Concretizarea unui Ideal







Suntem in a doua zi a acestui an. Probabil ca multi dintre noi revin abia acum in planul concret, dupa serbarea revelionului. De aceea astazi va recomand sa va ganditi la atmosfera anului care incepe, in special la primul trimestru, in particular la luna ianuarie si in special la aceasta zi. Anul care incepe este de departe unul pe care nu-l vom uita prea usor. Nici 2009 nu se poate spune ca nu a fost remarcabil, dar 2010 va fi putin mai impetuos.

Este momentul sa ne gasi locul acolo unde traim, in sensul de a-l defini. Apoi este bine sa ne gandim sa reconfiguram anumite spatii in care ne miscam. Urmatorul pas este acela de a ne manifesta mai curajos, de a ne afirma. Sa fiu bine inteleasa, nu este vorba de oportunism, ci de recunoasterea calitatilor pe care le avem si de aplicarea lor. Adica de face ceea ce este specific structurii noastre, ceea ce este in firea noastra, adica ceea ce ne este dat. Acest lucru presupune o cunoastere exacta a calitatilor pe care le avem, subliniez, pentru ca multi dintre noi nici macar nu-si recunosc propriile calitati, spun asta din experienta astrologica, sau le-au trecut la categoria mi-ar place sa... dar...

Pentru a reusi este nevoie sa ridicam piciorul de pe frana, care este reprezentata de lipsa de incredere in propriile puteri, sentimentul de vinovatie, interdictii, teama = frica. De aceea astazi, Luna in Leu, este momentul sa meditati macar putin, pentru a va crea LOCUL; a va descoperi POSIBILITATILE, a va numi, spune, recunoaste IDENTITATEA. Acestea nu sunt declamative ci cu voi insiva. Aceasta inseamna sa invatati sa va canalizati energia, Marte retrograd in Leu.

Am amintit de Marte, pentru ca anul 2010 este sub influenta lui o mare parte, pana la echinoctiu de primavara suntem chiar in anul guvernat de el, pana atunci este si retrograd ( 10 martie), iar apoi in Leu ne vorbeste despre noi. Din mai - iunie, mai multe planete vor intra in semnul Berbecului, Jupiter, Uranus, ceea ce va aduce o energie furioasa, de inceput, ea va erupe pe toate nivelele, fiind dificil de canalizat sau directionat. De aceea este momentul sa ne pregatim de acum. Ea va fi temperata de opozitia cu Saturn, pe de-o parte, pe de alta este momentul ca dupa 10 ani, din 2000 sa facem un bilant, atunci a avut loc conjunctia Jupiter - Saturn, ea ne va obliga la reorientari sau ne va aduce confirmari, materializari - a avut loc in semnul Taurului care ne obliga sa aplicam verbul a avea, in sens personal nu material - banesc.

Iata cum o zi aparent lipsita de evenimente astrologice importante poate sa devina de referinta pentru urmatorul an. De aceea va sfatuiesc sa nu lasati sa treaca pe langa voi ideile sau mesajele subtile pe care le primiti. Nu uitati tema acestei etape este CONCRETIZAREA UNUI IDEAL, in acest fel pentru fiecare dintre noi incepe cu adevarat Epoca Varsatorului.

Este remarcabil jocul cifrelor de astazi 201201 ( 02012010), fiecare ar trebui sa analizati ce va spune, este ca un joc binar, in care trebuie sa constietizam, ca la baza tuturor lucrurilor se afla o matrice de baza, iubire si credinta, care ne ajuta sa materializam tot ce avem nevoie.
 
 
                                                                 multumesc Gabriela Apostol