Pisicile vs Femei





Femeile considera ca este minunat sa fi pisica si sunt atrase de capacitatile acestor ghemuri de blana de a fi independente, de a veni si de a pleca dupa bunul plac, de a fi mangaiate de lume cand si cat vor ele. Daca tineti minte, pisicile apar in istorie ca fiind venerate in Egiptul antic si considerate zeitati. In zilele noastre, pisica a fost inlocuita de femeie, care a devenit o zeitate intre fiinte, sau cel putin asa vrea ea sa creada. Dar acesta nu este singurul lucru pe care il au in comun. Sau de aici a pornit totul. De la faptul ca ele sunt niste „zeitati”.

Pisicile si femeile fac lucrurile dupa bunul lor plac, in timp ce cainii si barbatii se relaxeaza si se obisnuiesc cu ideea ca sunt dominati.In timp ce cainii cred despre ei ca sunt oameni, pisicile cred despre ele ca sunt Dumnezeu.In ciuda faptului ca in jumatate din timpul pe care il petrec alaturi de tine te scot din sarite, in momentul in care nu sunt prin preajma le simti lipsa si ti se face dor de ele. Atat de pisica, cat si de femeie. Timpul petrecut in compania unei pisici sau a unei femei nu va fi niciodata timp pierdut.

Pisicile se mandresc cu independenta lor. Ele nu sunt usor de dresat, nu fac trucuri precum cateii, nu vin cand le chemi, prefera sa stea afara toata noaptea, iar cand vin acasa vor sa fie lasate in pace si sa doarma. Femeile admira aceste calitati la pisici si isi doresc sa va arate si voua capacitatile lor de femei puternice si independente.

Orice ai face pentru ele, se vor simti mereu de parca ele sunt sefele.Pisicile si femeile fac doar ceea ce vor ele.Amandoua te asculta cand au ele chef.Ambele specii sunt total imprevizibile.Oricat de bine ai crede ca le cunosti, niciodata nu vei ajunge sa stii cu siguranta ce gandesc si ce este in capul lor firav, de altfel.In momentul in care crezi ca le-ai inteles, fac ceva de te zapacesc iar.Nu te poti intelege cu ele, oricat de mult ai incerca.Amandoua se plang cand nu sunt fericite si multumite.Pisicile sunt mici femei, imbracate in haine ieftine de blana.Pisicile si femeile lasa par peste tot pe unde se duc.Nici pisica, nici femeia nu poate fi tinuta in lesa.

Amandoua se uita la tine ciudat cand vii noaptea tarziu acasa.Oricat de dragute si firave par, ele devin rele cand sunt provocate.Ele gasesc intotdeauna un alt loc, unde sa se duca. Pisicile, la fel ca si femeile, sunt predispuse spre schimbari de comportament.Pisicile mananca putin, la fel ca si femeile, chiar si atunci cand sunt flamande.Pe ambele le poti mitui cu mancarea lor preferata.

O pisica petrece foarte mult timp toaletandu-se si curatind singura mediul in care traieste. Cainii vin cand ii chemi. Pisicile recepteaza mesajul si vin mai tarziu, cand au chef. Le hranesti, le iubesti, ai grija de ele, dar intotdeauna vor avea un sentiment de superioritate fata de tine.Pisicile si femeile sunt foarte dragalase, oricat le-ai iubi si oricat le-ai arata ce simti pentru ele niciodata nu va fi destul.

Pisicile nu pleaca la plimbare pentru a ajunge intr-un loc anume, ci doar pentru a explora. Cand intra intr-o camera plina cu straini, o pisica va sti in poala cui se va cuibari. Totodata, si o femeie stie cu cine va discuta cand va intra intr-un bar.Pisicile sunt creaturi geloase de la natura, iar atunci cand vine vorba de mangaiat si alintat, prefera sa fie singurele fiinte din viata ta care au parte de asa ceva. De asemenea, pisica hotaraste pentru cat timp vrea sa fie mangaiata, iar cand nu mai are chef, pleaca, scopul ei fiind atins.

Intotdeauna isi doresc sa fie bagate in seama si au nevoie de atentie exact cand ai altceva de facut.
Atunci cand tu ai chef de joaca, ele au chef sa fie singure. De asemenea, cand tu ai chef sa fii singur, ele au chef de joaca.Sunt mofturoase. Atat femeia, cat si pisica se asteapta ca tu sa te ingrijesti de fiecare moft de al lor.

O data ce ai adus o pisica in casa ta, tot ce este al tau apartine pisicii. Nu te astepta sa impartiti ceva ce este deja al pisicii, cum ar fi paturica ta pufoasa. Pana si in acest aspect o pisica este ca o femeie. Cand te-ai decis, in sfarsit, sa te muti cu prietena ta, lucrurile tale vor deveni repede ale voastre si tot ce considera ea ca nu ai nevoie va fi aruncat la gunoi sau depozitat in cutii. Ba mai mult, cu toate ca platiti impreuna cumparaturile de la alimentara, nu iti da dreptul sa ii bei unul dintre iaurturile ei dietetice.

Pisicile au o problema cu agresivitatea prost directionata. Este foarte normal ca o pisica sa te atace pe tine, ca stapan, dupa ce a vazut o alta pisica plimbandu-se pe la geamul tau. Cum vine asta? De ce se plimba ea pe la geamul tau? Nu stie ca deja ai o pisica si nu iti mai trebuie alta? Asta doar pentru ca ele nu sunt in stare sa isi focuseze agresivitatea pe acea pisica despre care cred ca le-a invadat teritoriul. Tot asa sunt si femeile. Cati dintre voi nu ati primit o palma peste ceafa de la prietena, atunci cand mergeati cu ea de brat pentru ca o alta se uita la voi? „De ce se uita tipa aia la tine? Flirtrezi cu ea din priviri. Nu ti-e rusine?”. Asta pentru ca femeile, la fel ca pisicile, va gasesc pe voi vinovati pentru ceea ce se intampla si sunt incapabile sa se concentreze asupra acelei femei si sa reactioneze intr-un alt fel.

Dupa ce vei locui o perioada cu o pisica vei descoperi ca de fiecare data cand tu esti ocupat, ea va dori atentia ta, dar in momentul in care vrei sa o mangai si sa iti arati afectiunea ea ori va dormi, ori este ascunsa pe undeva, sau de cele mai multe ori nu are chef. O femeie te va ignora din momentul in care vei veni acasa, pana cand vei deschide televizorul sa urmaresti un meci, cand va dori sa iti povesteasca cum a fost ziua ei.

Pentru pisici nu conteaza modul in care iti atrag atentia, pozitiv sau negativ. Pentru ele, cel mai mult conteaza ca au parte de atentia ta. Fie ca iti zgarie canapeaua de piele ori ca se joaca cu o mingiuta prin fata ta, ele au parte de atentia ta.

Nu urati pisicile! Cineva a spus ca cine uraste pisicile in aceasta viata, intr-o alta va fi soarece! De asemenea, nu urati femeile! Cine uraste femeile in aceasta viata, intr-o alta tot barbat va fi ! In concluzie, nu aveti scapare!

.