Barbatul Ideal




Barbatul Ideal este politicos si galant, un fel de cavaler de moda veche. Tine foarte mult la siguranta, la familie si la valorile traditionale. Foarte pasional, este în acelasi timp destul de atent încotro îsi îndreapta pasiunea, pe care nu si-o manifesta de la început, fiindca, înainte de toate, trebuie sa aiba încredere în aleasa sa.

Este foarte usor sa-l iubesti, pentru sensibilitatea si simtul sau artistic, pentru subtilitatea si fantezia sa, dar e greu sa-i suporti nelinistile, susceptibilitatea si santajul sentimental ...

Femeia de lânga el trebuie sa învete sa-i citeasca starea de spirit din semnale si atitudini: un bombanit morocanos poate însemna ca se simte respins si are nevoie de încurajare; daca devine cârcotas si certaret, înseamna ca se simte neapreciat si trebuie laudat; daca se lipeste de tine, înseamna ca are nevoie sa-l linistesti si trebuie sa-l mângâi.

El are nevoie de dovezi de iubire, de fidelitate si cauta legaturile stabile. Tradarea îl raneste cumplit si chiar daca, în mod rational, o poate ierta, emotional nu o iarta niciodata. Sexualitatea lui nu este impetuoasa, este calda si bogata, plina de imaginatie si de senzualitate. Cunoaste si intuieste foarte bine femeia, stie cum sa o faca fericita, iar tehnicile sale erotice vizeaza fiecare particica din trupul partenerei.

Este atras de femeile frumoase, calde, optimiste si pline de viata. Se decide greu sa faca primul pas, pentru ca la început este nesigur si oarecum timid. Asa ca poti prelua tu initiativa: arata-i ca-l apreciezi, fa-l sa se simta în siguranta si straduieste-te sa-i ridici moralul.

Îmbraca-te feminin si senzual, parfumeaza-te cu miresme care amintesc de vara, creeaza o atmosfera romantica. Din conversatie, într-un mod foarte subtil, da-i de înteles ca pentru tine familia e sacra, ca visezi sa ai cândva o casa a ta, cu gradina si curte... Dupa o masa deosebita (el este un gurmand), la un pahar de vin, încurajeaza-l sa depanati împreuna amintiri din adolescenta, din copilarie... dar lasa-l mai mult pe el sa povesteasca, fiindca e un povestitor înnascut, cu o memorie fabuloasa.

Nu încerca sa-i stârnesti gelozia, pentru ca îl vei face sa se simta în nesiguranta si e posibil sa se retraga daca simte ca nu are suficienta încredere în tine. Încearca sa nu îl contrazici, mai bine fii diplomata si persuasiva, iar daca se înfurie, nu reactiona, îi va trece de la sine...

Atentie, în momentul în care este cucerit, devine posesiv si oarecum conventional. Pentru a-i întretine focul pasiunii, dovedeste-i ca esti o femeie deosebita si surprinde-l din când în când cu momente pline de romantism si fantezie.