Inima de Amanta



Femeile cu sange rece, au Inima Albastra si dragostea prefacuta ...  dar dincolo de aparente, noi ne dorim sa vedem partea boema a relatiei,  insa, statutul de Amanta, este poate cel mai greu de obtinut pentru o femeie !

Amanta este acea femeie care se iubeste in primul rand pe sine. Nimeni nu doreste o amanta dependenta sentimental, nimeni nu doreste o amanta care plange, care are probleme, o amanta slaba si fara un caracter bine infipt in realitate.

Amanta trebuie sa fie frumoasa, ingrijita. Pielea ei trebuie sa fie mereu parfumata ... ea trebuie sa fie perfect aranjata de fiecare data cand este privita… ea trebuie sa stie sa fie admirata. O adevarata amanta stie sa imbete toate simturile barbatului care ii este alaturi. Mergand mai departe, in scurtele momente petrecute impreuna, aceasta femeie nu trebuie sa fie prost imbracata, prost machiata sau  ... prost dispusa. Amanta zambeste chiar daca lumea ei este facuta bucati.

Amanta stie sa spuna NU. Amanta este o femeie ajunsa la maturitate psihica, iar o astfel de femeie stie ca nu sexul inlantuie un barbat, ca nu disponibilitatea sa il face sa revina, ci sex-appealul de tip mental il fac pe el sa vrea sa o inlantuiasca.

Amanta trebuie sa stie sa arate ce este rasfatul, iubirea… o adevarata amanta nu este o prostituata la care barbatul vine ocazional pentru a face sex, ci o femeie care doreste sa primeasca respect, iubire. Ori, pentru a primi asta, trebuie sa stie sa ofere ea asta. Ea trebuie sa il faca pe el sa revina fara a fi chemat.

Amanta nu impune, nu viseaza, nu vorbeste despre “noi”. Amanta stie cand si cum sa spuna NU, si cum si cand sa spuna DA. Amanta stie sa accepte micile atentii ca dovada a admiratiei pe care barbatul i-o poarta.

Si nu in ultimul rand amanta adora sa faca sex. Pentru ea sexul este o arta, o forma subtila de a innebunii barbatul. Sexul intr-o astfel de relatie are alte valente. Amanta afla cele mai ascunza dorinte si fantezii ale barbatului si le pune in scena cu maiestrie. Amanta surprinde, excita. O lenjerie sexy, o atitudinte sexy, mici insinuari sau atingeri indraznete, sunt cateva din armele ei.

 A fi amanta este o adevarata arta, necesita multa rabdare, autoeducare, acumulare de cunostinte, psihologie si nu in ultimul rand foarte multa ... actorie. O femeie care isi alege statul asta datorita banilor, fara a-si juca perfect rolul de iubita a barbatului de langa ea, nu va ajunge nicaieri ! Nu va fi decat o prostituata si va fi tratata ca atare ...



.