Defectele Zodiilor in ... Cuplu

.

Berbec: Într-o relaţie îi este greu să găsească echilibrul între a da şi a primi. Berbecul nu îi arată partenerului că are nevoie de el pentru că este independent şi orgolios. Totodată, vrea să se impună în cuplu şi acţionează impulsiv, lucru care poate răni sentimentele celui de lângă el.

Taur: Cu greu intră într-o relaţie, pentru că este din fire neîncrezător. Atunci când se decide să îşi ia un angajament faţă de cineva îşi doreşte ca relaţia să îi ofere confortul emoţional de care are nevoie, de aceea este foarte reticent schimbării de orice fel. Rutina se poate instala foarte uşor.

Gemeni: Nu păşeşte decât cu un picior pragul unei relaţii. Îi este frică de angajamentele serioase pe care le asociază cu complicaţii emoţionale sau cu o plictiseală teribilă. De aceea, nu se implică într-o relaţie cu totul. Preferă să păstreze legătura superficială, decât să investească pentru a o închega.

Rac: Expune prea mult, prea repede celui cu care începe o relaţie. Emoţii, sentimente, pe toate le revarsă, trăind prea intens o poveste care poate nu este de viitor. Din această cauză, devine vulnerabil în faţa partenerului, pentru că nu ia în calcul intenţiile celui de lângă el.

Leu: Într-o relaţie Leul vrea să conducă. Nu îl deranjează să ia doar el iniţiativa şi să controleze orice situaţie. În încercarea de a coordona tot ce mişcă în cuplu uită să îl lase pe cel de lângă el să îl cunoască cu adevărat, aşa că apar probleme de intimitate. Totodată, acestui nativ îi sunt caracteristice ieşirile necontrolate.

Fecioară: Nu lasă raţiunea să ia o pauză nici în relaţia de cuplu. Acest nativ preferă să rămână precaut şi să poarte o mască a perfecţiunii. Îi este teamă să se expună cu bune şi rele, pentru că singur îşi impune standarde înalte într-o relaţie, chiar dacă partenerul de cuplu ar prefera să îl vadă imperfect, dar relaxat.

Balanţă: Ignoră orice problemă apare în cuplu, pentru că tânjeşte după armonie, preferând să obţină măcar iluzia ei. Drept urmare, Balanţa lasă frustrările să se adune, până ajunge să se distanţeze de celălalt sau să răbufnească în cel mai nepotrivit context. Pune prea mult preţ pe aparenţe şi nu comunică eficient cu partenerul de cuplu.

Scorpion: Trăieşte relaţia cu o intensitate copleşitoare. Este deosebit de sincer şi impulsiv, iar cel de lângă se poate simţi luat prin surprindere. Mai mult, acest nativ îi poate da impresia partenerului că se aşteaptă la multe lucruri de la el. Scorpionul cere mult, repede pentru că nu îi place să meargă la risc.

Săgetător: Vrea să fie într-o relaţie doar la bine, nu şi la rău. Ţine la libertatea sa, aşa că nu îşi va lua un angajament serios, chiar dacă este îndrăgostit, iar partenerul i-a câştigat încrederea. Tinde să se plictisească repede, aşa că asociază relaţia cu o capcană din care trebuie să iasă. Cu greu îl domensticeşti.

Capricorn: Într-o relaţie vrea să pară în orice situaţie puternic şi capabil. Partenerul îi dă impresia că nu se implică în relaţie pentru că nu obişnuieşte să îşi dezvăluie sentimentele, nici măcar cu gesture subtile. Nu vrea să pară vulnerabil, aşa că nu îi cere ajutorul partenerului. Capricornul poate ajunge să se simtă singur într-o relaţie şi asta pentru că el păstrează distanţa.

Vărsător: Pare indiferent într-o relaţie, pentru că are o atitudine degajată, chiar rece faţă de partener. Vrea ca relaţia să se desfăşoare în parametrii stabiliţi de el, aşa că va merge până în pânzele albe pentru a-i demonstra partenerului că greşeşte. Îi este teamă să renunţe la libertate, dar şi de singurătate, indecizie care nu îl lasă se se apropie cu adevărat de cineva.

Peşti: Într-o relaţie tinde să joace după cum i se cântă. Are o mare putere de a empatiza, dar caută prea mult să se pună în locul celuilalt, aşa că ajunge să uite cine este şi ce îşi doreşte el dintr-o relaţie. Acest lucru lasă loc multor frustrări, dacă acest native nu învaţă să pună din când în când piciorul în prag. Totodată, are o viziunea idealistă asupra relaţiilor de cuplu, aşa că este uşor de dezamăgit.