Seductia in Mariage




Adesea, a face dragoste poate deveni o rutina, cu toate ca cei doi inca se iubesc si se atrag din punct de vedere sexual. Insa faptul ca sexul si-a pierdut din stralucire nu inseamna ca ei trebuie sa ceara ajutor in afara relatiei sau sa caute un alt partener, pentru ca de cele mai multe ori rezolvarea se afla chiar in interiorul cuplului.

O cale de a depasi aceasta plictiseala sau obisnuinta este aceea de a cauta sa-l vezi pe celalalt "din nou" ca pentru intaia oara, uitand ceea ce amandoi stiti atat de bine. Majoritatea oamenilor cred despre seductie ca este indicata in contextul unor noi relatii, dar aceasta este o pacaleala pentru ca oricarui barbat ii este la indemana sa-si cucereasca sotia sau iubita si sa genereze un nou si incitant nivel al pasiunii in relatia sa.

Ce gaseste o femeie atragator la un barbat? Depinde, bineinteles, dar pentru un sot iubitor este destul de usor sa-si dea seama ce anume din structura lui o atrage mai mult pe sotia sa. Ar putea sa fie modul in care el se exprima, forta pasiunii, optimismul debordant, nobletea, farmecul, iubirea, intelegerea, naturaletea, dezinhibarea etc.

Chiar fii curios si incurajeaz-o sa-ti spuna ce anume ii "aprinde" dorinta, iar daca ea nu-ti poate spune in cuvinte, incearca sa intuiesti ce gaseste ea atragator la tine. S-ar putea sa te placa mai mult atunci cand pur si simplu tu imbraci o anumita camasa sau cand ai parul ceva mai lung sau barba.

Tine minte ca tot ceea ce este legat de tine detine un rol major in aprecierea ei: privirea, mirosul, atingerea, gustul, surasul. Felul in care te uiti, vocea, mirosul tau natural, emotiile tale, modul in care atingi, toate acestea contribuie la aprecierea iubitei tale. Este foarte important sa sesizezi exact ceea ce-i place mai mult sau adora ea la tine.

Poti sa fii sigur ca ei i-ar face o deosebita placere sa fie rasfatata din cand in cand; sa danseze cu tine, chiar daca sunteti singuri acasa, sa savureze o masa imbelsugata, sa vizioneze un film bun sau sa priveasca un rasarit de soare impreuna cu tine; sa respire aerul curat odata cu parfumul trupului tau, sa faceti mici nebunii erotice in imprejurari mai ...

Cu toate aceste experiente incitante si pline de senzualitate se poate construi un subtil si placut suport pe care in continuare sa se desfasoare unele dintre cele mai rafinate si fascinante trairi amoroase.