Zodiacul Mireselor




                                                                                                  for more photo please click here



Mireasa Berbec


Despre femeile berbec se stie ca sunt niste temperamentale si dinamice din fire. Faptul ca vor fi mirese nu le afecteaza cu nimic. Vor pastra aceasi atitudine fascinanta si plina de contradictii. Dat fiind ca este inzestrata cu un adevarat talent artistic, mireasa berbec se va ocupa in amanunt de nunta ei si nu va lasa sa ii scape nimic. Viitorul sot va trebui sa faca fata dorintelor ei impulsive.
Fiind o femeie puternica si pasionala, ea va fi o sotie desavarsita, asta cand nu va avea accese de furie. Atunci cand vrea poate fi joviala si gratioasa. Romantice incurabile, ”berbecutele” isi vor dori un inel de logodna cu diamant, ametist, topaz, rubin sau granata. Buchetul poate fi din trandafiri dar nu numai. Important este sa aiba culori vii cum ar fi rosu, portocaliu sau roz. Aceleeasi culori le poate folosi si pentru decorul nuntii dar mai poate adauga si galben si albastru.Avem de a face cu o fire vulcanica si nunta va fi pe masura. Intr-o incapere mare sau in aer liber, atmosfera va fi cu siguranta una incendiara.

Influente pozitive in cuplu: comunicativitate, curaj, spirit de aventura, generozitate, energie
Influente negative in cuplu: incapatanare, impulsivitate, lipsa de rabdare, irascibilitate
Mirele ideal: aventuros, comunicativ, fire sportiva, rabdator
Data ideala a nuntii: zilele de 9, 18 sau 27 ale lunii
Destinatia ideala pentru luna de miere: Anglia, Franta,Germania, Polonia, Italia

Mireasa Taur

“Taurasele” sunt niste femei incredibil de orgolioase si de incapatanate. De foarte multe ori au un aspect ingrijit si sunt foarte elegante. Pun mare pret pe vestimentatia lor si pe asortarea accesoriilor. Atunci cand iubesc o fac intr-un mod fulminant fiind pasionale si geloase. Iubirea pentru ele este mai mult nabadaioasa. Fiind o fire practica, nativei ii place luxul si sa isi traiasca viata intens. Debordand de senzualitate, viitoarea mireasa va sti cu siguranta sa isi poarte bijuteriile care ii plac atat de mult. Ca si mireasa ea va fi eleganta si sarmanta. Va incanta cu siguranta privirile fiecarui invitat. Datorita placerii ei de a purta bijuterii, isi va dori cu siguranta cu inel cu smarald, diamant sau safir. In functie de firea fiecareia, buchetul va putea fi facut din margarete, flori de camp, margaritar sau violete. Culorile folosite pentru decoratiunile nuntii vor fi verde, bleu sau roz - nuantele pastelate. Nunta va fi cu siguranta una luxoasa, zgomotoasa, cu multe lumini, artificii si surprize care vor reusi sa surprinda pe toata lumea.
Influente pozitive in cuplu: rabdare, consecventa, spirit practic, afectiunde, resposabilitate
Influente negative in cuplu: posesivitate, gelozie, lenevie, avarism, inflexivitate
Mirele ideal: tandru, comunicativ, aspect fizic placut, galant
Data ideala a nuntii: 6, 12, 18, 24 sau 30 ale lunii
Destinatia ideala: Irlanda, Elvetia, Suedia, Cipru, Grecia

Mireasa Gemeni

Femeia gemeni este renumita pentru veselia ei si buna dispozitie pe care o raspandeste in jur. Fiind o fire sociabila nu va avea probleme in ceea ce priveste relationarea cu sotul ei. Datorita personalitatii ei, aceasta viitoare mireasa intruchipeaza mai multe femei intr-una singura: este misterioasa, atragatoare, spirituala, joviala, sentimentala. Este pasionata de tot ceea ce este nou si ii place sa faca mereu schimbari atat in ceea ce priveste look-ul si vestimentatia cat si in viata personala. Putem spune chiar ca se plictiseste destul de de repede. Desi uneori pare foarte puternica si sigura pe ea, are totusi nevoie de putin suport din partea sotului. Nefiind foarte pretentioasa isi doreste un inel cu agata, ametist sau topaz. Florile ideale pentru buchet sunt lacramioare, irisi, trandafiri albi, orhidee, crini. Culorile ideale pentru nunta sunt alb, rosu, galben, roz. Nunta va fi una naturala, va lipsi snobismul, va fi plina de originalitate si de spontaneitate.
Influente pozitive in cuplu: comunicativitate, adaptivitate, spirit logic, amuzament, inteligenta
Influente negative: superficialitate, neliniste, fixare, nehotarare, tensionarea relatiilor
Mirele ideal: atent, amuzant, inteligent
Data ideala a nuntii: 5, 10, 15, 20, 25 sau 30 ale lunii
Destinatia ideala: SUA, Tunisia, Maroc, Belgia, Elvetia

