"Aventurile" Zodiilor ...







Astazi ne vom ocupa de predispozitia fiecarei zodii de a calca stramb, adica de a insela in dragoste. Este un lucru important pentru noi sa stim pe cine ne putem baza, dar, in acelasi timp, este bine sa ne cunostem si propriile predispozitii spre infidelitate pentru a avea posbilitatea de a le contracara.

Este bine, de asemenea, sa cunoastem atitudinea zodiilor fata de cuplul stabil, intelegand prin aceasta, casatoria. Mai putem afla astfel, ce sanse exista sa inselam sau sa fim inselati. Dar, Atentie ! Acestea sunt generalitati specifice zodiilor, predispozitii, iar nu - sabloane fixe. Inca odata subliniem importanta factorilor de influentare, care pot fi foarte diversi : pozitia planetelor in Case, ascendentul, mediul familial si socio-profesional, educatia, gradul de cultura si multe altele





Berbecul

Femeie sau barbat, nativul Berbec este o persoana destul de putin rezistenta la tentatii sexuale. Fiind foarte dinamic, nativul Berbec este tot timpul in miscare si este viril ca barbat si plina de feminitate – femeia. Sigur ca in aceasta situatie e greu sa fii foarte fidel. Interesant este faptul ca nativul Berbec isi iubeste cu adevarat „jumatatea” si ca, desi poate avea numeroase aventuri, el tot acasa se intoarce. Pe un Berbec nu-l tineti langa dvs. nici cu lacrimi, nici cu rugaminti ; o atitudine mandra si demna il impresioneaza mai tare si atunci poate avea remuscari mai mult decat ati crede. Si nu uitati ! Nativul Berbec cedeaza repede, dar uita si mai repede aventura. Mai bine iertati-i pe Berbecii infideli !



Taurul

In privinta infidelitatii, nativii Taur prezinta un caleidoscop de situatii pentru ca ei poseda nativ o mare sezualitate, iar relatia sexuala este foarte imporanta pentru ei. Din aceasta cauza pot interveni chiar divorturi. Oricat ar fi de fericiti in casatorie ( si nativii Taur pretuiesc mult caminul ) ei tot mai fac mici escapade amoroase, din dorinta instinctiva de a domina. In ce-i priveste sunt foarte gelosi, in mod special femeia. Dar femeia-Taur, desi este de obicei seducatoare, ea este deosebita de barbatul-Taur pentru ca este fidela. Cel mult ea poate flirta, dar atat. Cand nativul Taur inseala, el devine mai volubil, mai ingrijit, mai ingaduitor cu tine, mai vesel, mai… aerian. Ce sa faci ? Ce poti face decat sa procedezi ca si cu un copil ; nu poti sa-l bati fiindca-l iubesti. Fa-l sa se simta dominator in caminul vostru ( sa se simta doar… nu sa si fie !



Gemeni

Nativii Gemeni nu prea stiu cu ce se mananca fidelitatea ! Ei sunt fiinte schimbatoare si nici nu se omoara cu sentimente foarte profunde. Acestea sunt generalitati privind infidelitatea. Particularitatile sunt date de dualitatea semnului, astfel ca putem gasi nativi Gemeni devotati cuplului familial sau alti nativi Gemeni dezinteresati de acesta si profund infideli. Ei nu numai ca se lasa usor tentati, dar sunt cei care initiaza tentatia. Daca inseala iti dai seama imediat: tot el face crize de nervi. Si daca v-a inselat un nativ Gemeni, fie el barbat sau femeie, sa stiti ca naravul din fire, n-are lecuire ! Ce sa faci ? Nu faci nimic ; poate doar femeia inselata sa-si cumpere o rochie noua, barbatul inselat sa-si cumpere ceva pentru masina. Oricum, tot acasa se intoarce. Si daca nu se-ntoarce, mai are rost sa faci ceva ?



Rac

Nici nativii Rac nu sunt niste fideli exemplari. Dar la ei se intampla infidelitatea din cauza partenerului : acesta ori nu stie, ori nu vrea sa-l inteleaga si sa-i satisfaca exigentele sexuale si afective. Altfel, nativii Rac sunt cei mai iubitori parinti si cei mai fideli soti sau sotii. Daca vreti sa nu va insele, aratati-i dragostea dvs. si intelegerea, fiti tandri cu nativul Rac. Daca inseala, nativul Rac este nervos, nelinistit : altii sunt de vina ! Ce sa faci ? Rasfata-l, mangaie-l, cocoloseste-l. Poate ca de asta te inseala, ca nu-l mai bagi in seama. El vrea sa simta afectiunea familiei sale.



Leu

Fara sa fie un Don Juan, nativul Leu are o senzualitate puternica, el fiind intruchiparea virilitatii, fie el femeie sau barbat. Dar este o mica diferenta : femeia-Leu se lasa mai greu prada tentatiei si infidelitatii, datorita orgoliului ei si de tema ca-si va pierde prestigiul devenind infidela. Cu barbatul-Leu este invers, tocmai orgoliul il face infidel, el crezand ca-si mareste prestigiul cu numarul aventurilor sale. Fidelitatea nativilor Leu e bazata strict pe interesele sociale comune si stringente. Orgoliul triumfa asupra pasiunii. In general, Leul este ostil casatoriei, preferand legatura bazata pe o mare iubire si stima reciproca. Atunci cand inseala el este mandru ca un paun : imposibil sa nu-ti dai seama. Ce sa faci ? Mai nimic : fii dulce. Poate-si revine. Lauda-l, dar pentru cu totul altceva, bineinteles.



