Magia AlbaPentru cine nu are experienta, un cuvint de atentionare ... acest topic contine texte despre Magie Alba. Cei care doresc sa practice Magie Alba trebuie sa inteleaga legile Universului ... Ce pleaca de lunga noi se intoarce langa noi !

Magia Gri este magie Alba intoarsa in magie Neagra. Sa spunem ca faceti o vraja pentru a obtine bani, dar o luna mai tirziu cineva drag va moare si va lasa mostenire niste bani. Ceea ce la inceput a vrut sa fie Magie Alba era de fapt Magie Gri care s-a transformat in Magie Neagra. Vedeti? Magia Gri este magia care poate transforma Albul in Negru. Chiar daca nu intentionezi sa vrajesti pe cineva este posibil sa o faci., va trebui sa accepti responsabilitatea Karmica.

Ce vrei de fapt ?

Tineti minte...aceste magii sunt adunate de prin tot internetul si de prin carti foarte vechi de magie ce le am in biblioteca personala asa ca nu-mi trmiteti e-mailuri cu referire la textele date!CE TREBUIE CUNOSCUT INAINTE DE A INCEPE ORICE FEL DE VRAJA !

Sfaturi de baza pt. incapatori

Pentru toti incepatorii, care vor patrunde pe tarimul vrajitoriei. Tineti minte legile ce trebuie sa le respectati si pe care nu le veti scapa din vedere nici o clipa.

Nu folositi magia pentru razbunari
Nu folositi nimic nepermis in ziua duminicii, inainte de apusul soarelui
Inainte si dupa vraja, faceti o rugaciune
Nu spuneti nimenui ceea ce va dezvaluie ingerul pazitor
Nu folositi cuvinte pe care nu le intelegeti
Nu cereti spiritelor sa faca rau
Curatati totdeauna locul, maturindu-l de sase ori, in sase directii diferite
Nu mancati carne inainte si dupa vraja
Curatati-va corpul si hainele
Trei zile inainte de ritual, nu dormiti cu nici un chip in timpul zilei
Feriti-va inainte sau intre vrajitorii sa atingeti un om mort sau un muribund
Toate descantecele le veti spune clar, cu voce tare.
Nu ridicati tonul niciodata in timpul descantecului
Daca spiritul va spune ca o anume vraja nu trebuie facuta, nu o faceti si nu repetati cerinta facuta, vreme de sapte zile.

Unelte Trebuincioase

Pentru a purcede la orice fel de actiune de magie, trebuie sa aveti anumite instrumente. Ele vor fi descantate inainte de folosire, stropite cu apa magica, cu sare si cu cenusa, unse cu ulei sfant si suflate de patru ori cu aer din propria suflare. Multe sunt sculele unei vrajitoare. Multe sunt cele de care se foloseste pentru a descanta si a face farmece, dar putine sunt cele care sunt vazute de ochii profanilor.

In functie de farmec sau vraja trebuie sa ai.......

fusul - din lemn de cires sau de paltin, lucrat de mana si neatins de scula de fier
lingura de lemn - care poate sa fie noua sau veche
ghiocul - pe care vei invata sa-l asculti
un lacat nou cu trei chei - pentru legari si dezlegari
o sfoara din fir de urzica - subtire dar rezistenta, cu o lungime de cel putin doi metri
foarfeca cu maner de argint
oala de lut noua - pentru apa neinceputa
un cutit cu varf - numai cu maner din lemn, despicat la lumina lunii. Cutitul, unul din instrumentele de baza ale vrajitoarelor, nu trebuie sa vada niciodata lumina soarelui
sare si grau neincoltit, luate de la priveghi
o pungulite cu pamant - pamantul sa fie luat de la capul gropii sapata pentru o fecioara
aripa de peste - pe care vrajitoarele o folosesc pentru intoarcerea farmecelor date pe ape
os de pisica neagra - pentru intruparea celui nevazut
dinte, os si unghie luate de la mort - pentru ducerea si aducerea inapoi a farmecelor facute la marginea dintre lumea asta si lumea cealalta
osul din capul pieptului (iades) de la un cocos negru, fara pana alba, care sa fi implinit un an, dar nu mai mult de un an si jumatate
furca cu doi dinti - care este intepatoarea spiritelor (magie neagra!!!)
vartelnita - locul de la portile iadului
Vrajitoarele descinta toate acestea, peste foc, la miezul noptii, cind se aude primul cantat al cocosului la vartelnita. Adica intr-un loc unde sunt vartejuri pe o apa curgatoare. Aceste locuri sunt putine si stiute de vrajitoarele care au trecut de rangul intai.