Mireasa Rac

“Racusorele” se stie ca sunt femei sensibile, delicate, sentimentale care pot fi ranite destul de usor. Foarte feminine si adeptele bunului gust, viitoarele mirese Rac se vor preocupa in amanunt despre tot ceea ce le inconjoara. Astfel isi vor alege rochia cu minutiozitate, nu dupa moda ci dupa cum ii place si cum ii vine, va fi foarte atenta cu meniul datorita talentelor ei culinare si nu isi va neglija sotul. Diplomata fiind, va intretine atmosfera de la nunta prin sociabilitatea ei si nu va scapa pe nimeni din ochi. Fiind o fire visatoare, intreaga ei tinuta va inspira caldura, inocenta si puritate. Datorita sentimentalismului ei, viitoarea mireasa Rac isi va dori un inel fie cu cristal, piatra lunii sau perla. Florile ideale pentru buchet sunt margarete, margaritar, liliac, lalele, trandafiri albi sau nuferi.Culorile folosite la décor pot fi vii: rosu, roz, portocaliu, verde sau neutre cum ar fi argintiul. Nunta va fi una in care traditiile isi vor avea locul lor aparte.
Influente pozitive in cuplu: protectie a familiei, intuitie, imaginatie, prudenta, afectiune
Influente negative in cuplu: exagerare, auto-compatimire, tendinta de a se victimiza
Mirele ideal: sentimental, afectuos, sincer, galant
Data ideala a nuntii: 2, 4, 8 sau 16 ale lunii
Destinatia ideala: Italia, Scotia, Olanda, Noua Zeelanda

Mireasa Leu

Leoaicele sunt femeile cele mai orgolioase si mai mandre din tot zodiacul. Iubitoare innascute de lux, ele nu vor ezita sa abordeze aceeasi atitudine si ca mirese. Mireasa leu va fi stralucitoare, isi va expune tot ce are mai bun doar pentru a fi admirata. Ii place sa fie in centrul atentiei asa ca isi doreste ca oamenii sa se uite la ea ca la o zeita. Este temperamentala si dominanta. De asemenea are un intelect aparte. Inelul de logodna poate avea orice piatra pretioasa insa cel ideal este cu diamant. Buchetul va fi unul din flori aprinse la culoare, sangerii: bujori rosii, trandafirii rosii sau floarea pasiunii. Stiind ca semnul zodiacal se alfa sub influenta Soarelui, decorul nuntii va fi unul fie auriu, fie galben. Insa nu vor lipsi nici culoarile portocaliu, roz, rosu, verde sau bleu. Nunta va fi una de bun gust unde mireasa va straluci, insa nu isi vor avea loc elementele extravagante.
Influente pozitive in cuplu: onestitate, generozitate,spirit de aventura, creativitate, socializare
Influente negative in cuplu: intoleranta, snobism, control exagerat asupra partenerului
Mirele ideal: statut social bun, tolerant, creativ, intelegator
Data ideala a nuntii: 1, 8, 9 sau 11 ale lunii
Destinatia ideala: Franta, Italia, Cehia, Peru, Romania.

Mireasa Fecioara

Vesnic ganditoare, analizatoare, pretentioasa dar si pasionata de detalii, viitoare mireasa fecioara va da extrem de multa importanta nuntii. Barbatul ideal pentru ea este foarte greu de gasit, datorita asteptarilor dar si firii sale. Femeie fecioara este foarte feminina si stie sa isi puna in evidenta calitatile. Este foarte credincioasa si o familista convinsa. Toatele elementele nuntii, decorul, muzica, meniul vor fi atent alese astfel sa impresioneze toti invitatii. Inelul de logodna poate fi cu jad, perla sau diamant. Florile ideale pentru buchet sunt trandafiri albi sau colorati, magnolii, nuferi, crini, rozmarin sau florile exotice. Culorile pentru decorarea nuntii vor fi vii: albastru, verde, galben sau nuante de auriu. Nu este o cheltuitoare inraita, asadar nu va aloca bugetului nuntii o suma exorbitanta desi va fi o nunta aleasa cu mult bun gust.
Influente pozitive in cuplu: modestie, simt practic, responsabilitate, seriozitate, inteligenta
Influente negative in cuplu: perfectionism, spirit critic, exagerat, ultra-convetionalism
Mirele ideal: intelegator, sincer, tandru, romantic
Destinatia ideala: Brazilia, Elvetia, Turcia, Grecia, Creta, Uruguay
Mireasa Balanta

