Mini Horoscopul lunii Aprilie



Berbec
Aveti o energie de invidiat si un magnetism sexual care poate duce la schimbari majore in viata amoroasa. Cel mai bine ar fi sa profitati de perioada sarbatorilor de Pasti si sa intreprindeti o calatorie in doi. Pe plan profesional va doriti mai multe succese. Chiar daca momentan nu functioneaza totul conform planului, sunteti totusi pe drumul cel bun. Important este sa nu va doriti prea multe dintr-o data, bucurati-va de ce ati reusit pana acum. In luna aprilie sunteti intr-o forma fizica de milioane.


Taur
Venus si Marte va influenteaza pozitiv pe plan sentimental. In aceasta luna va asteapta pasiuni si sentimente puternice, specifice venirii primaverii. Ramaneti relaxat si lasati lucrurile sa se intample de la sine. Chiar daca de multe ori promiteti mai multe decat infaptuiti, de aceasta data veti reusi in domeniul carierei sa puneti in practica tot ce v-ati propus. Uranus va ajuta sa fiti creativ si sa va bucurati de succesul scontat. Starea sanatatii este buna, va recomnadam sa incercati o schimbare fie in domeniul alimentatiei, fie in domeniul activitatilor sportive pentru a castiga forte proaspate.


Gemeni
Datorita influentei nefaste a lui Jupiter veti avea parte luna aceasta de neintelegeri in cuplu. Este momentul sa purtati o discutie serioasa cu partenerul de viata, poate astfel veti reusi sa gasiti impreuna o solutie de a readuce linistea in familie. Chiar daca pe plan profesional nu va puteti lansa in proiectele pe care le doriti, ramaneti flexibil si deschis la tot ce e nou. In domeniul sanatatii evitati excesele, rezolvati lucrurile in ritmul dvs, nu va lasati stresat de cei din jur.


Rac
In ceea ce priveste dragostea stiti exact ce doriti. Asta nu inseamna ca totul va dercurge dupa bunul dvs. plac, dar nu fiti nemultumita, lasati timpul sa lucreze in favoarea dvs. si bucurati-va de prezent. In aceasta luna va veti putea concentra de minune la locul de munca si va va fi foarte usor sa faceti progrese si sa va puneti in practica planurile. Sunteti plin de dinamism in aceasta perioada; profitati de aceasta stare de energie nemaipomenita!


Leu
Multumita lui Jupiter sunteti in luna aprilie deosebit de deschis si sociabil in relatiile cu ceilalti. Mai ales cei fara partener iubesc in aceasta luna sa flirteze si sa fie in centrul atentiei. Pe plan profesional nu va veti plictisi in nici un caz, mai degraba veti avea parte de mult stres. Pentru dvs. este acum o buna ocazie sa aratati de ce sunteti in stare. Sanatatea si forma fizica lasa de dorit, e momentul sa va orientati spre o alimentatie saraca in calorii si sa consumati mai multe legume si fructe.


Fecioara
Uranus nu prea va avantajeaza relatia de cuplu in aceasta luna. Va veti confrunta cu o atmosfera conflictuala pe care nu o veti putea rezolva decat daca veti fi pregatit sa faceti compromisuri. Aveti tendinta de a rezolva cat mai curand proiecte pe care doriti de mult sa le puneti in practica, dar va sfatuim sa va infranati pornirea si mai asteptati un pic, deoarece Marte nu este de partea dvs.. Va simtiti sanatos, dar nu sunteti in cea mai buna forma fizica posibila. Incercati sa practicati o activitate sportiva va va ajuta sa depasiti oboseala cauzata de venirea primaverii.


Balanta
Multumita Soarelui si planetei Jupiter va puteti pregati pentru o luna minunata pe plan sentimental. Cei care au o relatie vor petrece fiecare minut liber cu partenerul de viata, iar cei singuri au acum sansa de a-si gasi jumatatea. Pentru noi planuri in domeniul profesional nu este cea mai buna perioada, dedicati-va mai bine muncilor de rutina. Uranus va da multa energie pe care va recomandam sa o investiti in exercitiile de yoga care stimuleaza puterea de concentrare si ajuta la o silueta de vis.


Scorpion
Armonia este cuvantul care va caracterizeaza in aceasta luna. Sunteti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata, aveti pareri comune si va bucurati de o implinire sufleteasca deplina. In domeniul carierei este momentul sa incercati ceva nou, creativitatea va va ajuta sa realizati schimbari benefice la locul de munca si sa aratati colegilor ca sunteti capabil de mai mult. Nu conteaza ce va propuneti, cu energia uriasa de care dispuneti nu va va fi greu sa duceti totul la bun sfarsit. Nu exagerati insa, de odihna aveti nevoie chiar si dvs..


Sagetator
In ceea ce priveste romantismul nu veti fi prea rasfatat de astre in aceasta luna. Sunteti vesnic nemultumit, partenerului de viata fiindu-i foarte greu sa va faca pe plac. Incercati sa fiti mai toleranti si sa participati la crearea unei atmosfere frumoase in cuplu. In domeniul afacerilor nimeni nu va reusi sa va pacaleasca, aveti idei bune si o buna intuitie de a descoperi noi oportunitati. In domeniul sanatatii va recomandam odihna, sunteti foarte ocupat in aceasta luna, nu e nevoie sa va dedicati si sportului. Mai bine relaxati-va si lasati-va gandurile sa zboare.


Capricorn
Primavara de abia a sosit si deja simtiti fiorii dragostei. Mai ales cei fara partener ar trebui sa nu piarda ocazia, sa nu iroseasca timpul stand in casa caci, astrele le pregatesc intalniri si flirturi interesante. La locul de munca incercati sa fiti cat mai concentrat, caci sunteti atat de stresat incat greselile pot aparea cu usurinta. O mica plimbare cu bicicleta prin parc sau un pic de jogging este exact ceea ce aveti nevoie.


Varsator
Astrele nu au prea multa influenta asupra vietii dvs. sentimnentale. Un motiv in plus sa va concentrati mai mult la propria persoana si la propriile dorinte. Cei singuri ar trebui sa petreaca mai mult timp in compania prietenilor. Pe plan profesional sunteti destul de plafonat, va lipsesc ideile noi. Incercati sa va odihniti mai mult, caci asa poate va veti redobandi creativitatea. In aceasta perioada va bucurati multumita lui Jupiter de o forma fizica foarte buna.


Peste
Planeta Marte va trezeste in aceasta luna la realitate. Veti descoperi ca partenerul de viata nu este 100% perfect, incercati totusi sa dati dovada de mai multa toleranta, caci fiecare dintre noi are micile lui defecte. Datorita consecventei si puterii de concentrare de care dati dovada la locul de munca succesul nu se va lasa mult timp asteptat. Nu incercati sa planuiti prea multe evenimente in aceasta perioada caci, aveti nevoie si de liniste si odihna pentru a va regasi echilibrul sufletesc.


.