Mini Horoscop 2010










Anul 2010 are vibratia inceputurilor pozitive, a reuşitei prin propriile puteri, a proiectelor, care dacă se bazeaza pe originalitate si resurse independente au sorţi de reuşită, şansă şi spor. Parteneriatele în care asociaţii se vor baza pe realitate, stabilitate si respectarea legii, vor avea şanse. Intenţia va fi foarte importantă în anul 2010, avantajând creativitatea.


Oamenii vor trebui să ştie ce vor cu adevărat şi să aibă încredere în ei, înainte de a începe ceva. Asta poate să aducă spor, reuşită şi realizări stabile. Oscilaţiile şi neîncrederea în sine vor face ravagii. Cei cu personalitate puternică, liber arbitru şi dorinţa de a progresa şi de a se adapta vor avea de câştigat. Cei foarte încăpăţânaţi şi negativişti nu vor fi avantajati. Cuvintele cheie pentru anul 2010 vor fi: ambiţia, adaptarea, intuiţia, personalitatea, evoluţia şi creativitatea. Acesta va fi anul universal 2010.

Reforma astrală va fi subliniată de tranzitul planetei Saturn prin Balanţă, tranzit care a început recent si care va dura până în pragul anului 2012. Saturn in Balanţă, acolo unde va fi pentru aproximativ doi ani de acum in colo, va aduce o serie de reforme legislative, administrative si contractuale. În mai multe ţari se va reorganiza Parlamentul, iar administraţiile locale vor cunoaşte o simplificare a ierarhiei şi relaţiei cu publicul. În Romania, în anul 2010 numărul divorţurilor va creşte.


Dacă atât timp cât s-a aflat în Fecioară, Saturn a reformat sistemul economic si financiar-bancar, prabuşind iluzia speculei şi preţurilor nejustificate, reformând sistemul de creditări si sistemul economic în general, Saturn în Balanţă va reforma contractele şi legislaţia. Saturn alungă iluzia din locul în care trebuie să domine realitatea şi raţiunea.


Efectele lui Saturn în Balanţă vor fi la fel de importante în plan legislativ, în domeniile juridic şi contractual, pe cât au fost în plan economic, pe timpul recentului tranzit în Fecioară. Spre exemplu, numărul divorţurilor va creşte, concomitent cu scăderea numărului de noi contracte de căsătorie, iar asta nu doar în România. Actele nu garantează şi nu înlocuiesc dragostea, compatibilitatea, comunicarea, adică înţelegerea în cuplu.


Relaţia nu înseamnă acte, iar, aşa cum spunea un înţelept, "dragostea nu e un contract". Un alt exemplu va fi reforma în instituţiile de justiţie, proces care nu se va finaliza nici mâine şi nici peste două luni. El va aduce multe bătăi de cap până în octombrie 2010, după care situaţia va urca, încet, spre stabilitate, iar definitivarea acestui proces important, odată cu cel legislativ, se va realiza spre finele anului 2011.


De asemenea, Saturn în Balanţă atrage atenţia asupra descoperirii unor ilegalitati, săvârşite încă de acum cel puţin doi ani si asupra eşecului "ingineriilor financiare" care au dus la falimentul global din a doua parte a anului 2008, precum şi eşecul tendinţelor de repetare a unor asemenea "inginerii", după cum s-a văzut şi la mijlocul, respectiv în a doua parte a anului 2009.


De asemenea, mai multe ilegalităţi imobiliare, inclusiv la scară mare, vor fi date în vileag, chiar de la începutul anului 2010, unele fiind foarte vechi. Acest aspect este subliniat şi de cuadratura dintre Saturn în Balanţă, semnul Justiţiei şi Pluto în Capricorn, semn de Pământ. Situaţia imobiliară nu va cunoaşte o restructurare majoră în sens pozitiv. Întârzieri datorate încăpăţânării şi neadaptării la cerinţele astrale de evoluţie. Stagnarea şi regresul impun blocaje. Cam aceleaşi principii retrograde, de neadaptare intenţionată, întârzie şi şi o mai bună evoluţie a sistemului bancar.





Berbec
Obiectivul numărul unu va fi cariera. Nu va exista aici un aspect stabil, dar cariera şi vocaţia vor fi avantajate. Schimbări în privinţa profesional-vocaţională vor exista în mod favorabil, însă vor fi mai greu de făcut în primele luni ale anului. Viaţa relaţională va fi cea care va cunoaşte încercări în anul viitor. Aici vor exista transformări. Sănătatea va fi stabilă, mai puţin în primele trei luni ale anului.


Taur
Domeniul vieţii care le va capta cel mai mult energia va fi căminul, respectiv imobilul, în sine şi familia. Pe plan profesional va exista instabilitate. Probleme mai vechi, culminând cu pierderea locului de muncă, în unele cazuri, va duce, de voie, de nevoie, la schimbarea serviciului, nu neapărat şi a carierei.


Gemeni
Vor fi avantajaţi pe plan financiar, în special prin partenerii lor, prin bani indirecţi sau o a doua sursă de venit, care există deja sau poate să apară pentru mulţi dintre ei pe parcursul anului. Va fi un an al reuşitei în carieră, al promovării şi unor proiecte profesionale comune reuşite. Gemenii se vor simţi în cea mai bună formă la locul de muncă. 2010 va fi pentru gemeni un an al călătoriilor la distanţe lungi, în străinătate şi în scopuri de cunoaştere.


