Femeia Fluture




Frumoase, sensibile si usor narcisiste, plac tuturor dar nu se pot indragosti decat de cei sunt precum o sursa de lumina.

In cautarile sale, instinctul ei se bazează pe un singur lucru: Indiferenta mai mult sau mai puţin conştientă faţă de bărbaţi obisnuiti. Ele isi doresc ceva special, complet dedicat lor ... practic inventat special pe gustul lor. Gandirea lor nu are logică, sens şi structură. Nu poate fi analizată ca un tot unitar fiind un cocktail de egoism si altruism din care putem vedea doar crâmpeie de truisme general valabile.

Atunci cand vad in tine altceva decat un barbat obisnuit... se indragostesc si desii oscileaza constant in temerile lor, accepta ca decat fara tine, e mai bine, cu ...

Femeilor le e frică de ce simt că au nevoie. Da e adevărat.! O femeie când o să simtă că ceva ar putea să îi provoace plăcere, o să fugă în direcţia opusă, sperând ca acel lucru să o urmărească şi să o convingă. Ok. E prăjitura bună, dar EA merită să o mănânc? Nu vreau ca prăjitura să se simtă cumva avantajată de glorioasa oportunitate de a fi digerată de mine.

Absolut orice propui unei femei, va răspunde cu “NU”. Iniţial. Ele au impresia că dă bine. Lor li se pare că, chit că ideea e tentantă, dacă nu munceşti destul cu puterea de convingere, NU MERITĂ PRĂJITURA să fie mâncată. De aceea e o mare tâmpenie să negociezi cu ele. Atâta timp cât deciziile tale unilaterale dau rezultate bune, nu o va deranja că o controlezi, dar dacă o dai în bară, ai pus-o de o revoluţie.

La orice decizie, femeile vor avea nevoie de “timp să se gândească”. Ceea ce e un lucru FOARTE rău. Nu trebuie lăsate. Normal, voi o să ziceţi “Radiantule, dar eu cand mă gândesc încep să analizez logic şi să lalalal…. “NU, NU E AŞA! E femeie! Nu va analiza nimic logic, ci doar va sări din decizie în decizie, fără noimă si sens, până o va durea capul şi va asocia acea durere de cap cu ăla care a pus-o pe gânduri şi va lua decizia cea mai naşpa pentru ăla.

Exact ca si un fluture, se apropie de sursa de lumina si fara sa isi poata controla gandirea, devin lipsite de o coerenta intre ceea ce vor si ceea ce obtin de fapt de la viata ...

De fiecare daca cand iubesc o fac cu o voluptate a amaraciunii si fireste doar dupa ce s-au despartit de acel "barbat". Isi recunosc vina, dar nu schimba nimic in urmatoarea "coincidenta"

Aşa că repetaţi după mine: “ De ce să te gândeşti? Fă ce îţi spune instinctul!”. Dacă o laşi să se gândească ţi-o iei în freză. Gânditul e un lucru RĂU! Toate deciziile şi ideile proaste pe care o femeie poate să le aiba încep cu: “Ştii, mă gândeam şi…” Aici e punctul în care legi un prelungitor de grindă, faci un laţ în jurul gâtului, şi îi zici. “Desigur femeie, continuă”. Niciodată nu vine o idee bună din gândit. Dacă te aştepţi să zică “ Ştii, mă gândeam şi … te iubesc/ ai dreptate/ mama mea chiar e o curvă/ fostul prieten e chiar un cretin şi tu eşti de 10 ori mai bun decât el/ etc” atunci, amice, eşti idiot.

Mintea mea ascuţită pătrunde în golul din mintea lor şi se mulează perfect, descoperind sens acolo unde ştiinţa nu a crezut că ar putea exista. Cam asa sta treaba cu aceasta specie de femei: Femeia Fluture !