Passion Light








Zilele trecute vorbeam cu un bun prieten despre relatii si ceea ce le face sa reziste in timp ... Consider ca nu strica sa public un concept extrem de simplu de aplicat in orice relatie intima . Totul se bazeaza pe pasiunea ce o poti transmite prin cuvinte pentru a mentine focul iubirii ...

Daca ar fi sa vizualizam aceasta pasiune ca un elixir magic am putea sa intelegem mai bine ca fiecare fantezie reprezinta o picatura din aceasta potiune ce devine astfel combustibilul flacarii ce ne face sa ne simtim confortabil in aceea relatie.

Intimitatea pe care reusim sa o cream in momentele noastre speciale, este data de tonalitatea vocii si modalitatea prin care noi efectiv "cantam" partenerului serenada ce il face sa vibreze in sincronizare cu noi insine.

Totul pleaca de la atractie fizica cei drept, cuvintele aprind flacara, dar pentru a o intretine este nevoie de combustibil ... Practic, magia unui sarut excitant este de fapt datorata cuvintelor ce activeaza un limbaj ce ne face sa ne simtim confortabil in intimitate, impreuna cu partenerul nostru . In acel moment practic energiile celor doi se sincronizeaza si se creeaza o stare de empatie cerebrala, care degaja un proces chimic ce ne da aceea senzatie de "fluturasi in stomac"

Fiinta umana este inzestrata cu mai multe invelisuri energetice. Intimitatea reprezinta, de fapt, deschiderea treptata a acestor porti tainice, pana cand ne trezim, in final, in prezenta misterelor ultime, care exista in esenta spirituala a fiintei iubite.

Trebuie sa fim constienti ca nu putem ajunge la aceasta intimitate fara o stare de comunicare, care trebuie sa se realizeze in mod gradat, pe nivelurile cele mai profunde ale fiintei, fiecare dintre ele fiind, intr-un anumit fel, capabile sa ne emotioneze fiinta si totodata sa ne polarizeze datorita complementaritatilor.

Comunicarea empatica, ce conduce la o armonioasa stare de intimitate, reprezinta o arta in sine. Ea are un stil si un limbaj propriu. Spre deosebire de conversatiile profesionale, care sunt axate pe fapte si pe cifre sau de limbajul placerii, care evidentiaza, de cele mai multe ori, o anumita intentie de a ne excita, comunicarea cu totul aparte care conduce la aparitia unei stari delicioase de intimitate se bazeaza, cel mai adesea, pe emotii si are un limbaj personal.

Atunci cand, spre exemplu, ne exprimam sentimentele (si nu ideile sau opiniile personale), noi cream, aproape fulgerator, o stare de intimitate, caci ne dezvaluim in felul acesta adevarata personalitate. Personalitatea fiecarei fiinte umane este unica.

Este esential sa stiti ca aproape tot ceea ce simtiti merita sa fie exprimat intr-un mod cat mai sincer si spontan. Aceasta este valabil chiar si pentru o stare de rusine pe care o simtiti, pentru o stare de excitatie, pentru o emotie intensa si placuta, pentru o speranta secreta, pentru un sentiment de neputinta, pentru o inhibitie. Daca veti exprima intr-un mod spontan, clar si direct exact ceea ce simtiti, veti deschide, astfel, o fereastra catre camera sufletului vostru si veti invita fiinta iubita sa se bucure si ea de lumina acestuia.

Daca nu veti indrazni sa vorbiti in felul acesta, din inima, va veti condamna singuri la niste relatii superficiale si veti discuta doar despre ceea ce ati facut la serviciu si despre cumparaturile pe care urmeaza sa le realizati. Procedand mai mereu in acest mod nu veti reusi sa stabiliti decat foarte greu o legatura cu adevarat intima.

Stabilirea unei legaturi intime va fi foarte usoara pentru voi, daca va veti asuma in prealabil riscul de a va deschide, intr-un mod spontan si foarte sincer, inima !





.