PUTEREA FEEDBACK-ului

.

Pasionat de Astrologie inca din 1983, am hotarat de ceva vreme sa imi ofer ajutorul celor ce au nevoie de el, oferind timpul necesar pentru a face o interpretare astrologica potrivita celui interesat.

Consider ca in viata te poti ghida dupa mai multe forme de spiritualitate simultan si cred sincer ca cei care considera astrologia o stiinta oculta, denatureaza ceea ce se intampla cu adevarat in elaborarea unei interpretari astrologice. Am intanlit prea multi oameni ce erau tematori in a pune intrebari legate de propiul lor destin, refuzand sa-si inteleaga astfel propiile lectii de viata. Religia prost inteleasa, conduce in multe cazuri la acesta stare de confuzie, ce imbinata cu necunoasterea, poate produce o stare ce greu poate fi inlaturata de un simplu astrolog.

Mediatizarea emisiunilor tv de tip predictii zilnice sau saptamanale, implica pt unii dintre noi atat avantaje certe cat si o stare de confuzie, ce poate sa dea mult de munca unui astrolog, pt a ii explica celui interesat ca ceea ce a inteles el este de fapt ... gresit. Omul care ajunge la un astrolog, de fapt e trimis catre acesta si intanlirea dintre cei doi trebuie sa fie reala, pt a fi cu adevarat fructificata la maxim.

Nu e nimic ocult in aceasta "intamplare". Totul e 100% vizibil, dar doar in conditile in care temerile sunt minime. Neincrederea in Astrologie, duce la o proasta aplicare a sfaturilor date de astrolog si astfel rezultatele fiind inutile, puterea Feedback-ului devenind ZERO. Din pacate mai toti astrologii uita la un moment dat, de ce-a mai importanta piesa dintr-o sedinta de Consultanta Astrologica.

Degeaba ii faci omului o super interpretare daca el nu o intelege... Marea majoritate nu se pricep mai de loc si atunci aratandu-i harti si alte minuni, intra in ceata si Feedback-ului dispare inainte sa apara.

Pentru clarificarea termenului va prezint definitia ce figureaza in dictionarul Explicativ al Limbii romane : FEEDBACK : Retroactiune care se manifesta la nivelul a diferite sisteme (biologice, tehnice etc.) in scopul mentinerii stabilitatii si echilibrului lor fata de influente exterioare; retroactiune inversa, conexiune inversa, cauzalitate inelara, lant cauzal inchis.

Dupa cum vedem, feedback-ul este o reactie cu scopul mentinerii echilibrului, definita de cei mai multi, ca un ecou al unei actiuni. Rolul lui in orice stiinta este vital pt cei ce cerceteaza si aprofundeaza aceea zona a “inteligentei universale”

Este obligatoriu sa nu ne indepartam de la scopul definit ca elementar, al acelui domeniu. Poate, pt unii poate parea o exprimare “rece” si de aceea va voi oferii si o “traducere” cei drept de cu totul alta natura. In viata orice lucru care “costa” se poate incadra intr-un mod simplist ca fiind ori un lux ori o prostie. Atunci cand ne place ce-a ce am “cumparat” vom spune ca am facut un lux, iar atunci cand ne pare rau … o prostie. Interpretarea duala este in permanenta ca definitorie pt natura umana si privita ca o oscilatie normala de catre unii, prin ceea ce fac zilnic oferindu-si impacare sufletului sub o forma sau alta. Iata si unul din raspunsurile care Astrologia il poate da. Atunci cand prin ceea ce trebuie sa faci sau ai facut, rezultatele nu sunt cele asteptate, pt a nu te imbata cu “apa rece” poti apela la meditatie sau introspectie insa niciodata nu vei sti daca ai fost impartial.

E mult mai simplu si mai corect sa accesezi o harta astrala si prin ajutorul dat de un specialist sa ai raspunsul ce il cauti, fara sa te mai obosesti in cautari inutile. Dar, definitoriu pt cel ce asteapta raspunsul este calitatea lui dedicata modului sau de a percepe lucrurile ce il afecteaza. Pentru a putea face in mod real aceasta meserie, esti nevoit sa te apropii de om, iar empatia sa fie cat mai mare. Acest concept, este greu de pus in aplicare, de la distanta.

Raceala comunicatiilor de tip electronic, anuleaza sau reduce empatia ce poate sa existe intre astrolog si omul ce are nevoie de sfatul lui. De aceea am renuntat la o alta formula decat cea LIVE. Consider ca e cea mai potrivita, pt a face bine acesta … meserie.

