Aura Energetica






Existenta Aurei Umane, a fost demonstrata in anul 1959 cu ajutorul mai multor experimente fotografice, unde au fost descoperite peste 1001 tonuri de rosu, 800 tonuri de verde, 1400 tonuri de albastru, 1500 tonuri de maro, 600 tonuri de portocaliu, 390 de violet, 950 de galben, 280 tonuri de negru, 27 de argintiu si 15 tonuri de alb.



Iata cele 7 culori, de baza ale aurei :

ALBASTRU - (+) (pozitiv), spiritualitate pura, adaptabilitate, cumpatare, religiozitate si senzualitate, sunt doar cateva din caracteristicile acestei culori.

GALBEN - (+) (pozitiv), este singura aura care poate schimba (in bine sau in rau), aura celorlalti. O culoare de aura, cu nenumarate straturi energetice subtile. Observam la aceste persoane, o stare de buna-dispozitie, destul de constanta.

ROSU - (+) (pozitiv), un sentimentalism iesit din comun, coroborat si cu un realism pe masura, reprezinta unul din paradoxurile celor care au aceasta culoare in aura. Se adapteaza oricaror situatii, fiind foarte singuratici in ceea ce priveste suferinta. De asemenea iubesc copiii, plantele si animalele.

VERDE - (+) (pozitiv), in spatele sensibilitatii si compasiunii, cei care poseda aceasta culoare, sunt foarte pragmatici (in sensul bun al cuvantului) si actioneaza foarte bine in situatii limita. Intr-un cuvant, o persoana pe care te poti baza !

MARO - (-) (negativ), reprezinta ideea de egoism si gelozie, in forma sa cea mai pura. De regula, aceasta culoare formeaza un fel de simbioza cu o alta culoare de aura, chiar daca aceasta este pozitiva.

NEGRU - (-) (negativ), o alta forma pura, de data asta una a fricii si a oamenilor care-i urasc pe ceilalti. Implica si o oarecare doza de malefic. Este culoarea cea mai discutabila din Spectrul Auric.

ARGINTIU - (x) (neutru), o culoare de aura, de-a dreptul fascinanta si, in acelasi timp, foarte rara. Pana acum, ea nu a fost descoperita la adulti, in toata splendoarea sa ... Mai mult la copii, ce nu depasesc varsta de 12 ani.



ps.  Daca printre cei imi citesc blogul, se afla persoane ce cunosc de unde se poate achizitiona un asemenea echipament, va rog sa ma ajutati ...



.