Cod Rosu Astrologic 24 oct - 15 nov



conjunctie Soare - Mercur, cuadratura Soare - Marte, cuadratura Mercur - Marte, sextil Mercur - Pluton, trigon Venus - Jupiter, cuadratura Saturn - Pluton


Mercur inainteaza in Scorpion si ajunge sa formeze o conjunctie cu Soarele, respectiv o cuadratura cu Marte. Aceasta dubla aspectare este relativ dificil de interpretat, deoarece Mercur este in acelasi timp sustinut si atacat. In timp ce intelectul va fi bine energizat, va trebui sa traim probabil intr-o atmosfera plina de nervozitate si irascibilitate. In timp ce vom forma probabil ganduri valoroase, este posibil sa n-avem rabdarea sa le comunicam asa cum trebuie. Simtind ca beneficiem de capacitati intelectuale imbunatatite, este posibil sa apara ispita de a actiona prea rapid sau prea agresiv.

In Dragoste gelozia e la ea acasa si din nimic se va face un dezastru. Recomand sa tratati problemele aparute cu "mintea ce de pe urma " si sa nu va avantati in decizii pe care le veti regreta cu siguranta !

Daca reusim sa mentinem atmosfera de bun simt in jurul nostru, atunci este posibil sa prindem ambele vanturi in velele noastre.