O sa ofer o interpretare a acestei trairi ce ma face sa practic acest “hoby” de peste 20 de ani. Atunci cand nu intri in pielea personajului analizat, poti sa dai o interpretare rapida si fara sa te convingi ca ai ales calea cea mai buna, sa ii dai verdictul si gata … Diferenta, de la o cale corecta la cea incorecta o face doar succesul dat de aplicarea respectivului sfat. Ca astrolog, e util sa nu te pacalesti singur, crezand ca ai fost de folos celui ce l-ai consiliat, atata timp cat nu ai feedback-ului respectiv. De unde vinde puterea feedback-ului?

Puterea feedback-ului vine din faptul ca el poate redresa, mentine o stare buna sau schimba un comportament. Feedback-ul ii permite celuilalt sa primeasca un raspuns vizavi de actiunea lui. Feedback-ul este constructiv cand face referire numai la actiunea in sine si nimic altceva. Daca intra-devar vrei ca o persoana sa stie ce parere ai in legatura cu un anumit lucru, trebuie sa ii descrii acea stare pe care ai avut-o in momentul in care ai interactionat cu situatia respectiva.

Avantajul comunicarii sincere se amplifica atunci cand atmosfera de prietenie si detasare oferite de catre un mediu benefic, va face ca omul sa se deschida si sa te ajute cu informatii suplimentare, pe care doar LIVE le poate oferii. Toate aceste afirmatii descriu o reactie a ta in momentul cand ai interactionat cu fenomenul respectiv. Cu alte cuvinte Feedback-ul trebuie sa fie descriptiv nu evaluativ. Efectul de bumerang al feedback-ului ? A da un sfat, a face o sondare sau a critica un comportament nu este eficient. Acest lucru poate deveni eficient in cazuri foarte rare, insa ele nu permit individul sa afle care este parerea ta despre un anumit lucru.

Cu alte cuvinte, daca te trezesti ca o sa critici atunci cand ti s-a cerut doar un feedback, e foarte usor ca celalalt sa se aseze pe pozitie conflictuala. Sa nu fi mirat atunci, ca tu doar i-ai spus adevarul, pentru ca nu i-ai spus adevarul asa cum era el pregatit sa il perceapa.

Ca astrolog, poti avea si abilitati de pshiholog, dar omul nu vine la tine ca sa il judeci. Cei care apeleaza la astrologie de regula mai au totusi o sansa ... El nu are nevoie de cat de o predictie corecta si tu trebuie sa i-o comunici in modul cel mai dedicat cu putinta. Aici e lucrarea GREA. Sa il faci pe om sa puna in practica, fara sa il faci sa se tensioneze si sa respinga invatatura ce o poti oferii. Finetea feedback-ului sta in a face diferenta dintre persoana si actiune. Paradoxal, confuzia se face foarte des, cu toate ca sunt doua lucruri total diferite.

Prin urmare Feedback-ul trebuie sa fie raspuns la un comportament nu la persoana care are comportamentul respectiv. Degeaba sti Raspunsul daca nu poti sa il Comunici. Cand faci un lucru important pentru destinul unui om, e bine sa il asculti cu adevarat si sa adaptezi interpretarea hartii, dupa cum ii poate fi de folos celui ce isi pune speranta in sfatul tau, de altfel impartial. Acest mod de a vedea lucrurile, m-a determinat sa imi doresc sa ofer celor ce au nevoie de ajutorul meu, tot timpul ce il necesita …

Doresc sa multumesc celor ce m-au ajutat sa incep aceasta activitate si sper sa pot face fata tuturor celor ce ma vor solicita.


Mihai Enachi

tel: 0723.25.75.14 L-D 9-21

DEFECTE sau CALITATI ?




BERBEC 21.03-20.04
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţânării şi încăierărilor.
Personalitate: Berbecul guvernează cu capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Pe scurt orice berbec veritabil este: încăpăţânat, nesăbuit, extrem de grăbit, arogant, certăreţ .
Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi. Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.




TAUR 21.04-21.05
Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii

Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, defapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui semărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are seamăn - dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic şi intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia.Dincolo de falnica-i robusteţe, Taurul ascunde o abominabilă laşitate. Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star, degustător de maioneză.Pe scurt orice taur veritabil este: materialist, încăpăţânat, posesiv si cam leneş (mereu auto-caracterizat ca foarte, foarte "modest") Medicamentul norocos: întăritoarele de orice fel




GEMENI 22.05-21.06
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi nevricalelor
Personalitate: Gemenii sunt isteţi şi foarte adaptabili, cu alte cuvintenişte oportunişti lipsiţi de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicăriişi pot să te mintă în faţă fără să clipească. Sunt drăgălăşeniaîntruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chefsă se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-elumea mai dragă şi pot face nevăzute diverse obiecte care li se parinteresante. Îşi scot din minţi şefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dauafară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şi exprima pasiunea uitându-se pe pereţi.
Pe scurt orice geamăn veritabil este: superficial, instabil, oportunist, agitat şi mincinos, poate scoate uşor pe oricine din minţi. Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc. Medicamentul norocos: gargara.




