Oragsmul la Femei


Femeile care au în mod regulat orgasm sunt mai energice şi se îmbolnăvesc mai rar decât cele care sunt lăsate nesatisfăcute de către parteneri, se arată într-un nou studiu.

Obtinerea foarte usoara a unui orgasm pentru o femeie se poate face amplificand senzatia produsa de actul sexual in sine, strangand la maximum din muschii vaginali, ca si cum s-a opune unui ... viol (doar imaginativ)

Este de preferat pozitia in care femeia este deasupra. Ajuta sa isi lase capul pe spate pana cand o usoara ameteala se instaleaza. Dezinhibarea odata realizata, depinde doar de ea sa isi imagineze acele fantezii care sa o trimita in lumea ... unui orgasm !

Barbatul are datoria sa isi controleze mental starea de excitatie si sa nu "iasa in decor" inainte de vreme. Sfatul meu personal este sa practice continenta.

O echipă de cercetători care face parte din cadrul programului Women's Health din Australia a ajuns la concluzia că reprezentantele sexului frumos care au orgasm regulat au şi o vitalitate mai mare. Şi starea de spirit a femeilor satisfăcute este vizibil mai bună.

Am constatat că partenerele care sunt nesatisfăcute pe plan sexual sunt mai deprimate şi supuse riscului de îmbolnăvire. Viaţa sexuală este un factor foarte important în menţinerea unei bune sănătăţi ...