Ce greseli fac Femeile in Dormitor ?

.


Ca o continuare a articolului  " Ce greseli fac Barbatii in Dormitor ? " postez un alt articol interesant  ...
 
 
"Doamnelor, sa fim sincere. Cand nu suntem multumite de viata noastra sexuala, primul lucru pe care il facem este sa intocmim o lista cu toate defectele si greselile partenerului. Este adevarat ca de multe ori barbatii nu inteleg corpurile femeilor si modul nostru de a gandi asa ca este si mai usor sa dam vina pe ei. Dar este nevoie de doi pentru a dansa tango.

Terapeutii sexuli sustin ca o mare parte din greselile care iti fac viata sexuala plictisitoare pot fi gasite la usa voastra, fetelor! Asadar citeste despre sase cele mai comune greseli pe care le fac femeile cand vine vorba de sex si invata cum sa-ti transformi experienta sexuala mai putin palpitanta in satisfacerea totala pe care o meriti.

Greseala nr.1 - Nu initiezi partidele de sex
Suntem in 2010, dar cele mai multe femei inca isi fac griji despre lucruri care tin cu siguranta de secolele trecute. Ele nu vor sa fie prea agresive sau prea puternice de frica de a nu parea usuratice. Potrivit profesorului psihiatru Les Parrot, autorul cartii "Crazy good sex", cea mai mare greseala pe care o fac femeile este ca nu initiaza sexul.

"Barbatii sunt de obicei cei care initiaza sexul si acest lucru le face sa se simta ca exista dezechilibru in apetitul sexual. Ele simt ca barbatii nu le doresc cu adevarat." Dar barbatii isi doresc sa fie obiectul dorintei partenerelor la fel de mult.

"Daca te agati de rolurile sexuale din trecut, iti vei face viata sexuala nefericita", spune Dr. Ruth Westheimer, terapeut sexual si profesor la Universitatea din New York. "Barbatii sunt convinsi ca femeile au un apetit sexual mai mic si o iau personal chiar daca nu este adevarat." Deci, fii indrazneata. Arata-i ca-l doresti si fa prima mutare. Iti vei impresiona partenerul si vei prelua controlul asupra vietii tale sexuale.

Cea mai mare greseala a femeilor

Este important sa initiezi sex. Cu cat faci mai mult, cu atat iti va placea mai tare


Greseala nr.2 - Esti prea ingrijorata de aspectul tau fizic
Gandindu-te la cum arati in timpul actului sexual nu este cel mai intelept lucru pe care il poti face. Acest lucru te impiedica sa te relaxezi complet si sa te bucuri de actul sexual, astfel incat orgasmul este iesit din discutie. Partenerul tau iti va observa cu siguranta nelinistea si nici el nu va fi capabil sa se bucure. Concentreaza-te mai degraba pe simturi si senzatiile placute.

Ceea ce barbatii isi doresc cel mai mult este ca partenerele lor sa uite de grijile de zi cu zi si sa se relaxeze complet in timpul actului sexual, sa traiasca doar pentru acel moment. Nu fi obsedata de burtica lasata sau machiajul intins. Crede-ne - in timpul actului sexual partenerul tau nici nu va observa!

Greseala nr.3 - Presupui ca sexul nu inseamna atat de mult pentru el
Nu presupune ca sexul este doar o alta forma de exercitii (desi una placuta) pentru partenerul tau! Majoritatea barbatilor considera actul sexual ca fiind foarte important si nu trebuie sa subestimezi ce inseamna pentru el. Cercetarile arata ca barbatii si femeile considera actul sexual atunci cand sunt implicati intr-o relatie mult mai satisfacator decat o aventura de-o noapte. Acestea indica, de asemenea, faptul ca persoanele casatorite fac sex de calitate mai des. Un esantion de 52% dintre barbati au incercat sa foloseasca sexul ocazional pentru a incepe o relatie de durata si doar o treime au avut succes. Morala din poveste? Niciodata nu trebuie sa presupui ca barbatul tau nu este romantic si ca el vrea doar sex si tu nu.

Greseala nr.4 - Barbatii sunt mereu dispusi sa faca sex, nu-i asa?

Ei bine, da, daca vorbim despre adolescenti. Dar barbatii maturi sunt diferiti. Presiunile din viata de zi cu zi - stresul legat de serviciu, familia, facturile - pot afecta apetitul sexual al unui barbat. Majoritatea femeile sunt neplacut surprinse de acest lucru si o iau mult prea in serios. Sunt atat de socate sa afle ca el nu e in starea de spirit necesara incat nu le vine sa creada. Desi stiu ca si ele insele nu au starea de spirit si dragostea necesara pentru partenerul lor tot timpul, imediat incep sa creada ca nu mai sunt iubite. Ei bine, doamnelor, el pur si simplu nu are chef de asta.
Daca vrei sa te bucuri de cea mai mare placere...

Daca vrei ca partenerul tau sa te satisfaca, trebui sa ii spui cum...

Greseala nr.5 - Nu-i spui ce vrei
O discutie onesta despre sex si ceea ce ne place sau displace poate fi putin ciudata, desi sunteti impreuna de mult timp. Dar este singura modalitate de a-ti imbunatati si sustine viata sexuala. O femeie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru satisfactia ei sexuala, deoarece chiar si cel mai priceput amant nu o poate duce la orgasm daca nu ii spune cum.

Vestea buna este ca cei mai multi barbati isi doresc sa satisfaca femeile. Spune-i cum sa o faca fara sa ii ranesti egoul, alternand complimentele despre lucrurile pe care le face bine cu lucrurile care iti displac in viata voastra sexuala. Crede-ne, barbatii stiu cum sa asculte, mai ales daca ii explici bine si clar.

Greseala nr.6 - Te superi cand el sugereaza ceva nou
Atunci cand un cuplu este impreuna de ceva timp, este normal sa-ti doresti sa condimentezi viata sexuala si sa incerci lucruri noi. Doar pentru ca partenerul tau sugereaza sa incercati ceva nou, nu inseamna ca el este nefericit cu tine sau cu viata voastra sexuala. Pe scurt, nu ii lua sugestiile prea personal.

Dar ramai in limitele a ceea ce e acceptabil pentru tine. Nimeni nu te poate presa sa faci ceva ce consideri a fi imoral. Politicos, dar ferm, refuza astfel de sugestii si explica de ce le consideri nepotrivite. Daca ai nu obiectii morale, dar inca te simti inconfortabil sa faci asta, spune-i acest lucru si cere-i sa fie intelegator. Totusi, nu reactiona prea puternic - acorda-ti timp sa ii iei cererea in considerare. Niciodata nu doare sa incerci."


.