Let the Dream come True







În ultimele luni cu toţii am trecut prin situaţii dificile, curăţând multă energie sau macar incercand… Daca va veti dori cu adevarat, în următoarele 2-3 zile energia voastra se  va putea schimba. Urmati-mi sfatul si veţi simţi o mare uşurare şi eliberare cand o sa descoperiti că vieţile voastre se vor afla pe o cale mai apropiată şi mai directă, călătorind în direcţia bună.

Inimile voastre se vor deschide şi veţi fi capabili să primiţi îndrumare mult mai limpede. Inima are rolul de a ghida spre adevăr – adevărul despre cine sunteţi voi cu adevărat. Viaţa înseamnă iubire, iar iubirea este indispensabilă. Iubirea este un mister pentru oamenii obişnuiţi şi chiar şi pentru cei cu o conştienţă înaltă. Iubirea pare că nu are logică… în realitate însă, există foarte multă logică în iubire.

Sunt multe elemente cheie în căutarea relaţiilor. Relaţiile dificile au rolul de a ne învăţa ce suntem de fapt. Sunt o reflecţie a ceea ce se află în interiorul a două persoane care se află în acea relaţie dificilă. Multe relaţii dificile merg prost datorită neputinţei de a vă exprima emoţiile şi sentimentele.

Primul lucru pe care trebuie să-l facă un om în călătoria lui spre conştienţă, este să îşi exprime propriile emotii !

Emoţia reprezintă un amestec a celor patru sentimente de bază – mânie, tristeţe, frică şi iubire. Toate emoţiile sunt un amestec al acestor patru sentimente. Cu cât este eliberată mai multă emoţie, cu atât mai multă iubire vă va inunda trupul. Cu cât există mai multă iubire în corp, cu atât mai mult veţi crea realitatea pe care o alegeţi pentru voi.

Dacă aveţi multă emoţie negativă în interiorul vostru, atunci veţi crea o realitate negativă. Emoţia pozitivă, de asemenea, creează o realitate pozitivă - emoţia este ghidată prin gândurile şi sentimentele voastre.

Pe măsură ce se produce această tranziţie şi transformare, fii conştient ce simţi în inimă. Pe de o parte va fi durere, iar pe de altă parte va fi iubire. Încet, dar sigur, amărăciunea se va preda iubirii. Lasă iubirea să ia locul amărăciunii care a fost creată prin această transformare şi permite amărăciunii să se dizolve, să se elibereze şi să plece.

Acesta este cel mai minunat act de iubire pe care puteţi să vi-l oferiţi vouă înşivă: O acceptare a sexualităţii voastre – o acceptarea a voastră ca bărbat sau femeie. Lăsaţi iubirea să vă curgă prin vene şi să vă vindece inima. Lăsaţi iubirea să creeze viaţa pe care v-o doriţi cu adevărat. Orice vise aveţi, ele se vor manifesta cu adevărat.

Visele pe care le aduceţi pe acest pământ sunt daruri pe care aţi venit aici să le manifestaţi. Orice vise aveţi, este responsabilitatea voastră să le manifestaţi în acest plan terestru. Să te îndepărtezi de visul tău înseamnă să te îndepărtezi de o parte a ta – să ignori o parte a ta. Trăiţi-vă visele iar ele vă vor face sa deveniti împliniţi ...