, cum voi trai eu atat de mic si neajutorat ? "

Acesta ii raspunse ,zambind: " -Din multimea ingerilor am ales unul pentru tine. El te asteapta cu drag si va avea grija de tine." "-Dar, Mos Craciun, aici in cer, eu nu fac altceva decit sa cant si sa zambesc. Este suficient pentru mine ca sa fiu fericit. Si cum voi reusi eu sa-i inteleg pe oameni ? Eu nu le cunosc limba..." "-Ingerul tau iti va spune cele mai dulci si frumoase cuvinte pe care le-ai auzit vreodata. Cu multa rabdare si dragoste, ingerul tau te va invata sa vorbesti."

 "-Si ce voi face cand voi vrea sa vorbesc cu tine?" "-Ingerul tau iti va impreuna miinile si te va invata sa te rogi." "-Am auzit ca sunt oameni rai pe pamant. Cine ma va apara?" Raspunsul nu ezita nicio clipa: "-Ingerul tau te va apara chiar cu riscul propriei vieti."

 "-Dar eu voi fi mereu trist, pentru ca nu te voi mai putea vedea ?" "-Ingerul tau iti va vorbi adesea despre Dumnezeu si te va invata drumul care te va conduce spre El, chiar daca eu iti voi sta mereu alaturi."

In acel moment era multa pace in cer, iar vocile de pe pamant de abia puteau fi auzite. Atunci, in graba, copilul intreba incet: Cum il cheama ? Mos Craciun il mangaie cu privirea sa blanda si zise: "-Numele ingerului tau nu are importanta. Tu il vei numi pe ingerul tau: MAMA. Acel inger va veghea asupra ta toata viata sa!"