Happy New Year !




 

Anul ce a trecut a fost un an plin de "coincidente" ce m-au ajutat sa inteleg din ce in ce mai mult ... Am invatat ca una din conditiile de a a promova de la standardul de Om la cel  de Inger, este aceea  de a iubii toti oamenii cu adevarat si de a-i ajuta atunci cand au nevoie ... pe cei ce sunt diferiti de noi si nu ne inteleg gandurile decat prin cuvinte, grabindu-se cateodata sa ne alunge, pentru simplu fapt ca nu sunt mintiti, asa cum s-au obisnuit .

Am mai inteles ca fiecare dintre noi poate fi un Inger si ca doar in noi sta puterea de a deveni tot ce ne dorim ! Oamenii vor sa devina ingeri pt a zbura, dar, aici pe pamant nu o pot face pentru ca , desi poate au toate calitatile pt a le "creste" aripi, ei tot nu pot zbura, nu pentru ca au aripile frante, ci doar ingreunate de cei ce il solicita ...

La inceput de An nou, le doresc tuturor ce vor sa devina mai buni, sa prinda "aripi" pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Sa se gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma.

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca Cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume !