Totul despre Hipnoza








Arta Hipnozei, AutoHipnoza si Hipnotizarea altora ...


Acum cativa ani am intilnit o persoana care m-a invatat sa arta hipnozei. El m-a invatat sa fac autohipnoza si sa pot hipnotiza si alte persoane. Este o procedura care nu necesita foarte multa stiinta si efort. Trebuie sa ti minte.... nu oricine poate fi hipnotizat. Multe persoane sunt atat de incatusate de problemele de zi cu zi incat nu se pot concentra mai deloc. In ordinea pasilor spre hipnoza ... trebuie sa fi capabil sa te relaxezi si sa-ti cureti mintea exact ca la procedeul meditatiei.


Iti sugerez sa incerci pe pielea ta inainte de a trece la alte persoane. Acestia sunt pasii pentru autohipnoza...


1. Aseaza-te pe o canapea cu fata in sus, inchide ochii si aseaza-ti mainile pe linga trup ori in poala. Nu te misca. Doar stai si relaxeaza-te pentru 1 minut.

2. Golesteti mintea de tot. Cum sa faci asta?.... simplu, imagineaza-ti o mare cutie de metal in fata ecranului tau mental. Apoi deschide-o si baga toata grijile si gandurile acolo, unul cate unul.... facturi... viata sexuala.... probleme.... copiii.... munca ta... orice iti trece prin minte. apoi inchide capacul! Apoi fa-l sa dispara de pe ecranul tau mental

3. Acum stai linistit fara nici un gind timp de 1 min. Cind esti pregatit sa incepi... nu uita sa anulezi simturile trupului rind pe rind devenind astfel din ce in ce mai relaxat cu putinta. TREBUIE SA-TI IMPUI ASTA!

4. Acum... incepi cu capul.... imagineaza-ti fiecare parte a capului cum se relaxeaza... incepi cu ochii.... apoi cu urechile.... gura... si toti muschii fetei. Lucreaza profund cu fiecare parte pentru a fi sigur ca sunt total relaxate.

5. Acum du-te la gat si fa la fel.

6. Acum mergi la piept si stomac si incepi cu inima ... micsoreaza-ti bataile inimii si relaxeaz-o. Relaxeaza-ti toti muschii pieptului iar apoi treci la abdomen.

7. Acum relaxeaza-ti mainile si le vei simtii amortite. Relaxeaza-ti toti muschii mainilor si degetele.

8. Acum relaxeaza-ti zona sexuala.

9. Acum e timpul sa treci la picioare.... porneste de la pulpe si cobori pina la calcaie si degete.


In acest moment te vei simtii ca si cum trupul tau nici n-ar exista... total relaxat si cuprins de pace sufleteasca. Acum vine partea amuzanta, partea cu autohipnoza si vei vedea daca functioneaza la tine.....


1. Stind asa cu mainile in poala sau pe linga corp incapi sa-ti imaginezi cum mana dreapta devine din ce in ce mai usoara, devine din ce in ce si mai usoara. Spune-ti asta mereu pina ajungi sa nu o mai simti. Spune-ti asa pina ce simti ca devine atit de usoara incit vei avea senzatia ca se ridica de linga corp sau din poala. Devine din ce in ce mai usoara pina ce o vei simti in aer (senzatia e super tare).

2. Odata ce mana ti s-a ridicat in aer, iti poti spune ca devine din ce in ce mai grea pina ajunge la loc pe linga corp sau in poala. Acum iti poti spune sa ca te trezesti plin de energie si cu mintea limpede.

3. Deschide ochii si evalueaza ce ai facut. Scrie-ti experientele intr-un jurnal. Daca nu ai avut succes....mai incearca pina vei fi satisfacut (-a). Daca nu merge de loc la tine atunci inseamna ca nu poti fi hipnotizat (-a).

Acum.... aceasta metoda poate fi folosita pe altcineva. Incearca cu un prieten bun....apoi vedeti daca il puteti face sa-si ridice mina singur la fel ca in cazul tau. Aduti aminte.... atunci cind treci la faza cu fiecare parte a trupului... aminteste-i mereu ca devine din ce in ce mai relaxat si adormit. Daca tine asta apoi il poti face sa faca diverse lucruri haioase :)...

Tine minte... NU PUNE LUMEA SA FACA ASTA PENTRU A LE FACE RAU, TE VA COSTA ENORM !

Poti folosi aceasta metoda chiar si pentru ati aminti de lucruri, program sa pierzi din greutate sa memorezi mai bine sau orice altceva iti trece prin minte!

Daca ai reusit .... FELICITARI ! Stii cum sa hipnotizezi !


.