Astrologia si ... Craciunul





 
In anii 3000 i.e.n, in Egipt, Horus reprezenta lumina si Soarele. Era in vesnic conflict cu Set, zeul intunericului. Stiti cand s-a “nascut” Horus? Pe 25 decembrie, de catre Isis, care era virgina. Pentru a fi localizat, nasterea lui a fost vestita de catre “O stea de la rasarit”. La 30 de ani a fost botezat de catre Anap, perioada dupa care a inceput sa calatoreasca si sa faca miracole. Inclusiv a mers pe apa. Tradat de catre Typhon, a fost crucificat, ingropat si a inviat dupa trei zile.

Mituri stravechi, cu aceleasi caracteristici (trase la indigo), sunt despre Attis nascut de virgina Nana, prin anii 1200 i.e.n, Krishna din India din anii 900 i.e.n, nasterea lui a fost deasemenea prevestita de o stea din est, Mithra din Persia anilor 1200 i.e.n, Dionysus din Grecia, Chrishna in India, Budha Sakia din India, Salivahana, Zulis sau Zhule, Odin in Scandinavia, Crite in Chaldeea, Baal si Taut la fenicieni, Indra in Tibet, Jao in Nepal, Thammuz in Siria, Xamolxis la noi in Tracia, Adad in Asyria, Hesus sau Eros la Druizi…
Atributele si caracteristicile lui Horus, datate stiintific, ca fiind cele mai vechi, au permis celorlalte culturi sa isi creeze Zeitati dupa un tipar si o structura identica.

Acum ar trebui sa va spun despre Isus… este identic cu intamplarile petrecute in urma cu mii de ani inainte de nasterea Lui. De ce oare numele mamei Lui este Maria? Vremea stransului recoltei de pe camp are loc in perioada cand la orizont, Soarele rasare in constelatia Fecioara. Semnul zodiacal antic pentru Fecioara este un M. Dealtfel atat Maria cat si celelalte mame virgine, precum mama lui Adonis, Mithra, Maya… încep cu M. Totodata semnul zodiacal este reprezentat printr-o fecioara ce tine in brate un snop de grau, simbol al painii. Locul unde s-a nascut Isus, Betleem, se traduce prin Casa Painii.

Sa vedem alte congruente… De ce a venit Isus si a schimbat Legea veche data prin Moise, deschizand un nou capitol, Noul Testament? Vechiul Testament este reprezentat de catre Iacov, caruia i s-a schimbat numele in Israel (cel ce lupta cu Dumnezeu), de catre cineva care nu s-a identificat, ci doar a motivat: “Numele tau nu va mai fi Iacov, ci te vei chema Israel, caci ai luptat cu Dumnezeu si cu oameni, si ai fost biruitor.” Genesa 32:24-29 Iosif este copilul lui Israel, care a scapat semintia lui, de la o posibila disparitie din istorie.

Ce stim despre Iosif? Citim. Au fost 12 frati. S-au format 12 semintii. S-a nascut printr-un miracol. A fost vandut de frati pentru 20 de sicli de argint, fata de Isus care a fost tradat pentru 30 de arginti. Citim si despre 12 judecatori, 12 mari patriarhi, 12 profeti, 12 regi…

S-a nascut Isus si a trecut prin aceleasi intamplari. Istoria se repeta? De la Horus… pana la Isus. Totusi de ce a venit? Sa schimbe vremurile. Astronomia, care e o stiinta oficiala, (ca sa nu spun astrologia) ne descrie in amanunt fenomenul de precesiune a echinoctiilor, ce are legatura cu miscarea unghiulara a Pamantului. Perioada necesara trecerii prin toate semnele zodiacale dureaza aproape 26 000 de ani, si se face in sens invers.

Anticii au observat practic acest aspect, si au calculat inca din vremuri imemoriale, ca tranzitul printr-un semn dureaza 2150 de ani. Nasterea lui Isus este tocmai in momentul trecerii in semnul zodiacal Pesti. El a inaugurat o noua era in lume ce va tine pana prin 2150, cand vom trece in alta era, cea a Varsatorului.

Isus a inlaturat legea veche a lui Moise, care era pentru o Era deja apusa, cea a Berbecului din perioada 2150 i.e.n si pana la nasterea lui Isus. Mai scrie in Vechiul Testament ca, la coborarea lui Moise de pe munte cu tablele legilor (pentru Era ce o inaugura el), a gasit poporul inchinandu-se la un vitel. Ce era vitelul? Era sinbolul zodiei terminate la venirea lui, cea numita a Taurului, si a tinut din 4300 i.e.n si pana in 2150 ien. Faptul ca, de suparare, Moise a spart Tablele Legilor, nu denota decat agresivitatea, energia si spiritul de luptator al Berbecului (adica astrologie curata si directa). Religia ne-a spus-o mai finut, prin acel “puseu de suparare”. Binenteles ca ulterior el va readuce o noua “editie” de legi. Acesta e Berbecul, pe cat de iute se supara, la fel de repede ii trece.

Ce va fi in 2150? Care va fi noua religie a lumii? Ceea ce reprezinta Varsatorul. Umanismul, bunatatea, vremuri revolutionare, ruperea oricaror bariere ale cunoasterii, nonconformismul, imposibilitatea varsatorului de a fi la fel cu ceilalti. In principiu e de bine, insa fiecare va vrea sa fie diferit de celalalt semen. Cu siguranta tehnologia si implanturile “micro si nano” viitoare, ne vor face unici. Varsatorul  nu poate fi incatusat in nici o dogma. Poate doar cu… tehnologia, deoarece Uranus, patronul semnului este avid dupa ea.

Aceste Ere sunt parte integranta a marelui an astrologic ce dureaza 26000 de ani calendaristici. Lucruri descoperite de oamenii antici, fara nici o tehnologie. Astazi nici vremea de afara nu o cunoastem, fara sa cerem un link pe mess de la cineva ...