Fecioara

Nativul Fecioara nu este o persoana prea inclinata spre infidelitate. Face aceasta numai constrans de neplaceri si suferinte in casnicie. Cand este cu adevarat indragostit/a – infidelitatea nici nu exista pentru el/ea. Preocupati mai mult de munca lor, de interesele lor, latura sentimentala e mai putin dezvoltata la nativii Fecioara si, de aceea, ei cedeaza tentatiilor sexuale mult mai greu. Decat sa insele, mai bine se sacrifica ! Dar daca inseala, nu ai nici o sansa sa-ti dai seama : isi ascunde bine aventurile, dar da prea multe amanunte de ce a intarziat. Cum sa-l pastrezi ? Fa-l atent sa nu devina ridicol, sa nu intre-n gura lumii. Se teme de asta !



Balanta

Fidelitatea barbatului Balanta nu este partea lui cea mai tare, dar el ramane foarte legat de sotia vietii lui. Femeia Balanta, in schimb, este fidela pentru ca ea a cumpanit bine cand s-a casatorit si, cu toate ca e foarte feminina, rezista oricarui asediu tentant. Revenind la barbatul Balanta, escapadele sale sunt expresia dorintei lui de schimbare, nicidecum nu se bazeaza pe sentimente. Oricum, daca-l intrebi ( ce greseala !!! ), el spune senin ca este fidel. Daca nu cumva marturiseste franc ce cucerire a facut ! Ce sa faci ? Sa fii mai ingrijita, sa devii mai sexy”, sa-i faci pe toti sa se uite dupa tine. Poate te vede si el. Asta, daca-l mai vrei, daca nu - nu.



Scorpion

Cu un puternic instinct sexual, nativul Scorpion nu poate servi drept model de fidelitate. Dimpotriva. El poate deveni chiar sclavul simturilor sale. Nativul Scorpion n-are nevoie de tentatii, el este un dominator si, fiindca exercita o atractie magnetica foarte mare, ocaziile de infidelitate nu lipsesc. Iar nativii Scorpion le fructifica. Femeile-Scorpion nu sunt tot atat de infidele, ele ferindu-se de dezamagiri pe care nu le uita si nu le iarta. Cand inseala, Scorpionul devine rece, distant, absent. Ce poti sa faci ? Oboseste-l, pune-l in situatia de a te urma la discoteci, petreceri si altele, pana nu mai poate ! Orice, dar nu-i face reprosuri ; asta daca vrei sa-l mai pastrezi ...



Sagetatorul

Nativul Sagetator este, in general, o persoana fidela. Asta nu inseamna ca el nu va putea avea mici aventuri, dar niciodata acestea nu vor pune in pericol armonia caminului sau, caruia ii este devotat in mod traditionalist. Nici femeia-Sagetator nu se da in vant dupa aventuri infidele ; cum totdeauna evita situatiile care-i pot provoca neplaceri, este limpede ca nu se va angaja intr-o aventura, de obicei, riscanta. Sa-i gasim, totusi, o motivatie si barbatului Sagetator : dorinta lui nemasurata pentru libertate ; poate ca asa, prin infidelitate, si-o manifesta. Cand inseala, e vizibil : se balbaie, roseste, nu stie sa minta. Ce sa faci ? Plangi linistit si spune-i ca-l ierti. Se va simti extrem de vinovat si culpa il va face fidel. O vreme...



Capricorn

Pentru un singur caz putem da asigurari ca nativul Capricorn nu va fi infidel : in cel al casatoriei cu parteneri nativi in acelasi semn. Dar si in alte cazuri, infidelitatea nu prea are succes la Capricorni. Ei cauta linistea, seninatatea si, desi sunt strans legati de dorinta de libertate, o aventura extraconjugala le-ar tulbura pacea caminului si ei nu doresc asta. Daca nativul Capricorn are o aventura este, mai intai, vai de capul lui cate probleme isi face ! Ce poti face tu ? Aproape ca ii plangi de mila. Spune-i clar ca-si asuma prea multe responsabilitati si fiindca nu-i place prea mult asta, sigur o sa inceteze. Dar regretele o sa-l urmareasca mult timp



Varsatorul

Datorita originalitatii si fizicului fermecator, nativul Varsator este deseori obiectul atentiei feminine, dar - ce sa faci ? Asta-i, el nu se lasa sedus prea usor. Nu este nici prea pasional si asta-l fereste de situatii ambigue. Nici Femeia Varsator nu este expusa infidelitatilor ; e prea nostalgica si reveria ii ocupa prea mult timp, ca sa mai poata fi tentata de aventuri sexuale, mai ales ca nici ea nu e prea senzuala. Daca este infidel, nativul Varsator care e partizanul amorului liber, s-ar putea sa marturiseasca fara sa i se ceara asta. Ce poti sa faci ? Da-i senzatia ca este liber sa faca ce vrea ( dar, numai, senzatia ! )



Pesti

Nativii Pesti sunt traditionalisti in dragostea lor pentru casa si familie. Cu toate acestea, cat si datorita dualitatii semnului lor, ei pot fi usor tentati si pot fi „victimele” infidelitatii. Mai ales ca au si o usoara predispozitie spre bautura,. Care, se stie ce face ! Nici femeile-Pesti nu-s mai ferite ; doar ca la ele infidelitatea e mai mult de domeniul romanticului. Nativul Pesti care inseala isi copleseste perechea cu cadouri, este curtenitor si mai prevenitor ca oricand. Ce poti face ? Sa astepti… Se va plictisi repede si va reveni la caminul sau, spasit.




.