Extrem de feminine, maestre ele elegantei, femeile balanta vor uimi prin frumusete dar si prin gustul lor foarte fin in ceea ce priveste frumosul. Au un instinct aparte pentru a respinge tot ceea ce este inestetic. Sunt adevarate devoratoare de lux iubind bijuteriile pretioase si parfumurile fine. Sotul balantei va trebui sa fie din prima faza, unul cu un venit peste medie. Altfel nu este acceptat. Ca si sotie, va fi extrem de iubitoare, de familista insa nu isi va neglija cariera. Nunta va fi una plina de detalii de bun gust. Inelul preferat de ea poate fi unul cu jad, safir, turcoaz sau diamant. Florile sunt dintre cele mai delicate cum ar fi trandafirii, crinii si calele. Culorile ideale pentru nunta vor fi: bleu, bleumarin, mov, roz, rosu, lila. Nunta va fi clar una luxoasa, eleganta insa distractia nu va lipsi stiindu-se ca balanta este o petrecareata din nastere.
Influente pozitive in cuplu: farmec, diplomatie, romantism, rafinament, moderatie
Influente negative in cuplu: indecizie, incertitudine, orgoliu exagerat, modificari comportamentale
Mirele ideal: stare financiare puternica, galant, sarmant, iubitor, inteligent
Data ideala a nuntii: 6, 12, 18, 24 sau 30 ale lunii
Destinatia idela: Argentina, Austria, Canada, China, Japonia, Tibet

Mireasa Scorpion

Viitoarea mireasa scorpion este feminina, sexy, atragatoare, sociabila, perfectionista si pretentioasa. Fiind o adevarata “femeie” este pasionata de tot ceea ce inseamna arta aceasta. Ar putea scrie chiar romane pentru a invata alte fete si viitoare mirese cum sa se comporte. Este foarte atenta la absolut toate gesturile pe care le face. Fiind extrem de expresiva, are o putere de atractie extraordinara. In aceelasi timp este o femeie puternica, vesela, o femeie care nu iti da prilejul sa te plictisesti niciodata. Sotul ei va fi cu siguranta incantat de toate aceste calitati pe care le poseda. Ii place luxul si nu tine la bani, astfel nunta ei va fi una fascinanta cu elemente pline de rafinament si in ton cu tendintele. Inelul de logodna va fi unul cu topaz, ametist ori diamant. Florile preferate vor fi rododendron, orhidee, trandafiri sau pasarea paradisului. Culorile pentru décor vor fi visiniu, roz, potocaliu, rosu dar si auriu si aramiu. Nunta va fi cu siguranta impecabila, moderna, fascinanta si impresionanta, cu elemente pline de rafinament in ton cu tendintele.
Influente pozitive in cuplu: pasiune, magnetism, hotarare, consecventa, putere, exaltare
Influente negative in cuplu: gelozie, manipulare, incapatanare, spirit razbunator
Mirele ideal: inteligent, fermecator, sociabil, intelegator, rabdator
Data ideala a nuntii: 9, 18 sau 27 ale lunii
Destinatia ideala: Bavaria, Norvegia, Algeria, Maroc

Mireasa Sagetator

Cam nonoconformista din fire, viitoarei mirese sagetator ii place sa isi traiasca viata la maxim. Este o persoana vesela, compania ei fiind una incanatatoare. Insa ea este si o persoana foarte directa asa ca nu va mirati daca va spune lucrurilor pe nume. Are un deosebit simt al esteticii, imaginea ei fiind deseori asemanata cu cea a unei papusi Barbie. Astfel look-ul ei este mereu atragator si aranjat. Uneori ii place sa fie dominanta iar din cauza firii ei temperamentale pot aparea probleme in cuplul. Ca si mireasa va alege care sa o avantajeze si sa ii scoata in evidenta formele. Inelul de logodna poate fi cu ametist, coral sau diamant. Florile potrivite pentru buchet pot fi orhideele, trandafirii sau calele. Culorile folosite pentru decorul nuntii pot fi si culorile ei preferate: mov, violet, rosu, lila, albastru. Nunta care o caracterizeaza este una in aer liber, nonconformista si vesela.
Influente pozitive in cuplu: optimism, umor, onestitate, spirit de aventura, deschidere catre nou
Influente negative in cuplu: iresponsabilitate, lipsa de diplomatie, nerabdare
Mirele ideal: rabdator, amuzant, initiator, practic
Data ideala a nuntii: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27 sau 30 ale lunii
Destinatia ideala: Spania, Ungaria, Nepal, Singapore, Africa de Sud, Australia

Mireasa Capricorn

Mireasa Capricorn este una pasionala si sentimentala. Insa de foarte multe ori nu isi scoate in evidenta aceste trasaturi. Are bun gust si stie sa isi aleaga tinutele vestimentare. Alaturi de sotul ei poate duce o viata linistita dar si surprinzatoare. Uneori femeia capricorn este foarte schimbatore. Rochia de mireasa nu va fi neaparat una extravaganta, insa va fi aleasa atent si accesorizata in asa fel incat sa fie de foarte mult bun gust. Nu ii plac excesele iar asta se va reflecta si in stilul nuntii. Piatra preferata pentru inelul de logodna va fi safir, perla sau turcoaz. Florile ideale pentru buchet vor fi cale si trandafiri. Culorile ideale pentru decorarea nuntii vor fi maro, verde inchis sau argintiu.
Nunta va fi in linii mari traditionala insa vor putea aparea si accente de nonconformism.
Influente pozitive in cuplu: disciplina, ambitie, simt practic, rabdare, istetime
Influente negative in cuplu: pesimism, spirit critic exagerat, nemultumire, sarcasm, lacomie
Mirele ideal: tandru, inventiv, sarmant
Data ideala a nuntii: 8, 16 sau 24 ale lunii
Destinatia ideala: Bulgaria, Albania, Mexic, India, Belgia, Anglia

Mireasa Varsator

Declarata regina inventivitatilor, viitoarea mireasa varsator va fi cu totul diferita de tot ceea ce ati mai vazut pana acum. Inteligenta si sensibila, aceasta femeie are un talent aparte de a imbina clasicul cu modernul, vechiul cu noul, elegantul cu practicul. Acest lucru se va reflecta si in stilul nuntii ei. Cu siguranta toata nunta ei va va soca in sensul pozitiv. Ea este un fenomen pur si simplu! Va purta accesorii ciudate insa care vor avea atat de mult bun gust incat ii vor uimi pe toti. Acelasi lucru va fi si cu rochia sau cu locatia aleasa. Sotul ei traieste in fiecare zi mirajul de a se afla langa o persoana cu totul speciala, unde termenul plicitseala nu este cunoscut. Inelul de logodna preferat de ea va fi unul cu acvamarin, turcoaz sau ametist. Pentru buchetul de mireasa va alege orhidee sau flori tomnatice. Culorile preferate pentru decoratiuni vor fi albastru, turcoaz sau galben. Nunta va fi cu siguranta perfecta. Plina de elemente ciudate, frumoase si in acelasi timp surprinzatoare. Va fi in asa fel incat toti ceilalti vor ramane muti de uimire.
Influente pozitive in cuplu: loialitate, prietenie, responsabilitate, onestitate, inteligenta
Influente negative in cuplu: izolare, pesimism, depresie, incapatanare, dependenta exagerata
Mirele ideal: inteligent, iubitor, cu calitati casnice,
Data ideala a nuntii: 4, 8, 12, 16, 20, 24 sau 28 ale lunii
Destinatia ideala: Polonia, Israel, Suedia, Finlanda, Rusia

Mireasa Pesti

Mireasa Pesti este feminina, intuitiva, frumoasa, misterioasa, erogena si prietenoasa. S-ar putea spune chiar ca detine toate armele cuceririi! Are un talent artistic innascut si este orientata catre tot ceea ce este frumos. Partenetrul ei nu se va plictisi niciodata langa ea deoarece ii place sa il implice in absolut toate activitatile. Nunta ei va avea o atmosfera relaxanta si romantica. Inelul de logodna ideal va avea piatra lunii sau safir galben iar florile potrivite vor fi nuferi, crini sau flori de camp. Pentru decoratiunile nuntii va lege nuante de crem, verde, turcoaz si lila. Nunta va fi una nu neaparat traditionala, insa plina de elementele de bun gust si foarte romantica.

Influente pozitive in cuplu: romantism, creativitate, sensibilitate, intelegere, compasiune
Influente negative in cuplu: izolare, perioade de depresie, nesiguranta, pasivitate
Mirele ideal: spirit practic, intelegator, inteligent, sensibil
Data ideala a nuntii: 7, 14, 21 sau 28 ale lunii
Destinatia ideala:Egip, Portugalia sau Scandinavia.


.