Pentru incepatori nu este recomandat cu nici un chip a merge la vartelnita, caci este unul dintre cele mai periculoase locuri ale magiei albe si negre. La vartelnita, la incurcatura de ape, se lucreaza numai cu duhuri si trebuie mare putere pentru a le stapani. Nici o iota din ritual nu trebuie uitata sau sarita, iar intre primul si al treilea cant5at de cocos, totul trebuie sa fie terminat, in tacere si fara nici o vorba in plus. Asta pentru ca la vartelnita, in aceste locuri speciale, portile iadului sunt cele mai aproape de lumea aceasta si a le tulbura deschiderea sau a gresi chemarile poate sa insemne sfarsitul pentru un nestiutor in ale magiei.

De vartelnita se folosesc rar chiar si marile vrajitoare. Si numai in anumite nopti, cind portile se deschid si cand vraja are putere de noua ori mai mare, iar Lumina si Intunericul se afla in pace si in echilibru intre lumea aceasta si cea de dincolo. Acolo, la portile iadului, se fac in secret marile ritualuri ale magiei negre, se trimit blesteme si se cer dezlegarile cele mai grele. Aici se fac vrajile cu argint viu, cu foc si cu apa, vrajile de dezlegat si cele care nu mai au intoarcere. De aceea, nici unuia dintre incepatori nu-i este permis sa patrunda in preajma vartelnitei si nu este recomandata sub nici un chip folosirea sau cautarea ei de catre acestia.

Unde si cu ce se fac lucrarile vrajitoresti?

Incepeti prin a va pregati o camera libera, care va folosi numai pentru aceste lucrari. Peretii vor fi albi si este necesar sa stiti incotro este vestul si estul, nordul si sudul. Centrul camerei va fi gol, pentru trasarea cercului magic.

Masa pe care vor fi asezate instrumentele descantate nu poate fi din metal si nu poate contine metal, fie chiar cuie, suruburi sau incuietori pe la sertare. Acoperitoarea mesei trebuie sa fie obligatoriu din panza alba si nicidecum din plastic sau alte materiale, iar in camera se va afla neaparat si o oglida mare.

Acum puteti trece la alegerea instrumentelor asa cum au fost aratate mai sus. Timpul in care le veti procura depinde de hotararea ce-o aveti de a practica magia. Cele descrise sunt sculele cel mai des folosite la descantece si vraji, dar nu este obligatoriu sa le aveti pe toate.

Cand pregatirile sunt gata, toate acestea trebuie descantate si ursite in numele unui spirit puternic ce va va fi de ajutor in lucrarile ce le veti intreprinde. Se dau deoparte instrumentele din lemn de cele de metal, din lut ars ori nears, fire toarse, urzeala ori din alte materiale. Toate acestea se acopera apoi cu o panza mare alba si se lasa nemiscate doua zile si doua nopti, timp ce il veti petrece postind si rugandu-va. Ogilnda trebuie si ea acoperita in tot acest timp, pentru a fi ferita de influente rele.

Pe masa, veti pregati un vas de sticla cu sare marina cat mai pura si cu cenusa de lemn. In cea de-a treia zi, cea in care veti ursi toate sculele, aduceti din afara casei un vas cu apa, de la o fantana din care nu s-a scos in acea zi apa ori de la un izvor. Daca este posibil, faceti acest lucru inainte de rasaritul soarelui. Apa trebuie sa fie neprivita si nevorbita sau, cum se spune sa fie neinceputa. Pentru aceasta, pe tot drumul catre si de la locul din care luati apa, nu vorbiti cu nimeni, pe oricine ati intalni. Vasul trebuie dus si adus numai cu acoperiotare din panza sau lemn. Vasul cu apa va fi pus in camera pregatita si se lasa neclintit, pina la apusul soarelui.

Acum este momentul sa incepeti.

Intreaga masa se descopera de panza de pe ea, iar apa la fel. Aprindeti sapte boabe mari de tamaie, apoi puneti mainile deasupra vasului cu apa si suflati de trei ori peste ea, peste sare si peste cenusa. Apoi se descanta in felul urmator:

Ursirea uneltelor magice

Foc, Pamant, Aer si Apa
Binecuvantate fiti
Semn al leului si al cerului
Semn al tuturor celor de sus
Binecuvantate fiti
Luna, ispita noptii
Intuneric si lumina
Binecuvantate fiti
Nord si sud si est si vest
Verde, rosu si violet
Alb si negru,
Binecuvantate fiti
Puteri din est
Puteri din vest
Puteri din nord
Puteri din sud
Binecuvantate fiti
Stalpi de potop si stalpi de foc
Sangele pamantului
Adorat si invocat
Binecuvantate fiti
Inalt si adinc
Apa si pamant
Binecuvantate fiti
Acum si pururea si-n vecii vecilor

Amin!


La sfarsit faceti pe sticla oglinzii o cruce mare cu degetul inmuiat in ulei de masline si aprindeti candela. Acum, toate instrumentele magice pot fi folosite la tot ce veti intreprinde.