Ce greseli fac Barbatii in Dormitor ?



Am gasit acest material intamplator si mi s-a parut interesant. Il postez si eu la randu-mi, poate cine stie, il citeste cine trebuie ... si isi mai imbunatateste viata de cuplu ! 



Barbatii sunt cu adevarat minunati. Femeile ii adora si nu isi pot imagina viata fara ei. Dar uneori fac greseli! Si totusi, sunt iubiti, in ciuda supararilor pe care le provoaca. Exista insa cateva lucruri deranjante pe care le fac intre cearsafuri. Iar noi am vrea sa schimbam acest lucru !

Ce greseli fac barbatii in dormitor

Iata, asadar, cele mai frecvente greseli pe care barbatii le fac inainte, in timpul si dupa actul sexual.

Preludiul nu incepe in pat

Femeile devin excitate de cele mai mici si neobservabile atingeri. Spre exemplu, daca dimineata am fi mangaiate usor pe spate, daca am fi sarutate pe gat, cu siguranta ne vom gandi la asta toata ziua! Iar seara, cand ne vom pune o rochie sexy, cu siguranta pregatim o surpriza.

Sexul este un joc mintal. Sms-uri in timpul zilei, mici simboluri de afectiune… Femeilor le place sa fie dorite si adorate.

Barbatii se indreapta prea repede spre… sud

Actele sexuale cu un preludiu scurt sau chiar inexistent inseamna pentru femei o pierdere de timp, iar partenerii sunt astfel vazuti drept amanti nepriceputi. O femeie trebuie sa fie stimulata inaintea actului in sine atat pentru a evita durerea, cat si pentru a intensifica placerea.

Ce-ar fi daca barbatii ne-ar stimula intr-o asemenea masura incat i-am implora sa ne penetreze? Actul sexual va fi cu siguranta mai bun pentru amandoi. Pentru ca vom fi umede, calde, doritoare, iar muschii vaginali se vor contracta provocand senzatii mai intense. Asta in mod clar inseamna mai multa placere.

Nu penetrarea, ci clitorisul este cel care ne duce la orgasm

Da, asta este butonul magic. Desi multi barbati cred in continuare ca orgasmul este rezultatul penetrarii. Avem o stire bomba pentru acestia: 70% dintre femei au orgasm datorita stimularii clitorisului. Daca barbatii i-ar acorda suficienta atentie, ne-ar face extem de fericite.

Ce greseli fac barbatii in pat

Barbatii uita de multe ori sa stimuleze clitorisul


Stimularea clitorisului umezeste vaginul si ne excita complet. Asadar, este foarte indicata joaca cu el inainte si in timpul actului sexual. In plus, exercitarea presiunii asupra lui cu osul pubic ne face sa terminam. In cazul in care este folosita o pozitie in care nu exista o presiune directa asupra clitorisului, pot fi folosite degetele.


Drumul catre punctul G

Barbatii care insista in jurul vaginului cu penisul in mod violent, sperand sa gaseasca punctul fermecat, trebuie avertizati ca… o cam dau in bara. Unele dintre noi nici macar nu au acest punct. Iar la cele care il au, este ascuns in locuri diferite. Singurul lucru comun este situarea punctului G pe peretele frontal al vaginului.

In cazul unor femei este mai jos, in cazul altora este mai sus. Acesta se descopera exersersand cu multa tandrete. Un sfat: pentru a-l gasi, este totusi nevoie ca partenera sa fie deja excitata.



Orgasmul lui nu e cel mai important

 Stim ca totul se termina cu orgasmul barbatilor. Cel putin, asa se intampla de obicei. Iar femeile chiar au o problema cu barbatii care se grabesc sa ajunga la linia de final.

Ne place, in schimb, cand partenerii se concentreaza asupra noastra in timpul actului sexual. Daca avem sentimentul ca suntem acolo doar pentru ca ei, barbatii, sa termine, totul se spulbera. Si in sigur nu vom mai face nimic. Cel putin, nu cu placere.




.