Zodiile in Februarie




Berbec

"Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape."

Horatiu



Pe plan sentimental va veti bucura de o luna plina de romantism. In cazul in care sunteti implicat intr-o relatie, senzualitatea si tandretea vor atinge cote maxime. Cei care sunt inca singuri vor simti si ei prezenta lui Venus, avand sanse mari de a se indragosti pana peste cap. In privinta carierei veti incheia un parteneriat care va poate aduce succesul de mult asteptat. Nu ezitati sa va folositi intuitia si inspiratia ce va caracterizeaza pentru a va atinge telul. Sanatatea in aceasta luna este excelanta, sistemul imunitar putand face fata tuturor provocarilor aduse de acest sezon.





Taur

"Asteptarea unei bucurii valoreaza uneori mai mult decat insasi bucuria."

Edouard Estaunie



Cu toate ca influenta negativa a lui Marte se face inca simtita in luna februarie, Saturn aduce stabilitate in viata de cuplu. Veti prelua multe sarcini si responsabilitati in viata de familie convingandu-va partenerul de viata de devotamentul dumneavoastra. Pe plan profesional va aventurati in proiecte foarte ambitioase, fiind nevoiti sa luati decizii importante, deloc de neglijat. Sanatatea va avea de suferit, stresul si suprasorlicitarile din aceasta luna spunandu-si cuvantul.





Gemeni

"Iubirea nu aduce nici un dar mai generos decat aripile sale ..."

George Gordon Noel Byron



In aceasta luna flirtul si aventura isi vor pune amprenta aupra viatii sentimentale. Anumite persoane noi din anturajul dumneavoastra va vor provoca emotii greu de controlat. Pe plan profesional se ivesc noi oportunitati, pe care le puteti transforma in realizari, daca dati dovada de flexibilitate si determinare.Resursele de energie sunt precare, aveti nevoie de mai multa odihna in aceasta luna.





Rac

"Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut."

Gabriel José García Márquez



In luna februarie astrele vor favoriza viata afectiva a nativilor din acesta zodie. Veti acorda atentia cuvenita problemelor de cuplu, veti da dovada de maturitate si veti reusi sa castigati respectul si increderea partenerului de viata. Jupiter isi spune cuvantul pe plan profesional influentand pozitiv toate incercarile dumneavoastra de a reusi in afaceri. Starea sanatatii este de invidiat, avand la dispozitie in aceasta luna resurse de energie considerabile.





Leu

"Daca vom ramane treji, constienti de acest mister care este viata, vom vedea ca am fost "plasati" perfect, exact la locul potrivit…pentru a schimba lumea."

James Redfield



Pentru nativii acestei zodii luna februarie este cea mai promitatoare din acest an. Daca nu ati intilnit pana acum dragostea acum ea va va bate la poarta cu insistenta, doar dumneavoastra fiind in masura sa-i deschideti. Cei casatoriti se vor reindragosti de partenerul de viata si vor aduce erotismul relatiei la un nou nivel. Pe plan financiar se iveste posibilitatea unor castiguri suplimentare, iar in ceea ce priveste cariera, curajul si chibzuinta creaza un echilibru propice demararii unor planuri de lunga durata. Chiar daca va bucurati de o stare fizica buna, evitati excesele si surmenajul!





Fecioara

"Noi suntem doar ingeri cu o singura aripa, nu putem zbura decat imbratisati ..."

Luciano De Crescenzo



Venus si Jupiter isi dau mana in aceasta luna si va aduc multe impliniri la capitolul iubire. Nativii acestei zodii au acum sansa si binecuvantarea de a-si gasi perechea. Toate parteneriatele vor fi incununate de succes inclusiv cele de afaceri. Va fi o luna plina de evenimente si va veti simti epuizati. Incercati sa va dozati eforturile si sa va odihniti suficient!





Balanta

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume."

Gabriel José García Márquez



Pe plan sentimental este o luna hotaratoare pentru nativii acestei zodii. Fie va veti indragosti nebuneste, fie veti dobandi libertatea deplina. Sunteti atat de atrasi de dragostea absoluta incat veti opta fara regrete pentru una dintre cele doua variante. In cariera va asteapta o luna neobisnuita, reusind sa va puneti in practica cele mai indraznete proiecte. Nu ezitati sa credeti in fortele proprii si nu va lasati infranti de obstacolele ce se ivesc in cale. Starea generala a sanatatii este buna si aveti multa forta de munca.





Scorpion

"Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai ..."

Octavian Paler



Pe scorpioni ii asteapta o luna plina de senzualitate si erotism. In special cei care sunt implicati deja intr-o relatie vor profita de influenta astrelor. Acesia au posibilitatea de a trai momente pline de profunzime in cuplu. Marte si Saturn vor influenta pozitiv planurile ambitioase din domeniul carierei, nativii acestei zodii vor sesiza ocaziile avantajoase si isi vor folosi talentul si perseverenta pentru a -si atinge scopurile. Starea sanatatii este de invidiat.





Sagetator

"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea."

Hippocrate



Chiar daca planetele nu vor influenta prea mult viata sentimentala a nativilor din aceasta zodie, va fi o luna in care vor predomina amintirile si regretele. Pe plan profesional este o perioada de succes pentru cei care muncesc intr-un domeniu creativ. Cu sanatatea stati bine, iar cu moralul si mai bine reusind in orice situatie sa va pastrati increderea in fortele proprii si optimismul.





Capricorn

"Iubirea este singurul lucru care activeaza inteligenta si creativitatea, care ne purifica si ne elibereaza."

Paulo Coelho



Astrele sunt de partea ta in cazul in care esti la inceputul unei relatii sau daca te afli in cautarea dragostei. Proiectele din domeniul profesional au in aceasta perioada mari sanse de succes, deci este momentul sa actionati cu curaj, fara a sta prea mult pe ganduri. Luna februarie exceleza prin situatii stresante, dar sistemul dumneavoastra imunitar va invinge.





Varsator

"Fericirea este gaura cheii prin care tragi cu ochiul la ceea ce numai visul poate atinge."

Ionut Caragea



Perechile sa bucura in aceasta luna de sentimente profunde si mult romantism. Cei singuri vor privi cu incredere in viitor, nefiind exclusa posibilitatea de a se indragosti. Un parteneriat de afaceri pe termen lung are mari sanse de reusita in aceasta perioada, nativii acestei zodii vor accepta provocarile cu entuziasm. Starea sanatatii este foarte buna, ajutandu-va sa depasesti toate obstacolele ce va stau in cale.





Pesti

"Viata este lucrul cel mai bun din cate s-au inventat vreodata."

Gabriel José García Márquez



Daca la inceputul lunii februarie dragostea pe care o simtiti este doar la stadiul de dorinta, de la mijlocul lunii va deveni realitate.Va asteapta succese pe toate planurile fiind foarta apreciata atat la locul de munca cat si in sanul familiei. Sanatatea este excelenta dar fiti prevazator caci Marte este cunoscut pentru surprizele sale!