Rac
Racii se vor confrunta cu diverse probleme personale. Vor fi în expectativă, vor aştepta sfaturi şi soluţii de la alţii, dar cei care îi pot ajuta cei mai mult vor fi ei înşisi. Pe plan professional va fi un an al contractelor şi unei evoluţii pozitive. Perioada martie-mai va fi cea mai avantajoasă. Relaţia va reprezenta pentru Raci principalul obiectiv în anul 2010. Îşi vor consolida relaţia şi se vor căsători.


Leu
Serviciul va fi domeniul prioritar în anul viitor, solicitând multă energie din partea leilor. În mare parte vor trebui să se descurce pe cont propriu şi să se bazeze doar pe ei înşisi. Sfârşitul anului 2010 îi va face pe Lei să gândească relaţiile interumane într-un mod mai realist şi să aprecieze adevăraţii prieteni.


Fecioara
Va fi anul încercărilor pe plan financiar. Fecioarele ştiu de obicei să îşi chivernisească şi investească banii. Anul 2010 va fi un an benefic pe plan relaţional pentru Fecioare, mulţi nativi având şansa unei căsnicii sau unei relaţii durabile şi stabile. Stabilitatea depinde foarte mult şi de ei înşişi, deoarece, aşa cum ştim, Fecioarele sunt foarte cicălitoare, critice, meticuloase, capricioase şi mofturoase, aspect prin care îşi creează de multe ori probleme în viaţa relaţională.


Balanta
Balanţete vor învăţa să fie mai stabile, să aprecieze mai mult echilibrul şi să evite extremele şi oscilaţiile. Au de învăţat o lecţie a stabilităţii, siguranţei şi încrederii în sine, o lecţie a răbdării şi curajului de a privi spre viitor pe termen lung, o lectie a seriozităţii, punctualităţii şi organizării interioare. Relaţiile cu familia vor fi prioritare. O persoană apropiată, cu probleme de sănătate va avea nevoie de ajutorul lor. În lunile mai şi iunie vor apărea călătorii neaşteptate.


Scorpion
Pe plan profesional, anul care urmează va aduce reglementarea unui contract de muncă, iar în cazurile în care există probleme contractuale încă din 2009, acestea se vor rezolva printr-un nou loc de muncă. Aprilie şi mai vor aduce în prim-plan aceste chestiuni. Va fi anul când o mare parte dintre Scorpioni se va îndrăgosti în mod neaşteptat, asta putând însemna începutul unei relaţii pasionale, însă nu neapărat de lungă durată.


Sagetator
Va fi un an al realizărilor stabile pentru nativii acestei zodii. După o perioadă de mai multe luni în care statutul profesional le-a fost ameninţat şi afectat, după atâtea aşteptări pe planul profesional, anul 2010 le va aduce unele rezultate mult aşteptate, cum ar fi siguranţa unui loc de muncă, primele rezultate financiare a cel puţin unui proiect profesional în care s-au angrenat anul trecut, o mai bună evoluţie socială. Lunile aprilie, iunie şi iulie vor fi cele mai favorabile pe plan relaţional. Sănătatea va fi în general stabilă.


Capricorn
Începutul anului calendaristic se află în Capricorn. Prima săptămână va fi tensionată, aducând probleme pe plan relaţional şi de sănătate. Lucrurile vor începe să se clarifice din a doua parte a lunii ianuarie, de când va urma o perioada mai favorabilă pe planul rezolvării chestiunilor personale şi pe plan financiar 2010 va fi un an al relaţiei serioase şi stabile pentru Capricorni, dar nu va fi foarte favorabil încheierii unei căsătorii.


Varsator
10, 9, 8…Numără până la unu şi revino "cu picioarele pe pământ". Naivitatea, credulitatea, graba şi lipsa pragmatismului nu îi vor avantaja deloc pe Vărsători în anul viitor. Pentru primele luni ale anului 2010 semnul Vărsătorului continuă să fie destul de tensionat. Pe plan relaţional situaţia va fi dinamică, chiar de la începutul anului, mai ales pentru femeile Vărsător, care pot trăi chiar la începutul anului începutul unei noi relaţii.


Pesti
Cei născuţi în această Zodie vor avea şansa de partea lor. Vor avea succes prin nou. Schimbările pe care mulţi dintre ei le-au făcut pe plan personal şi în special profesional in a doua parte a anului 2009, le vor fi de folos. În prima parte a anului sunt posibile blocaje sau întârzieri pe plan financiar. Acte importante privind casa şi situaţia familială vor trebui rezolvate la începutul anului şi la începutul verii. La sfârşitul lunii februarie, în martie şi în luna iunie sănătatea va fi mai sensibilă. de a a realizat pentru dumneavoastra un horoscop.

 
                                                                     multumesc Dumitru Paraschiv






Cauzele Reale ale Bolilor - Five








Cauza a cincea:


Cu totii cunoastem zicala: “De morti numai de bine”. De ce? Intre lumea fina a mortilor si lumea noastra fizica sunt posibile contacte iar daca ele apar, acest lucru dauneaza ambelor lumi.

Sudarea” campurilor unui om viu si ale unui om mort are loc atunci cand sunt incalcate legile supreme. Religia si obiceiurile de inmormantare la toate popoarele sunt orientate spre despartirea campurilor celor vii de ale celor morti. Daca omul pastreaza pica celui decedat, acest lucru se reflecta negativ asupra sa si poate duce la diferite boli, tulburari psihice, schimbarea caracterului.

Supararea omului inainte sa moara poate duce de asemenea la contopirea campurilor si probabil de aceea trebuie indeplinita ultima dorinta a celui aflat pe moarte.

Daca pana la nasterea copilului femeia a facut un avort, campul embrionului mort se poate uni cu campul copilului nascut ulterior iar acesta poate fi bolnavicios, fricos, obsedat.


                                                                               va urma