Oamenii din Viata Ta



Oamenii intra in viata ta pentru un MOTIV, SEZON sau o VIATA ...

Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a indeplini o nevoie pe care ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista in momentele dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport, Sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Pot parea ca fiind trimisi de Dumnezeu si chiar sunt ... Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie.

Apoi, fara vreo greseala anume, din partea ta sau intr-un moment inoportun, aceasta persoana va spune sau va face ceva pentru a aduce aceasta relatie la sfarsit. Cateodata ei mor. Cateodata doar se indeparteaza. Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa adopti o pozitie.

Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, munca lor terminata. Rugaciunea ta a fost ascultata si acum este timpul sa mergi mai departe ...


Unii oameni intra in viata ta pentru un SEZON, fiindca a venit randul tau sa impartasesti, sa cresti sau sa inveti. Ei iti aduc o experienta de pace sau te fac sa razi. Ei te pot invata ceva ce nu ai mai facut. Ei iti pot da de obicei o cantitate incredibila de bucurie. Crede, este real. Insa doar pentru un sezon.


Relatiile de o VIATA te invata lectii pentru o viata, lucruri pe care trebuie sa construiesti pentru a avea o fundatie solida emotionala. Treaba ta este sa accepti lectia, sa iubesti acea persoana si sa pui ceea ce ai invatat in practica in toate celelalte relatii si aspecte ale vietii tale.

Se spune ca dragostea este oarba dar prietenia este clarvazatoare ...


Iti multumesc pentru ca faci parte din viata mea, fie ca este pentru un motiv, un sezon sau o viata.



ps. Ingerii exista, numai ca uneori ei nu au aripi si ii numim ... prieteni !



                                                                                 

                                                                                                        foto by Narcis Virgiliu




.