Legamantul unui Parteneriat


Vietile noastre seamana si chiar daca ne exprimam viziunile diferit ... eu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste conceptul nostru despre LEGĂMÂNTUL unui parteneriat !

Legământul este legătura care se face întâi cu Dumnezeu şi apoi cu partenerul. Este un parteneriat divino-uman. Cand intr-o biserica intra doi oameni, la un inceput de drum ei cer protectie divina si le este acordata, doar daca nu pateaza prin comportamentul lor numele Domnului.

Familia ideală este formată dintr-un bărbat şi o femeie credincioşi lui Dumnezeu, uniţi pe viaţă prin legământ, din dragoste şi în voia lui Dumnezeu, care împlinesc bucuroşi rolul şi scopul lui Dumnezeu pentru ei. Aici faptul ca pot sau nu pot avea copii nu e important. Ce conteaza cu adevarat este sa poata realiza, ajutandu-se intre ei, mai usor si mai bine ... Iubirea !

Oamenii care isi doresc sa depaseasca momentele de cumpana din viata lor vor cauta sa gaseasca puterea Divina. Acest lucru nu inseamna niciodata Bani ... Lectile de viata demonstreaza fiecaruia ca puterea nu inseamna bani ! Cine vrea acesta putere, vezi doamne pentru a ajuta pe ceilalti ... sunt de fapt niste mari neincrezatori in puterea Domnului ! El ofera fiecaruia ce are nevoie cu adevarat, nu ce ii cerem noi ...

Omul este invitat să se asemene cu Creatorul său, atât în relaţii sănătoase, pe care să le aibă în cadrul familiei, cât şi prin seriozitatea relaţiilor, încheiate pe bază de legământ. A încheia un legământ nu este un act de slăbiciune, ci de demnitate. Daca esti slab si las, niciodata nu o sa iti tii un Cuvant Dat ...

Persoana care încheie un legământ arată că ia în serios cuvântul dat, (deci persoana lui), ia în serios persoana celuilalt, şi cel mai important, Îl ia în serios pe Dumnezeu. Frumuseţea legământului constă în faptul că, dacă doi oameni doresc să ţină legământul Viu, au partener pe Dumnezeu cu resursele Lui inepuizabile.

Daca unul din parteneri nu pune in practica credinta lui fata de Dumnezeu, relatia parteneriala va fi afectata iar vina ii va apartine acelui fals credincios. Teoria nu tine loc de credinta. Degeaba ti post si mergi la biserica, daca cand ai sansa sa te indragostesti de un Iubit, nu ceri din tot sufletul protectie divina pentru aceea relatie. Implicarea sufletul este secretul si cheia oricarei rugaciuni.

Puterea credintei se masoara in fapte facute cu sufletul si nu cu portofelul. Cand oferi ajutor celor din jur, faptul ca oferi sau nu bani nu inseamna nimic. Dragostea nu poate fii cumparata cu bani ci doar oferita la schimb ...

Intre parteneri ,totul depinde de relaţia lor cu Dumnezeu. Astfel, legământul căsătoriei nu este o piedică pentru soţi, nici o limitare a libertăţilor, nici o lege care îi ţine împreună în ciuda voinţei lor, ci cadrul în care operează puterea lui Dumnezeu în familia lor.