7 Fantezii Sexuale ale unui BarbatMintea barbatului reprezinta si acum un mister si oricat am incerca s-o descifram nu reusim. Dar ce s-ar intampla daca am descoperi ca in mintea lor se ascund dorinte neimplinite si fantezii pe care nu le scot prea des la suprafata ? Chiar daca nu il vei intreba niciodata ce fantezii are de frica sa vrea sa le puneti in practica impreuna, esti curioasa care sunt acestea asa ca am facut o clasificare special pentru tine ...
1. Sa priveasca o femeie in timp ce se masturbeaza

Barbatii se excita mai mult vizual, asa ca i se va parea deosebit de incitant sa priveasca o femeie masturbandu-se. Si pe langa dorinta pe care i-o trezeste "observarea", exista si o incercare: aceea de a rezista pana la sfarsit.

Si de cele mai multe ori nu rezista.2. Sa faca sex in locuri publice

Faptul ca pot fi prinsi in flagrant este la fel de incitant pentru barbati ca privitul fara sa poata atinge. Spiritul competitiv este pus la incercare. Trebuie sa se grabeasca daca vor sa nu fie prinsi, grabind astfel si excitarea.


3. Sa priveasca alte persoane cand fac sex.

Da, ai auzit bine. Ii place sa se uite la alte persoane care fac sex. Dovada? Barbatii sunt cei care urmaresc in mod frecvent filmele pentru adulti pentru ca ii excita foarte mult si ii pregateste pentru actul sexual. Asa ca daca sunteti un cuplu modern, mergeti impreuna la un show erotic sau urmariti un astfel de film.


4. Sa faca sex cu persoane pe care nu le poate avea

Fie ca este vorba de o celebritate, de profa din liceu sau prietena ta cea mai buna,in mintea lui si-ar dori sa le poata avea. De ce? Tocmai pentru ca nu poate, pentru ca este ceva interzis si pentru ca asa e mintea lui...zburdalnica.


5. Sa faca sex cu doua femei in acelasi timp

Inca o fantezie care se desfasoara doar in minte a lui, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca va insista in directia asta insa doua femei care sa le satisfaca toate dorintele este visul "number one" al oricarui barbat.


6. Sa fie posedat

Poate ca nu e chiar atat de sado-maso cum spune titlul, insa le place sa se simta din cand in cand "inferiori" Si ce modalitate mai buna ar fi decat sa-si imagineze tot felul de ipostaze: ba politiste care ii chinuie, ba profesoare care ii pedepsesc, ba doctorite care vor sa faca din ei sclava lor. In orice caz, nu iti va fi greu sa joci rolul de femeie autoritara in cazul in care vrei sa ii faci pe plac.

 
7. Sa violeze
 
Nu e nimic rau in a "viola", o femeie, atata timp cat si ei ii place si accepta acest joc ...                                                                     multumesc Rebeca


.