RAC 22.06-22.07
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor

Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţăe să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele. Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale. Pe scurt orice rac veritabil este: depresiv şi panicard, credul ironic, zgârcit şi profitor,extrem de gelos şi posesiv. Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, blogger, instalator, cămătar, pitic de grădină. Medicamentul norocos: alcoolul




LEU 23.07-22.08
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şi îngâmfării
Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, seînalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îiacordă respectul cuvenit, dar l-ar strânge de gât cu maximă plăcere.Ambiţie! Ca nimeni altul. Consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încât îşi pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este aşa de obsedat de onoruri că, dacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca să-şi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.Pe scurt orice leu veritabil este: auto-caracterizat cu fermitate ca fiind un om fără niciun fel de defect; dominator, convins că Pământul nu se poate învârti fără el. Meseria potrivită: împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, şef simplu. Medicamentul norocos: pulbere de stele



FECIOARĂ 23.08-22.09
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-oastfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodicapunctuală şi perfecţionistă, sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni.Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să cautebacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele înmaşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordine crescătoare şialfabetică. Miroase enervant de curat şi se leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier, câteodată îi şi adoptă. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe unele subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa.
Pe scurt orice fecioară veritabilă este:
mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala, tipicară, ipohondră, cicălitoare, cărpănoasă si maniacă.
În dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat, ar spune gurile rele. Meseria potrivită: analist politic, avocat, CTC-ist, agent de dezinsecţie, veterinar la ferme de ovine, sora medicală (sau frate). Medicamentul norocos: toate, fără excepţie





BALANŢĂ 23.09-22.10
Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.

Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiulaprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic, reflectat în flerulcu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă,umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare aetichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia, ceea ce în traducereliberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme. Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.Pe scurt orice balanţă veritabilă este: leneşă şi mincinoasă, superficială, încrezută, instabilă si zgârcită. Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, rentier. Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.




SCORPION 23.10-21.11
Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea. Este atât de încordat, încât dăimpresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele dinjur. Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe careo are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină totul pe căiocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea unpumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îiconsideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-auîncredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şiatacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un narcisist, frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şi cu gusturile lui anormale.Pe scurt orice scorpion veritabil este: încăpăţânat
indiscret, gelos şi posesiv,insensibil, crud şi răzbunător si ipocrit.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător defantome. Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.





SĂGETĂTOR 22.11-21.12
Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste

Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a căruispecialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aerde savant atotştiutor, face glume proaste şi râde tot timpul fără rost. Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-şi ţină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. Dacă nu le conduce el, face orice pentru a sta pe locul de lângă şofer. Fiindcă se crede cel mai bun în toate, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne horoscopul cu doar 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Pe scurt orice săgetător veritabil este: mincinos profesionist, leneş, beţiv, snob, vrea sa aiba ultimul cuvant, glumeţ până la capăt, chiar şi atunci când dă maşina peste el. Meseria potrivită: parlamentar, stomatolog, sociolog, pocherist, turist. Medicamentul norocos: laxativele




CAPRICORN 22.12-20.00
Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şi anchilozării
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie săajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire debuldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţă. Încăpăţânarea lui estemonumentală - mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi,nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine - încazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori,alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu emai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de cazma ... fiind din cale-afară deplictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn. Pe scurt orice capricorn veritabil este: orgolios
foarte încăpăţânat, infantil şi credul, răutăcios, mincinos, bolnav închipuit.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic. Medicament norocos: antidepresivele.




VĂRSĂTOR 21.01-19.02
Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ceexplică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni. Nu se ştietotuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile saufiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cuei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţăde restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place săexperimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii peprostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete saucurente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, suntdeosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste.Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în altecartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă ... ! Pe scurt orice vărsător veritabil este: tipicar, imprevizibil, cel mai mare risipitor,datornic de profesie, utopic si ipohondru. Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, basist, sudor, vânzător de gogoşi. Medicamentul norocos: sedativele.




PEŞTI 20.02-20.03
Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.

Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care credtot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş deimpresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă, fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lorexperţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şitalentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât detare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foartesociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii,delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercităasupra lor o mare fascinaţie: admiră grozav iscusinţa cu care îşi apărăintimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau... de câte persoane nu trebuie!
Pe scurt orice peşte veritabil este: narcisist, visator, lenes, mitoman şi trişor, speculant, aerian si superstiţios. Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot,medium, traficant, maistru în gaz metan. Medicamentul norocos: Extasy.