L CARNITINE 500





L-CARNITINE 500+ , supliment nutritiv pt. arderea grasimilor. 60 capsule 22,00 Lei


L-Carnitine 500+ de la Nutritech este un supliment destinat tuturor celor care au nevoie de un ajutor in dietele de slabire. Cercetarile stiintifice au aratat ca L-Carnitina poate mobiliza grasimea din celulele de tesut adipos spre a fi utilizata ca sursa calorica . Fiecare capsula contine 500 mg. de carnitina pura de calitate superioara , ce mareste eficienta produsului . L-Carnitina este folosita de sportivi de mult timp, cu succes, in regimurile de slabire, contribuind la arderea grasimilor si dand un plus de energie la antrenamente . Pentru un efect maxim este indicat sa folositi L-Carnitina in special inaintea antrenamentelor de tip cardio , in combinatie cu o dieta corecta, saraca in grasimi si carbohidrati.

Mod de administrare : 1-2 portii ( 2-4 capsule) pe zi cu cel putin 40 de minute înainte de antrenament si imediat dupa antrenament. Se mai poate administra dimineata dupa trezire, pe stomacul gol, si seara, cu o ora inainte de culcare.

Atentionari : L-Carnitina poate avea un aport benefic in cazul programelor de slabire doar daca se respecta un regim alimentar adecvat si un program de antrenament constant , ce include si antrenamente cardio (alergat).



Prezentare: flacoane cu 60 de capsule cu 500 mg L-carnitina.


.