A te ... Indragosti





A te îndragosti înseamna sa recunosti prezenta lui Dumnezeu în cineva sau ceva. Sa vezi perfectiunea fara sa-ti fie teama ca te amagesti si sa crezi în ea. Pentru ca în adâncul fiecaruia ea exista. Sa fii beat de fericire, sa plutesti, sa poti îmbratisa tot ce privirea poate cuprinde. Sa fii "orb" de iubire, "sa-ti pierzi mintile", pentru ca nici o formula, nici o regula sau logica nu mai este valabila.

Sa te simti întreg, sa simti ca totul în jurul tau participa la bucuria ta. Sa simti ca ploaia e o binecuvântare, ca vântul poarta soaptele iubirii tale, ca aerul pe care-l respiri este viu pentru ca fiinta iubita îl respira în acelasi timp cu tine, ca norii sunt purtatori de mesaje, ca toate florile pe care le vezi seamana cu inima ta înflorita si ai vrea sa le daruiesti, ca oamenii zâmbesc pentru ca se bucura împreuna cu tine, ca pasarile cânta fericirea si ai vrea sa le fii recunoscator, ca totul, absolut totul este în sarbatoare.

A te îndragosti înseamna sa descoperi ca lumea este plina de iubire, ca a fost creata pentru a celebra iubirea.

A te îndragosti înseamna sa te bucuri de perfectiunea fiintei iubite, dar si sa fii pregatit pentru limitarea umana ce-i urmeaza, stiind ca, dincolo de ea, cel iubit contine în el întreaga splendoare divina.

Pentru a sti de la început si a nu uita niciodata ca în adâncul fiintei noastre suntem perfecti. Pentru a avea încredere ca prin iubire putem deveni ceea ce în esenta deja suntem. Pentru ca iubirea încurajeaza si uneste, iubirea iarta, vindeca, iubirea lumineaza, creeaza si înalta...

 
Pentru ca iubirea a fost si va ramâne cea mai mare minune a lumii...